|
![]() |
#4591 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ping je neloš, sve ispod 300 je probavljivo. Vid, sad kad nema škole nemoj ići na server, to vrijeme iskoristi za ponavljanje gradiva i usvajanje novoga ![]() ![]()
![]() |
#4592 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
još samo da vas dođe malo više kod nas, da vas prikoljemo, ali kako čujem od grobota, dosta vas je na BF2 i na COD1... večeras će valjda biti više ljudi, pa da bacimo kvalitetne makljaže... Pohvale za sajt... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4594 |
Ex-Gastarbajter
|
khm, narkiću, pusti taj shity oblivion i dođi među prave ljude ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4597 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() A možda vas i nepriajtelj sabotira. Oprez momci ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4598 |
Ex-Gastarbajter
|
@sam - jučer sam se micao, previše, danas me noge bole ![]() ![]() isto tako - kretaju - nije riječ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4599 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
atha:t-com? t-com:izvolite atha: imam problem, znate velik mi je pingi t-com:molim? atha:biste poslali servisera mozda, da dode tu do mene. t-com: ako imate problema s vezom poslat cemo vam nekoga atha:da, imam problema s "vezom" i dobro bi mi dosao "serviser" t-com: ok, saljemo ga... sutradan: serviser:dobar dan, dosao sam srediti vas problem atha: ok, udite i raskomodite se serviser: di da udem? atha: udite u sobu, ja cu za cas za vama Ostatak prepustam vasoj masti jer bi zli moderator ovog podforuma sam sebe mogao banati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4600 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
isuse, opet je pochelo sa gay forama... ![]() ne mogu niti zamisliti kako che biti navecher... ![]() ![]() btw, e.t. poslao sam ga kod tebe poslije, kako je bilo? (p.s. kava u 4:30? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4601 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Atha, ne stidi se, ako si se zabavljao sa serviserom to je tvoja stvar. Zato MM,Rak i ti igrate na jednoj strani a mi svi ostali na drugoj... Renesis ti si izrazu kemp dao sasvim novo značenje a to što te neki nepismeni ljudi kude to je njihov problem. Znaš onu narodnu: "Ne kudi konja kojeg nisi jahao!"
RABBITS CLAN Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 12.04.2006. u 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4602 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() : lol2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4603 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Netko je reko da se mrcine raspadaju a ako ne brojimo WOW ima nas skoro 50, a sa WoW sekcijom nas ima oko 170 ![]() Tnx za pohvalu : sweating
![]() |
![]() |
#4604 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
gle,ne radi se o tome,rijec je o situaciji kad smo primjerice,ja,zule,mad i scorpio na serveru i dogovorimo se da igramo rifle only,nema beda,nego ekipa koja se prikljuci pocne pucat s automatima i to nije to. ja kuzim da to nije RO server,ali ak vec igramo mi RO,onda nebi trebo bit problem pricekat (ak ti se ne igra s riflom) da barem mapa zavrsi,kaj ne? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4605 | |
el_nino
|
Citiraj:
:clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4606 |
Ex-Gastarbajter
|
Server nije dostupan, valjda rak stavlja patch ili neš, nadam se da večeras bude makljaža ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4607 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4608 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4610 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Na žalost ne stavljam patch. Stavio sam ga po noći što je donjelo 1000 problema. Sada cvilim i kumim host da izvole reinstalirati server. Nekada, prije patcha sam to mogao i sam. Sada ne ide. Sada bi bilo vrijeme da mi se barem jave. Noćas mi se javio lik kako ja imam tu mogućnost, valjda zaboravivši kako više nemam. Responce je bio manji od pola sata. Od tada ni traga ni glasa od njega. Kada se i jave i poprave, trebati će mi malo vremena da sve to vratim na staro. Sve je pripremljeno i samo čeka da se server probudi. Mislim da ja nisam jedini imao te probleme. Ima puno zahtjeva ljudi za vračanje na staro jer je patch napravljen kao i igrica. Loše, bugovito, nepotpuno. Da ne kažem kako su nove mape, ma kako lijepo izgledale, grafički vrlo zahtjevne, a ping skače u nebesa kod postavljanja istog. Nekako mi se čini kako ću se odmoriti od dugo očekivanog patcha, dok sve ne srede kako treba.
![]() |
#4611 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Kada se sve zbroji i oduzme, reagirao sam na grešku sa katastrofalnih 3 sata kašnjenja. Molim da mi netko naruči pizzu pored kompa. Telefon mi je u drugoj sobi, a to bi značilo da ću izgubiti nedopustivih minutu nadgledanja mymoona i servera koji se želi igrati Hill400.
