|
![]() |
#422 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš i od mene pivkana... ![]() Daj ti meni reci je li imaš ovako nešto "na lageru" i po kojoj cijeni: http://www.raidsonic.de/en/pages/pro..._objectID=4388 Hvala. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#424 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#425 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#426 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#427 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#428 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
#429 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Konacno jedan pametni shop, nadam se da ces stici raditi od svih ovih pitanja "Hoces li i kad ces .... " Da se i ja pridruzim njima ![]() Mene zanima ovo i po kojoj cijeni ? Ako ces moci nabaviti imas odmah kupca Pridruzujem se svim dobrim zeljama za tvoj shop i zelim ti puno srece i zivaca u borbi sa birokracijom i gulikozama koji hoce svoje a tebi sto i ako sto ostane Samo ti stavi stranicu da pocnemo sa narudzbama
#430 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Hoće to konačno proraditi?
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Dobro, jebote, citav ovaj thread i jadnog covjeka koji odgovara na vase tupave upite - ali ovo je vrhunac debilizma. Ne mislis li ti i tvoji mali "kad ce se otvoriti vise?" prijatelji da ce covjek to objaviti kada bude gotovo, jer mu je to, hmm, cek malo, da razmislim, u najmanju ruku... u interesu?
![]() |
#433 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Pa ono, Bubba je u pravu... ljudi kao da si misle da ce Beshtija rec "ma znas kaj, zajebi ti kaj ja nemam jos sve rijeseno, kaj nije jos sve spremno, ali kad su ovi na PCE-u tak nestprljivi budem jos otvorio iako stvar nije rijesena do kraja..." ... ili jos bolje mozda bude poslao mail HR Vladi, svojim cijenjenim dobavljacima i ostalima "ekipa na PCE forumu mi je malo nestrpljiva vec, ajmo ubrzat stvar...", a oni budu svi rekli "E pad kad je tak, ak je za ekipicu koja je nestrpljiva sa PCE-a onda bumo sve ubrzali... " Ako Beshtija nista ne pise, naravno da on nista ne radi... dapace on sjedi negdje u birtiji i prica sa frendovima "pa dobro kad ce vise ta 12. epizoda druge sezone Heroes-a... kaj mislis da posaljemo jos koji mail na www.tv.com zahtjevajuci tu epizodu?", i sve dok mu neko tu ne napise "pa dobro kad ce to vise" on se ne prima posla. |
![]() |
![]() |
#435 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Da stvarno kad će više ti Heroji? Beshtyja? Ajd barem je South Park krenio a i BSG će uskoro. Možda i neki novi onlajn šop u Hrvata proradi ![]() Sad ozbiljno, pustite čovjeka neka radi. Imao je više nego dovoljno strpljenja do sada, pokažite ga i vi malo. Toliko ga gnjavite a kad krene shop onda ćemo baš vidjeti koliko će vas koji ste gnjavili zaista i kupovati to što ste tražili. Čini mi se da neki očekuju egzotične i obične stvari po niskoj cijeni.
#437 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#438 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#439 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
#440 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Nisam znao ni da postoji opcija primanja novih postova mailom. Srecom, ne primam, ionako mi je inbox prepun, samo mi jos fale ovdasnje umotvorine... ![]() Citiraj:
Da se razumijemo, boli me cuna i uopce me ne interesira snosaj na potezu PcE -> sef "novog onlajn shopa u Hrvata" (FWIW, ako i nije dobio "dozvolu" da se reklamira, kao sto pise u PravilimaSvetosavljaIOphodjenjaNaPiSiEkspertu, koja je jedini legitimni nacin da se nesto "reklamira" ovdje, covjek je maksimalno korektan i daje nekim anonimnim mufljuzima 5% s foruma popusta a od sto glasa, ako njih troje dodje u ducan kupiti nesto...), no eto, samo kao indikativna notica...
![]() |
![]() |
#441 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#442 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#443 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
#444 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() baš to-popust će biti proporcionalan vremenu provedenom na forumu (znači tko je član 5 godina ima 5%, tko je član 1 godinu 1% a sve ispod su 0,.... nešto postoci ![]() |
|
![]() |
![]() |
#446 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#447 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#448 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() OVO JE BILA ŠALA...kui'š? |
|
![]() |
![]() |
#449 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Ma sretno tebi sa shopom i samo ti polako i provjeri da sve bude tip-top kad bude otvorenje... ![]()
#450 |
Premium
|
Ok ok, sry ![]() Nemoj se odma ljutiti, pa neću dobit popust ![]() Btw. ja sam na pola puta izmedju bregane i smba ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|