|
![]() |
#422 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
A sto vas tolko brine ta reputacija? Mislite da ce vam pomoc u zivotu? Ja procijenim osobu tek kada je malo bolje upoznam uzivo ![]() Pa necemo si valda tetovirat na celo reputaciju sa PCE ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#424 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
#426 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma ja sam u minusu i to debelo a i ljepša mi je crvena boja nego zelena ![]() I moram priznat da nisam vidio tu "reputaciju" dok nije zacrvenilo,mislio sam da ju imaju samo admini,moderatori i stari korisnici!Sad neću moći spavati koliko će me to kidat,morat ću se dobro namazat sensijem ![]() Ja nisam nikom dao negativca,zato jer i ako sam nekog "napalio" ili netko mene,zaboravio sam to do sutra.Dao sam dosta pozitivnih glasova ljudima koji mi nisu nikad "pomogli" niti smo pisali u istoj temi ikad ali sam primjetio da su dosta pomogli drugima.Naravo i ti ljudi su ponekad jeli govna ali ja pamtim samo pozitivu jer da razmisljam drugacije odavno bi puko. I na kraju krajeva kakva korist od tog sto ja imam -4 a netko 4000000bodova? Sta jel mi nece nitko pomoć kad budem imao problem?ili neće nitko kupit ništa od mene kad budem prodavao sig??BigDEAL.Ja sam zahebant ali ovdje ima puno zavidnih i ograničenih ljudi koji imaju u zivotu samo net i desanku ![]() Sori na dugačkom postu i ako se neko osjeća "napaljenim" zbog njega a ja se neću ljutit i ako ima,znate gdje se spušta reputacija ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
#430 | |
Udaram Ljude Za Pare
|
Citiraj:
Ispričavam zato sto sam upao kao trol u temu "forum je u komi" ali bio sam nadrkan jer nisam mogao nista namiru pročitati tjedan dana. A flare nisam htio ispast bezobrazan nego sam cisto seljacki odgovorio ono sto me pitala.Ne trazim od nikoga da mi sada dize reputaciju jer ni u zivotu ne trazim nikog nista sve radim sam.I ne mora me niko slusat al cu svima reci svoj stav. I btw;ljevak sam ![]() I na kraju krajeva ti mene osuđuješ zato sto poznas nekog prema kome sam ja bio bezobrazan,po toj politici neki bi ovdje trebali dobiti trajnu bananku: nono : |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#433 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#434 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ajde malo prolistat par stranica unazad, sve piše ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
#436 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kolko reputacije moram podijelit okolo (ili kolko članova trebam ocijeniti) da bih mogao istom članu ponovo dati reputaciju? Dvoje ljudi mi ne želi dati reputaciju zato što sam im već prije dao, piše da moram malo dijeliti okolo. |
![]() |
![]() |
#437 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo samo da se i ja javim na ovo... mislim da je ovo s reputacijom i kartonima super stvar. Pogotovo ako sa nekim trgujes, pa ga koliko toliko moze "izvagati" i biti sigurniji/nesigurniji u kupnju/prodaju. Ali posto smo mi balkanci i uvijek se nadje netko ko ce divljat okolo i davat losu reputaciju samo zato sto mu je los dan ili ne shvaca salu... "Dobru" reputaciju bi covjek trebao puno lakse dati od "lose", jer za losu se treba zapitati da li ju je covjek zbilja zasluzio. Ali kod nas sakom i kapom dijele jednu i drugu. Osim toga, smatram da forumasi sa velikom reputacijom kada dodjeljuju nekome "novom" treba imati vecu vaznost... Morao sam reagirat na ovo, jer sam se danas ustao i vidio crveni karton. ***e se meni za njega, znam da nisam nista napravio lose da bi ga zasluzio, ali kad sam vidio komentar na sta sam dobio: LINK i komentar stoji: spamaj samo spamaj ![]() Pa ljudi moji, bila je sala... ali ako sam sa tim pokvario neciju prodaju e onda ni more vise nije slano... i druga reputacija je bez komentara a dobio sam ju na temelju ove izjave: LINK Pitam se kakva bi bila reakcija da je na onaj post o poklonu i slim kucistu odgovorio na isti nacin kao ja netko sa 1000 postova u profilu... |
![]() |
![]() |
#438 | |
Moderator
|