![]() |
![]() |
#4612 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4613 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4614 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Tada sam lupio šakom o stol i rekao DOSTA. Kada je mali broj ljudi i kada se igra DM ili TDM, i ja se pridružim u napucavanju sa gevintačama. S druge strane mi ne pada na pamet opominjati nekog tko to ne želi. Čak suprotno. Ovo nije RO server i prema njemu čemo se tako i odnositi. Svatko ima pravo birati oružje koje želi. Možda je bezobrazno od mene da uzmem MP44 kada drugi žele RO, ali je jednako bezobrazno nametati meni svoju volju. Npr, Zule UVIJEK igra sa Kar98, ja nikada. Ja UVIJEK igram sa MP44, on nikada. U svakom trenutku je on u prednosti kod RO. Zato ja mogu tražiti MP44 only. Tko bi onda bio u prednosti? A cilj je da nitko nema prednost već se služi oružjem koje mu odgovara. Dakle, nitko ti ne brani da igraš RO. Igraj koliko te volja. Isto tako niti meni nitko neće braniti da igram MP44 only. To je moja volja. Tako su sve volje zadovoljene. POŠTENO? Jako je zanimljivo kako ovakvi postovi dođu baš u vrijeme kada sam eksperimentalno htio RO server, barem na nekoliko dana. I uvijek me odgovorite od toga. Nadam se da jedno duže vrijeme neće biti ovakvih tema ponovno. Ne da mi se objašnjavati više. To je stvar koja se neće promijeniti jednako kao ni ostale restrikcije servera. I vi ste meni dosta toga nametnuli već u startu pa se nisam žalio. Nema dimnih, nema noobstickova, nema prašine, ima modemaša, ima callvote. Na kraju mi se trenutni noServer mod najviše i sviđa. Dovoljno vremena da igram sa svojim njemačkim cheaterima. Za dežurne Kelimero likove jedna prigodna na kraju: "Ni med cvetjem ni pravice"
![]() |
![]() |
#4615 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ma dobro al je bila isto for akad nas je bilo 4 i rkeli smo psitol obnly pa je bio rusvaj jos je dosao amdjac i isto unatoc losem vidu igrao psitol only, to je bila zajebancija u 14h, sad bi bilo bedasto da je amdjac zel sniper zakempoao se i skidao nas dbeile kas se ganjamo s pistoljima okolo i nemremo se pogodit. Al sam zato kad sma odlazio zadnji kill izveo s ppsh strusio u AMDjce svih 71 metaka i otiso na rucak, poslije mi se komp sjebao ![]() o tome je bila rijec, jasno da je sad doslo vise ljudi kaj to ne zele nije bad idmeo se igrat kak spada, al ak je bas zajebancija idemo mapu zavrsit pa ond idemo svatko svojim putem.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4616 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
fora je u tome što u svakom trenutku dok se igra RO može uletit netko tko ili to nezna (desilo se i meni neki dan) ili jednostavno ne želi koristit Rifle. I onda pokvari partiju. Osobno bih uzeo Rifle i pridružio se napucavanju ali ne možeš krivit ljude koji to ne žele napravit jer server nije RO. Idem sad reinstalirat igru jerbo sam se zaletio i instalirao patch....a vidim da ništa još od njega. Vidimo se na bojištu većeras
![]() |
#4617 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4618 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4619 | |||||
el_nino
|
Citiraj:
e,vis,tu si u zabludi,nema vece gube igrat CTF ili S&D rifle only,sto oni koji su to probali i znaju.(jasno po mogucnosti bez granata) Citiraj:
nije,ali ako smo mi vec na serveru i igramo RO,u cemu je problem da onaj koji se prikljuci uzme tandzaru i igra ili apstinira do karaja mape?po meni to je ravnopravnost i postovanje tudje volje-u ovom slucaju dijela igraca. Citiraj:
nisi u pravu,jer u klasnicnom TDM s puskom nemres puno napravit,da nevelim da si 1>1 s nekim ko ima automat banana. Citiraj:
Citiraj:
ovo je dosta sebican stav,kritike treba racionalno prihvatit,izvrsit evaluaciju istih,i ako nemres ili ne zelis sam donest finalnu odluku,uvijek postoji voting. btw.da li ce se konacno ugasit defaultni force respawn?(objasnio besmislenost istog) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4620 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Inace kada se nas jedno 5-6 dogovori da se igra RO mi svakog novog igraca obavijestimo da se igra RO, ali bez obzira na to automat u ruke i deri po nama... Kak se je bila lijepa ekipica slozila za KO (kundaks only ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|