|
![]() |
#421 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ono kaj me u igri živcira i kaj odnosi najviše vremena je pljačkanje leševa i "zavirivanje" u kutije, škrinje, bačve...bog te-pa valjda 15-20 sec svaki put :mad: Mislim da to odnosi najviše vremena provedenog u igri... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..ja sam već polumrtav : flyingey jer su mi sva chargana oružja prazna i moddani armori skršeni..dakle deadman walking..pomozite nekako gdje da se revivam...: roller : ,di ću napunit 4free igračke...i popravit ovaj breastplate il kako se već tu u ovoj igri zove : hello2 : .... ma najdosadniji dio su ta vrata,napooorno ajme..a ova crvena boja je katastrofa..stavio bi najrađe u smartshaderima black and white effect ![]() dajte helpajte please..igračke su mi prazne,a bez njih ništa...skršio me dobro skeleton guardian x2,i još neki lik dolje u fort redwater tako nešto... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#425 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Jel postoje vukodlaci u igri? Jel mi netko može reći ko je ukrao sliku onoj gradonačelnici u onom gradu , ispitao sam sve osobe i iscrpio sve mogučnosti no nisam naišao na nikakvo riješenje! Plz pomagajte, taj sam quest mozgao od ponoći do 4 sata ujutro i nisam ga skužio! ![]()
![]() |
#426 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
CyberSky
|
Kojeg konja imate? Ja trenutačno imam Weyon Prerry konja i služi me još najbolje od sviju, bio kupio onog za 1500GP i naravno išao ga provozati malo po divljini kad dođe par vukova i ube mi konja ! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#429 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..blago tebi,bar si se maknuo od onog glupsona šarkija(pošaranog konja).. njega onaj rak ubije.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
pa skupi love, pa popravi sve, pa nemoze sve mukte. ili razvij skill pa opet popravi i napuni oruzja. vec si dosadan sa tim svojim plakanjem. svaki treci post ti places kako ti je oprema razvaljena. Ja isto imam hrpu "charged" weaponsa ali ih koristim samo za krsenje jacih bestija, a ne za klanje stakora i slicnih stetocina, za to sluzi obican neki mac, ili par fireball-ova u glavu pa se odmah smire.: DualWiel a ove varla stoneove imas ruinsima, odi po mapi pa ih trazi, ako zelis rjesenja odi na gamefaq i tamo ih skini. Ako ti je igra preteska cujem da je izasla nova "ucilica" pa probaj sa njom mozda je uspijes proci.:clap:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#432 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja bas nemam vremena za Oblivion buduci da se svaku vecer do 1h vrti CoD2 na mojoj masini ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ima li neki zločesti civil da ga riješim pa da mi Dark Brotherhood dođe? Ne da mi se dobrice ubijati... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#437 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
-Oblivion patch i update izlaze sljedeci tjedan: http://www.elderscrolls.com/forums/i...owtopic=348450 -Oblivion prodan u 1,7 milijuna primjeraka u svega nekoliko tjedana |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Premium
|
sad sam stvarno razocaran ![]() main quest je bezobrazno kratak, da nisam isao radit SVE questove u SVIM guildama ukljucujuci i Dark Brotherhood nema se kaj igrat 2-3 dana ![]() nadao sam se jednoj ozbiljnoj i dugackoj igri a kad tamo jos jedan Fable...... necu ni pomisljat sto ce napravit od Fallouta ![]() idem spavat dva je ujutro a jos i radim, stvarno bezobrazno kratko....... sutra jos malo prosecem ali brijem da sam vidio sve sto se ima za vidjet i igri Over and out ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#441 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() nego sad će uskoro počet ekspanzije nadam se,nije ona mapa sa ostalim zemljama bezveze ![]()
![]() |
![]() |
#443 |
Super Moderators
|
Probudim se ja, a kad ono-cimerica mi se razodjenula na krevetu...već sam se usro da se hoće maznut.... A ružna ko Škegro i još Orka za ne falit... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Super Moderators
|
Po onoj staroj narodnoj "U sili je vrag i muhe zobal" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
SPOILER: Za ukradenu sliku ako si razgovarao sa svima u dvorcu + zapovjednik straze. Zadnji trag prije nego optuzis zensku da je maznula sliku je da pogledas Tepih u blagovaoni i naci ces tragove boje na tepihu tamo di ona sjedi i nakon toga je optuzis da je maznula sliku. Kad prizna mozes reci grofici da je ova maznula sliku ili biti "dobrica" i reci da je sliku maznuo netko van dvorca i dobit od nje 50 zlatnika onda ce te ova nagradit i jos ce ti naslikat neku sliku koja vrijedi 400 zlatnika
![]() |
#448 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja sam opet naletio na sranje, pokupio sam sve recomendaionse u mage guildovima, i sad moram na arcane university i sve pet, kaže mi frajer da trebam donijeti "wood" da mi može napraviti wizdard staff (onaj čarobnjački štap)...I niš, trebam mu donijeti wood...kakav wood? Kakvo drvo? Kaj da mu donesem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ako se tko sijeća...Kakav wood? pa nemrem posijeć drvo iz šume dammit ![]() PS obecajem da neću stavljati finger smajlice! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|