@Mikeyy To je jedan od parametara koji se moze podesiti drugacije od foruma do foruma. Defaultna postavka je takva da moras dati desetorici prije negoli bi dao reputacijski bod opet istoj osobi. @Nebbo Sto se tice prve stvari za koju si dobio negativni reputacijski bod (ili vise bodova - ovisno o tome koliko osoba koja ti je dala negativnu reputaciju ima Rep.Power - broj pokraj zelenih kucica), dobio si radi nepoternog komentara na temu. Trznica nije podforum takve prirode gdje se komentari upisuju kao na chatu, vec ja kao moderator i ostali useri koji znaju kakva su pravila podforuma Trznica drzimo do toga da se vrse eventualno rasprave vezene za komad HW-a koji se prodaje, ili se rasprave ne vrse. Takodjer, i komentari na cijenu nisu pozeljni, trgovac je taj koji je odredjuje, a na nama je da tu cijenu prihvatimo ili se na ljudski nacin pokusamo dogovoriti (cjenkati) preko PM-a, a ne preko foruma. Ovo sam rekao opcenito, ne odnosim se na tebe. Citiraj:
Cak sam dobio neg. i za ovaj post iznad gdje sam covjeku odgovorio na pitanje. Ovisi od osobe do osobe, but that's not something to worry about. ![]()
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 13.01.2007. u 13:31. |
|
![]() |
![]() |
#439 |
Premium
|
Thx atha, znači 10 komada. Ti si jedan od dvojice kojima sam pokušao dati thumbs up, ali neda. @Nebbo Ljudi dijele crvene za svašta. Ja sam dobio 2 crvena zbog dva različita avatara koji se nekom nisu svidjeli. I jedan od (pretpostavljam fleksa) zbog svoje vožnje. ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Moderator
|
Ne tvrdim, to bi Horza svakako bolje rekao, on je taj koji je podesavao parametre. Ali ako nije dirao, onda je 10kom. Citiraj:
Neki su dobivali od njega samo zato sto su iz Pozege. ![]()
![]() |
#441 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Gledajte dečki, uvijek ima ljudi koja daje bez veze crvene kartone, neki to rade u grupama i okome se na jednog korisnika jer im je to fora (osobno sam čuo za takav slučaj i stvarno moram reći da je to glupost). To je stvarno idiotizam, bez ikakve daljnje rasprave. Ima takvih i među starijim korisnicima ovog foruma, što je najgore. Umjesto da budu uzor, oni provode debilizam (smatrajući da time zapravo "pomažu"). No vjerujte da ima više onih koji daju pozitivnu reputaciju, koji cijene svaku pomoć, shvaćaju šale na svoj račun... Osobno, svaki iole veći trud (bilo review, manji ili veći, ili neka korisna informacija) lijepo nagradim. A što se tiče reputacije i tržnice, ima puno ljudi koji imaju 0, a bolji su trgovci od ekipe koja ima više i još k tome crne točke u prijašnjim trgovinama. Sve je to od čovjeka do čovjeka, odgoj i zrelo ponašanje.
#442 |
.
|
|
![]() |
![]() |
#445 |
Banned
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....7&postcount=19 pa sta meni je neki pametnjakovic uručio dva drvena zbog ovoga, a sto najbolje nisam nista krivo rekao ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
pa cuj... Carbon osobno nisam probao, ali recimo Cod jako lijepo se igra na GeForce 2 Mx u Dx 7 modu. Glatko i bez trzanja. Vjerovali ili ne, a lako provjerite ako imate pri ruci doticnu karticu. I igra prilicno lijepo izgleda. Tako da takvi komentari mogu nekoga malo iziritirat pa opali negativnu reputaciju... Tako jesi li rekao krivo ili ne, diskutabilno je... Osim ako nisi probao na na slicnoj konfi na low rezoluciji i low detaljima igrat Carbon pa se osobno uverio u slide show.
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
#447 | |
Laughing Man
|
Reputacija stvarno ima svakakvih, ali da mi netko radi ovog posta napiše da sam debil, mislim stvarno... Ovim putem bi molio dotičnog ako ima muda da se javi.
![]() |
![]() |
#448 | |
Banned
|
Citiraj:
da nisam probao nebi niti napisao tj igrao sam čak i na jačoj konfi sa duronom na 1400mhz, 512DDR-a i toj grafi i na 640x480 sve na low vrti se između 7 i 18fps-a EDIT: omg i za ovaj post sam dobio, neg. reputaciju, ajd nek se jai taj pametnjaković onda, ah kojih likova ima lol Zadnje izmijenjeno od: Crash009. 13.01.2007. u 18:50. |
|
![]() |
![]() |
#449 | |
Laughing Man
|
E sad imam još jedno pitanje, tko to može micat reputaciju. Upravo sam pogledao i fali mi jedan negativan komentar iz user cp-a. Znači neki mogu i poništit vlastite komentare koje su dali, bili oni pozitivni ili negativni, jel.
![]() |
![]() |
#450 |
Guest
|
Možeš poništiti tako da obrišeš taj post na kojemu ti je dana negativna reputacija ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|