|
![]() |
#421 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Pitajte našega Zahoru, on najbolje zna, čovjeku su razbili 4 puta auto, 3 puta pretučen i to sve samo u jednoj godini, tj. prošle sezone. Pa se ti sine orgijaj okolo ako Dinamo loše igra-nema šanse. Nitijednom igraču Dinama to više nepada napamet-znaju kaj ih čeka ako budu opet to radili. ![]()
![]() |
#422 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zagreb-Inter Hajduk-Varteks Osijek-Slaven Belupo Kamen Ingrad-Rijeka Međimurje- Dinamo Pula Staro češko-Cibalia Ajd da čujem prognozu ![]() Dobra vijest za Ajduka je ta da i ako popuši od Varteksa-svi pratioci imaju samo osam bodova (Ajduk 12) pa neće zveknut na tablici ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
i ajduk-varteks x2 ![]()
![]() |
![]() |
#427 |
Premium
|
Evo nakon kaj sam nabavio plavi zub, skinuo sam neke snimke Dinamovih tekmi na komp sa mobitela od frenda koji samnom ide na tekme. Zvuk i slika su loši, ipak je to sa moba.Treba vam quicktime player. 1.Ovo je sa Dinamo-Kamen-ovaj prvi lijevo koji mase rukom sam ja. http://www.megaupload.com/?d=GWVBYX72 2. Ovo je također sa Dinamo-Kamen http://www.megaupload.com/?d=KQGVTLQO 3. Dinamo-Kamen http://www.megaupload.com/?d=UBUXOKBU 4.Ovo je sa Inter-Dinamo u Zaprešiću, suprotna tribina namjenjena domaćima, a atmosfera je ko u Maksimiru. Kasnije se dvojica prikrpavaju bez karte. http://www.megaupload.com/?d=8DPDXE56 5.Dinamo-Rijeka http://www.megaupload.com/?d=H2PL8ZUU
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 27.09.2005. u 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() I nisu teški filmići, par sto kb. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() ![]() Ipak ga jos vole ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#430 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() uostalom bolje nek padaju na dno, maybe odu u drugu ligu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ono kaj 24 sata napišu i ono kaj je bilo često nema veze jedno sa drugim... Oni baš nisu sinonim za objektivno novinarstvo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Strichek Moderator
|
nema veze nakon kaj je pjevao dalmatinske pjesme a prije nosio Ponosam sam kaj sam purger, ne zanima me više baš... mislim nije stvar u tim pjesama, nego ja evo jesam purger i da odem recimo u hajduk ja bi i dalje davao doznanja da sam purger jer sam to ja! nebi mene jedan klub promjenio tj. promjenio mojih 18 godina života u zagrebu. naravno to je moje subjektivno mišljenje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Super Moderators
|
Ponovit ću-glupo je uzeti zdravo za gotovo kaj objave u 24 sata. Ja nigdje nisam pročitao da je debeli to vikao, nego "da se vikalo" Da su to ozbilne novine-ajd...ali nisu. Nego kojoj je "zvijezdi" jučer ispala sisa i slično ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Čuj-ja sam protiv debelog već svašta rekao ali JE činjenica da je on otjeran iz Dinama. I isto tako je činjenica da je sve to izašlo u žutoj štampi. I kaj je od tog svega istina bog zna. Mislim-da je debeli vikao ono o Dinamu možeš si mislit kaj to ne bi odmah napisali. A ovak su stavili bombastični naslov a u tekstu "vikalo se" Ja osobno ne vjerujem da je masni vikao takvo što. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#439 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
A zakaj debeli nebi mogao vikati kaj god hoće, to je njegova stvar. On je sad igrač Hajduka i piva dalmatinske pisme! Isto kak je Prosinečki mjesec dana nakon odlaska u zvezdu pričal beogradski sleg ko sretan! Po meni mediji trebaju smanjiti interes za takve "zvijezde", onda nikome neće ni biti interesantni. A čini se i da je dobro da je Maminjo steral puajceka, sad barem Modrić ima mjesta za igru a Hajduk oponaša odličnu dinamovu igru iz prošle sezone. Kuda pajco tud i "dobra" igra!
![]() |
#440 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Mene više boli kaj im je Ćiro otišel, nadao sam se da će ostati bar do -15 bodova ![]() ĆIRO-VRATI SE!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Super Moderators
|
derbi
Dakle-derbi kola na HTV-u je Ajduk-Varteks. Napeto je ![]() Gudelj obećava igračima da će ih odvesti u provod ako pobijede (masnom je obećao litru mai-taia), već je angažirao i popa za tekmu sa Belupom... ![]() ![]() ![]() Sa druge strane-zigorci igraju bez Benka i Posavca. Mi idemo ne-baš-tako-bezopasnim međimurcima, nisu baš došli na četvrto mjeso "po duhu svetome"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
a.k.a. LOPOV
|
Re: derbi
Citiraj:
![]() Kud su nam bas oni morali uvaljat gajbu ![]() Al bar je zavrsilo 5:1 za nas : goood :
![]() |
![]() |
#443 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
"Šupraha je dosudio jedanaesterac za Dinamo i Bošnjak je bio siguran izvođač. Nakon što je zabio gol i pohitao prema svojim navijačima, sa tribina ga je u nogu pogodila raketa koju su na teren bacili ti isti navijači. Bošnjak je nastavio utakmicu u kojoj .... " Bas fora,das gol i pogode te u ovom slucaju samo u nogu a vjerojatno su gadali u glavu... Rijeka vodi na poluvremenu 0-1,Osijek gubi 0-1....
![]() |
#446 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#447 |
Super Moderators
|