|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Možda sam naporan, al kako ja još nisam pitao "oćel bit..." evo da se i ja izgubim u masi :-) Hoće li bit moguće preko tebe naručit neke monitore koje možda nećeš imati u ponudi? Zanima me prvenstveno ovaj http://www.belinea.com/en/o_line/pro...4&artnr=112207 |
![]() |
![]() |
#392 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#393 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
http://www.nabava.net/trazilica.php?...ir+450&x=0&y=0 http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi
![]() |
#394 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Neke stvari su (većina njih) su jeftinije dok su neke kao i u normalnim trgovinama ali to je tako... ne možete očekivat da čovjek besplatno dijeli...
#396 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
- 5% za članove i blizu je ![]() |
|
![]() |
![]() |
#397 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
@coconut cilj shopa nije biti jeftiniji od svakog shopa nego ponuditi HR hardverasima nesto sto nemogu nigdje dobaviti osim na hardveraj.hr ![]() trebao bi biti jeftiniji od najeftinijeg pa tako po svakoj komponenti? NOT |
![]() |
![]() |
#400 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
#401 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
i druga je stvar što i ja sam imam iole zdravog razuma i usporedio sam cijene prije nego što sam ih postao ovdje (iako to smatram samo svojom greškom što sam pokazao cijene prije nego je šop aktiviran)...ali da opet malo rezimiram i podsjetim te na već par puta spomenutu jako bitnu stvar-članovi foruma će imati dodatnih 5% popusta ![]() i zadnje ali ne i najmanje bitno (dapače!) koliko vidim ni Diskont 24 ni Protis nemaju nikakve besplatne dostave dok ADM ima besplatnu dostavu iznad 2000 kn (a u Hardveraju će dostava biti besplatna od 1500 kn)-o plaćanju pouzećem da ni ne pričam ![]() i coconut, nadam se NHF? |
|
![]() |
![]() |
#402 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#403 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@beshtya Nadovezao bi se na Coconut-ov prigovor u vezi cijena.. Mnogi su (pa tako ponekad i ja) mozda jednostavno citanjem ove teme nesvijesno stekli dojam kako ce cijene kod tebe biti puno nize nego najjeftinija na nabava.net..Ali naravno to nije moguce. Milijun puta si rekao da je cilj shopa prvenstveno ponuditi sto nema na nasem trzistu, i to po nekoj normalnoj cijeni.(znaci da neces masno iskoristiti trzisni monopol) Ove sve firme koje jedino konkuriraju cijenom, za mene su goli k, jer je kod njih cijena jedini argument. Narvno to je jako mala razlika u cijeni, a da ne spominjem garanciju i slicne stvari.. Normalni clanovi ce cijenit popust od 5%, cijenit ce tvoju dostupnost, mogucnost nabave necega sto nema u ponudi i tako im na kraju nece bit problem dati 10 kn vise za pojedini proizvod.. Sve najbolje u vezi shopa.. pozz |
![]() |
![]() |
#406 |
Premium
|
ma ljudi moji nisam se ja osjetio prozvanim-ipak sam malo prestara konjina već za to ![]() samo sam htio po n-ti put argumentirano čovjeku lijepo objasniti sve potanko...kako sam i rekao coconut-u na kraju quote-a NHF ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
|
za 5.25'' ovaj samo model SCYTHE KAMA METER SCKM-1000 oko 400 kn cijena...kaze master samo za 3.5'' cijena oko 300 kn |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
|
jes i imaš mogućnost plaćanja pouzećem znači kad ti stigne pregledaš sve fino krasno i tek onda platiš odn. daš nofce čovjeku iz hapeja i hepi ti hepi on hepi ja (osim ak lik ne zgiba sa parama hehe)... |
![]() |
![]() |
#414 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#417 |
Premium