|
![]() |
#421 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#422 | |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
@speedy Nisam ja ni u jednom trenutku rekao da se ne slažem da je to glupost ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jel ima negdje da će bit repriza? sad mi jaaako žao šta nisam gledao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Opis cijele utrke: Satosan RULZZZ ![]() Zao mi Kubice Sad ga nebu do pred kraj sezone ak je nogu sje... Jesam za Ferrari al se Massa gadno sje... isto ko i Fisico sto mi je za njega malo cudno, pa nije od jucer u F1
![]() |
#425 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Kubica vec sutra napusta bolnicu: http://www.autosport.com/news/report.php/id/59642 Covjek je super prosao ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Bolidi su stvarno odlično napravljeni, što se tiče konstrukcije samog kokpita (ono što je ostalo od Kubicinog) koji bi trebao biti najčvršći samim time se i ovaj put, ovom nesrećom, dokazao da je. Pri takvoj punoj brzini u zid i ostati čitav... To sve možemo samo zahvaliti inžinjerima i tehnologiji koja nam je danas na rasploganju. Fascinantno. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 11.06.2007. u 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
evo jedna slija od sudara neznam tocno cijeg ali prije "nekoliko" godina samo da se vidi razlika u cvrstoci bolida mislim da taj udar sigurno nije bio ni blizu kao ovo sto je kubica imao a izgleda jako gadno po vozaca u bolidu http://www.omaken.com/mogewo/archive...ariF1Crash.jpg Zadnje izmijenjeno od: speedy-3. 11.06.2007. u 02:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
kako kažu, nije slomio, nego samo uganuo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma većina utrka do sad su bile dosadne. Prevelike su razlike između bolida. Da nije bilo toliko nesreća i SC na stazi i ova bi završila sa velikim razlikama i velikom dosadom. Od kad su ograničili okretaje, više niti mašine ne krepavaju, sve je samo rutina.
![]() |
#432 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Nisam gledao jucer utrku,sada sam pogledao izletanje na tubu,fascinantno izgleda,strasno...svaka cast inzinjerima koji rade na sigurnosti...doduste kod udarca treba i srece malo,ali opet...
![]() |
#434 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
evo za one koji nisu gledali http://www.youtube.com/watch?v=PJ_99vwyaeU udarac u prvi zid je bio prestrasan,,,,,,,,, 280 na sat je isao kad se to desilo bolid je stvarno odlicno napravljen kad je to izdrzao |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kubica je prosao sa uganucem gleznja i navodno sa laksim potresom mozga. Takoder Theisen je potvrdio da je Kubica poslije zaustavljanja bolida u L' Epinglu nakratko bio bez svijesti.
![]() |
#436 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#437 |
Premium
|
Takoder gospon Berni trazi od Montreala da ako hoce poslije 2011 produziti ugovor mora renovirati !pazi sada! box sa padokom. Mora da gospon nije gledao jucerasnju trku, nije primjetio da bi bilo dobro ogradu na nekim dijelovim udaljiti od staze, stavi zone za izlijetanje. Pa staza izgleda kao tunel..
![]() |
#439 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Molim vas pogledajte ovo! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dWZ7iKXfLXs Ovo je potpuno drugačiji kut gledanja,mogli bi smo reći, baš onaj kut koji smo tražili, ali na TV nije bio prikazan ili uopće nije snimljen! Kolika je to sila udarca bila, a bolid je sve apsorbirao i ostao čitav (barem onaj dio koji je morao ostati čitav, kokpit)! Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 11.06.2007. u 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#441 |
Premium
|
Sva sreca sto je Kubica prosao s manjim ozljedama. Grozno je izgledao sudar i krs bolida. Sato mi je uljepsao dan na kraju svega ![]() " Hamilton je imao srecu sto je pobjedio- zbog safety cara" Da,da.
![]() |
#443 |
Premium
|
http://www.f1-live.com/f1/en/headlin...11165432.shtml Da, jest on brijac teze kategorije. Jos jednom, navijam za Renault kao momcad ,oduvijek ,i navijao sam za njega kad je vozio, al tip mi se zgadio do kraja. Pogotovo kad ga je tim napustio i jos izjava da "Renault radi sve da Schumacher bude prvak"... ![]() Sad bude se uskoro slomio, jer ga gazi mladi rookie, koji je brzi od njega. Zato je i radio toliko gresaka jer nije bio na poleu pa je svim silama htio izbiti naprijed. Sad ako ga Hamilton derne u Indyu, teske ce rijeci pocet padat. Uvjeren sam u to. Onda ce ga i Mclaren napustiti ![]()
![]() |
#445 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Strasna utrka, jedna od najboljih kaj sam gledo. 1. Alonso aka kosilica - umirao sam....decku se pocela stiskat guzica jer ga Hamilton lijepo stiso u kut. Nece on jos dugo izdrzat 2. Kubica - srecom da je relativno OK jer kak je to zgledalo...ufff, presjeklo me definitivno 3. Massa - kretenu blesavi, kak si ti polozil kad prolazis kroz crveno na semaforu 4. Kimi - ne zgleda bas najbolje...i ne kuzim koji mu vrag nisu prednje krilo odmah zamjenili, ovak se samo vuko po stazi 5. Sato - haha ![]() ![]() i 6. The King iliti Hamilton, svaka mu cast i ovo definitivno nece bit zadnja pobjeda ove sezone i iskreno me ne bi ni cudilo da postane prvak jer je trenutno bolji od svih ostalih zajedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
sato luđak XD
![]() |
#447 | |
Premium