|
![]() |
#4531 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4532 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
A kad sam ikad to ja obavio.Čim mi faks završi krećem opet igrat. Jebo ti i snajper i LMG,to je kamilica - shotgun,e to je već muka isusova ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4533 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Inace server mi se cini dobar bas zbog toga sto je, koliko sam vidio, "zero tolerance" na kretene. U usporedbi sa drugim hrvatskim serverima koje sam probao i na kojima je igranje jednako zadovoljstvo kao i vadjenje zuba, ovaj je pravo osvjezenje. Jednom sam uletio kada se zavrtio Crash i onda je bio stvarni gust jer bar znam mapu. Ljudi su cak davali sve od sebe da igraju teamski sto sam mislio da je nesto za sta te na pubovima PB kicka ![]() A nista, morat cu malo vise navracat, platit svoju skolu i sluzit za napucavanje dok ne zapamtim mape |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4534 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja nisam iz principa htjeo to obavljat jer kategorički odbijam igrati sa LMGom ili snajperom ![]() Znam znam, smo mi je još on ostao za HS-ove... na oba shotguna imam po nekih 25 HS-ova... Imam jedan class - red tiger G3 sa silencerom, flash, claymore x2, overkill i extreme conditioning, a drugo oružje je ona pump action shotgun, za čiščenje soba ![]() Pa sa tim znam uletit u sobu i počistit.
![]() |
#4535 |
Premium
|
imam ti dobar ip od servera za takve smotane puske, ja sam na njemu ispunio challenge za shotgune....budem editirao kad ga nađem lol...samo sec edit: evo 85.234.148.24:28160 tu sam i za smotan barret ispunjavao, jao kako glup sniper |
![]() |
![]() |
![]() |
#4536 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@MM Ja sam neki dan poludio kad su promjenili mod sa AW4 na OpenWarFare. Još nije bilo sve dobro uštimano. Trebalo se naviknuti na zadihanost i teže gađanje jer puška više pleše. Za mape će ti trebat malo dok ne skužiš, ali su OK za promjenu. Ima starih, ali ima i novih. Nakon svake mape server predloži nekoliko mapa i onda je glasanje igrača. Kaj se tiče prostačenja to server sam izbacuje. Prvi put upozorenje, drugi put pedala. Kulture mora biti. Ekipa je OK i ima ljudi sa PCE-a. Tratinčica aka Luks i PcMIK. Ja tamo visim svakodnevno i mogu reći da mi je jedan od dražih servera.
![]() |
#4537 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Kad se zahaklam uglavnom sam na kuji, ako nema mjesta traži dalje ![]() A to kaj si skino svoga desi se, nema se tip kaj pjeniti glavno da se ispričaš. Ako to netko napravi tebi i ne ispriča se a to se ponovi imaš čakiju pa ga prikolješ da ga malo prizemljiš. Na uniforme se sa vremenom privikneš (ako vidiš pevecov šatoš znaš tko je ![]() Nove mape su pravo osvježenje za promjenu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4538 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
@ hammer_of_thor Kolega jesi li se ti prijavio sa svojim klanom za onaj kup na Gareni? ![]() [Aces] Narsil 41552** Jesi li to ti?
![]() |
#4539 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#4540 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4543 |
The mighty pirate
|
![]() |
#4546 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Trzaj se lako kompenzira na njemu sa G5,ne vjerujem ni da MX518 ima problema s time.Zar nije bilo neke priče o bugu da manje štete pravi ako imaš red dot? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4548 |
Premium
|
al s silencerom je preslabi, barem koliko sam igro s silencerom na njemu, a double tap ne koristim, to je isti racku onda ko da i P90 imas a bogami i AK-74u (iako ne znam s tom puskom igrat xD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4550 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4551 |
The mighty pirate
|
Nema većeg gušta kad zapnem u reloadu sa snajperom pa me fino pomiluju oštricom noža ![]() Nemam volje istraživati mjesta za kempanje. Više volim trčat okolo i igrat na iznenađenje izletavajući iza ugla s uzijem i kalašem. Stižem na kuju za par minuta, pa, vidimo se valjda. EDIT: čim se oslobodi koje mjesto ![]()
![]() |
#4552 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ste probali igrati totalno stealth? silencer, UAV jammer i dead silence? meni je ta kombinacija odlicno sjela, 99% ljudi se oslanja jako na radar, tako da je efekt iznenađenja... jako efektan ![]() @amd -jos sto se obozavam tako zavuci u one kuce na crossfire-u kod muzeva sto kempaju pa lagano operirat... uf |
![]() |
![]() |
![]() |
#4553 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4554 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4556 | ||
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4558 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4560 |
Premium
|
212.224.69.129:1337 85.190.6.142:28960 ne volim promod, al znam tu i tamo zaigrat na ovima, al mislim da se tu mijenja FFA i TDM ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|