|
![]() |
#421 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Haha, možda Prince of Persia, Đuku (3D) smo igrali na 486DX2 i tada bijesnim Klamathima 333 ![]() A Rick Dangereous na C64/128? ![]()
![]() |
#422 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja govorim o ovom ![]() ovo je đuka (đuka 1 al očito ga niste igrali i znate samo za onaj 3D)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Izgleda skoro isto ko Commander Keen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Guest
|
Ma, igra je bila smeće! ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Kad vec govorimo o povijesti, jel znate iz kojeg filma je autor vukao inspiraciju za Duke3d? well check Carpenter's "THEY LIVE" http://www.youtube.com/watch?v=L86AAGZ9BBg |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
zašto se svađate oko toga tko i što je kada igrao??? Ja sam konkretno prvi puta igrao Duke Nukema 3D u gradskoj knjižnici u Karlovcu, jer PC nisam imao do 2001. tako da nisam upućen bio u tadašnje igre iz, kako vi kažete, zlatnog doba 90-tih (btw, štorija me podsjeća na priču kako je u Jugi bilo bolje, a onda sa druge strane, parni i neparni dani za vožnju, max 10 litara goriva možeš kupiti na bon, trgovine poluprazne i tako to ![]() Igra je generički FPS, i kako je neko dobro rekao, na brzinu sfufljana i smuljana samo da se pobere para na tolikoj jagmi od strane fanova. ja govorim o igri, o samoj igri, koja nije nešto. A vi kao da govorite o kultu u kome se ne smije reći da igra ne valja. Na stranu, Dukeove fore, ideja, fanovi... ali igra kao igra me nije načinila nešto presretnog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
ajmo reć da je igra ,nakon tih silnih godina ,ljudima i recenzentima ostala po defaltu u glavi : (između ostaloga) -kao sprdnja od igre -nemogučnost da dosegne (u današnje doba) hype i tehničku kvalitetu -podloga za usporedbu što ne učiniti u okvirima razvojne (igračke) industrije -13 godina čekanja žao mi je vidjeti koliko su ljudi danas zapravo povodljivi za takvim recenzijama ,a da sami ne probaju odigrati ili odigraju prvih pola sata,sat i proglase igru smećem... nije moguče da je toliko loša da dobije ocjene 1 ili 2 ![]() ![]() ![]() ne zaboravite da se većinom ocjenjuje ps3/xbox ,dok je na PC malo bolja situacija... mišljenja korisnika su mi više mjerilo ,od 6 do 10 , iako je ova 10 malo nerealna..al ajde,fanboizam na visini ![]() i ne ,đuka ne nudi ono što ima milijardu drugih fpsova... vidi se da ili nisi toliko igrao ili obračao poznornost na stvari/događanja/situacije u igri... moja ocjena (a teški fan sam) 7,5 od 10. ali nikako 1 ili 2 ![]()
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 16.06.2011. u 11:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Al opet, ne smijemo zaboraviti da je đuka fps svih fps-ova. Ispravite me ako griješim, al ja se ne sjećam da je meni tatin pajdaš iz firme instalirao neku drugu igricu na 12 3.5'' disketa osim đuke 3d ![]() DNF je prosječan fps, al me barem dobro nasmijao igrajući ga. Šteta što nema više ovakih gluposti: klik |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Đuka je zakon! ![]() ![]() A ni Lara nije loša...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#432 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#433 | |
|
Citiraj:
![]() vidiš da nema slika zasada... iako sam uzeo i preko cdkeyhouse.com 4 steam keya i rastura se lagano , bit by bit ![]() multi se čuva za blagdane koji dolaze ,imamo dnf party ![]() evo i jedan fair review http://www.dailymotion.com/video/xj8...er-review_news a evo nam ga i u algoritmu ,za 350kn... a mi uzeli BoSE za 400 ,hehe
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: krešo. 11.03.2023. u 14:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
|
![]() |
#436 |
noob?
Datum registracije: Jan 2011
|
evo taman prošo i igra uopće nije loša več je malo kraj slab ali smijalica, neznam zake su dali tako mali score najvjerojatnije mrze đuku što se 12 godina radio i onda su očekivali neznam šta treći crysis možda.Ja znam da mi je bila uživancija igrat i mogu reč da me vratio malo u stare dane samo s boljom grafikom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo bas sam presao igru na hard, malo me razocarao kraj jer je boss bio prelagan u odnosu na ostale bossove tipa hobotnica, kad si shrinkan pa ubijas bossa ili onaj fight na brani. A isto se slazem lik je skroz u pravu i meni uopce nije tako strasno losa grafika iz tog engina su izvukli maximum i ne zasluzuje igra manje od 6.
![]() |
#444 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
jel netko skuzio kako aktivirat conzolu (treba mi za namjestit FOV kak spada)? pratim ovo ali ne uspijevam skuzit: http://forums.gearboxsoftware.com/sh...=122614&page=9 http://forums.gearboxsoftware.com/sh...2&postcount=21 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
|
Citiraj:
tako da zasada ,nar dok ne izađe kakav patch , konzola ne radi...
![]() |
![]() |
#446 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
http://www.flawlesswidescreen.org/ i radi prilicno dobro, bar sad kad sam probao, samo mi se cini da pise da "rastegne" HUD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Igra je sasvim solidna i vrijedi ju odigrati . Zanima me dali je netko primjetio koliko ova igra optereti proc ? Meni je proc bio stalno blizu 100% opterečen a primjetio sam da se dosta ljudi žalilo po forumima na ovaj problem . Neki su imali problema i sa i5 2500K procevima tako da mislim da je problem u programiranju . |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
|
meni je na x6 na oko 35-40% konstantno ,a hd4870 zakuca na 85-90%
![]() |
#450 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006