|
![]() |
#422 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
slazem se s onixom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#424 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Istina. Potrudio sam se malo pročitat i shvatio da je to ništa drugo nego preobraćenje na vegetarijanstvo. Nikakva zdrava prehrana. Čim lik priča da ljudsko tijelo netreba bjelančevine životinjskog porijekla.
![]() |
#425 |
vista sux
Datum registracije: Nov 2007
|
ja bi zakonom kaznio ljude koji ovako nešto govore, ok za mene nije obrok ako u njemu nema mesa...one "zdrave" diete koje zabranjuju meso ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
I to šta bi ti zakonom kaznio... ![]() Iako je meso fino, nije nužno za rad ljudskog organizma. Proteini iz svih drugih organizama su dovoljni. Naravno, ne mogu se zamijeniti proteini iz mesnog svijeta, ali isto tako, neka se javi tko jede tjedno sve vrste mesa,voća i povrća?
![]() |
#428 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
A jel ko zna kako se udebljati? Jer meni to nikako, al nikako neide... jedem puno, vise od svih u obitelji,a oni su normalni... imam 16.5 god, 173cm i 57 kg... i iskreno, premrsav sam, pogotovo oko struka, pa ako netko zna od cega se sto brze udebljati i dobiti na podrucju trbuha i struka nesto... Hvala
![]() |
#429 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Protein i kreatin. ![]() "Smrdiš" mi na ektomorfa, teško ćeš se "udebljat" kak spada bez suplemanta, prehrane pune proteina (masti i ugljikohidrata u odgovarajućim omjerima),i teretane. Možda neki Megamass piknut i čas posla. ![]() Jedino ak oš biti baš debel-debel, onda poslušaj Jelcov savijet. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Rijec Dijeta treba zabraniti , ili se zdravo hranis ili ne , svjesno uskracivanje je apsurd . |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() @Compenato: Znam frajera koji prodaje mast od čvaraka( a i čvarke) ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#433 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ima još godine da se razvije...osim toga 57 kila na 173 cm visine i te godine ne predstavljaju baš nikakvu "neuhranjenost"...
![]() |
![]() |
#435 |
Super Moderators
|
Nizak BMI za nekog starijeg, ne za dečka od 16 godina...
![]() |
#437 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
znam da će vam doći kao šok, ali ja do negdje kraja srednje i malo poslije nisam mogao proć 70kg da se ubiješ... znate me danas ![]() onaj text je epic... mislim neš ti mršavljenja ostavi se slatkog, cigara i sokova, jedi više povrća i redovno jedi. noooo... nije moguće ![]() da ne pričam epic proglase "moj otac je bio slastičar precjednika 5 godina"... a moj dobar prijatelj, inače nobelovac, je jučer ošamario prljavu kurvetinu na hajnclovoj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
isuse boze matej pa ti decku od 16g kazes da pije te zloglasne protejine!? si ti puko!? pa to ce mu se sve objesit nakon nekog vremena ![]() salu na stranu, sta ce mu megamass, to je sranje prve klase, neka radije ulozi te novce u piletinu ili nesto tog tipa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne postoje zloglasni proteini , svaki su dobri ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Pa mozda nepostoje, ali ima jedan lik koji je bio kao ja sa 14-15 god pio proteine, i sad sa 19 izgleda, fuuuj... sve mu se objslio i bas izgleda debelo... tak, nest u tom smislu no way... Btw, kod mene je skoro svaki drugi dan piletina na tanjuru, cvarke jedem u sezoni, a nist, idem se probat jos vise prezderavat, mozda mi i nesto ostane... Idem sad nest jest...
![]() |
#441 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Kad ozdraviš dojdi k meni na poduku jer nije sve u prežderavanju. Debljanje je stil života i stanje duha. ![]() A šta se tiče dijete to su gluposti. Priznali Vi to ili ne svi se mi volimo prežderavati i jedemo nezdravo. Prije par godina sam smršavio 15 kg, a nisam se odrekao ničega. Čokolade sam pojeo na kile. Stvar je bila da sam jeo male obroke i nisam jeo poslije 19:00. Ali jeo sam i meso i krumpir, pomfri, tjesteninu kruh, povrće, kolače, mlječne prizvode. Ama baš sve, a mršavio sam. A od sportova sa preferirao izležavanje pred televizorom. 15 kg sam skinuo za 6 mjeseci, ali nisam se odricao ničega. To je po meni zdrava prehrana. Jesti sve, ali malo. Knjige tipa dijeta ovakva ili onakva, život u zoni i bla bla bla su gluposti koje ljudi kupuju.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 31.07.2009. u 19:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Does youer dewg byte?
|
![]() |
#443 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
![]() Imam i ja jednog frenda koji je sa 14 godina pušio, pa sad izgleda super. To je sigurno od cigareta. ![]() Proteini su za muški rod jedan od najbitnijih dijelova prehrane. Mišići zahtijevaju proteine. Hoćeš li jesti puno svježeg sira, ili posnog, ili biti sirutkine proteine, jesti puretinu, piletinu, ili neku kvalitetniju ribu... Tak svejedno (bitno je to sve jesti, naravno). A to kaj je debel, neka regulira prehranu. I manje pive. Odnosno, više . ![]()
![]() |
![]() |
#444 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#446 | |
vista sux
|
Citiraj:
![]() a ko jede sve vrste mesa, povraća... to bi bio ja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Does youer dewg byte?
|
Da, ali ondje se nije spominjala riječ "zdravo", nego da ljudsko tijelo ne treba (odnosno "netreba", ali ne smijem cjepidlačiti ![]() ![]() Činjenica jest, ljudsko tijelo zahtijeva proteine. The end.
![]() |
#448 | |
vista sux
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ocemo na 100m ? ![]() ![]() Vi kemperi, samo ležite i čekate, mi pravi PROovi trčimo i deremo. ja svako jutro zrokam ogromnu kašu sa prosom, ječmom, heljdom , puno grožđica, suhih smokvi(sad mi ponestalo), medom i orasima. Zar mislis da to nije fino, sam eto, mi na meso naviknuli i gotovo, moj stari ako nema mesine ništa od toga, ali kad želudac stisne, onda se svi tresu ko p****e...a bili su frajeri Bio sam kod frajera koji ima plastenike paradajza nedavno, i lik ima 2 plastenika, jedan 150mx10m, a drugi 30x10m, u ovom vecem su paradajzi za prodaju, rastu iz nekakvih spužvica i sl., svi izgledaju kao nacrtani, ali su eto za razliku od onih plasticnih iz Kaufladna bolji 80ak puta. Onaj drugi plastenik, e tamo za sebe uzgaja, naravno ekološki, iz zemlje, sve 5...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|