|
![]() |
#422 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Zar je slučajno da su utakmicu za treće mjesto sudili francuzi a danci za prvo. Zadnjih 15 minuta hrvatska je pala ali su baš onda najviše danci pomogli Francuzima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#424 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
tekma je bila ok, francuzi su nažalost dobili, bolje su izdržali pritisak.. a suci ko suci. uvijek neko nastrada, ovaj put smo bili mi. e ono kaj mene smeta su užasno ružne medalje. ko je ono dizajniral, mislim dobili su pravokutnike a ne medalje ![]()
![]() |
#425 |
Premium
|
Skoro u svim timskim sportovima mi igramo protiv protivnika i sudaca. Mala smo država i kad igramo sa većom moramo biti dvije klase bolji od njih da bi ih pobjedili. Domaćini smo prvenstva i suci za nas nisu sudili ni najednoj tekmi, na zadnjem SP u Njemačkoj suci su njemce doveli do naslova, i tu su pokušavali ali švabe se bile slabe. Hrvatska protiv svih, uvjek je bilo i uvjek će biti.
![]() |
#428 | |
Terminirani determinator
|
Citiraj:
AGREE ![]() Okrali su nas prosle godine protiv Danske u finalu ,i sad protiv Francuza. Balic je dobio tri puta po glavi ,sto je najmanje 2 minute ,nije sudjeno nista,i tukli su nas cjelu utakmicu bez posljedica. Duvnjak je dobio LAKAT namjerno,sto je CRVENI karton ,ali je suden faul. Ovi suci nemaju veze sa rukometom,i obicna GAMAD sitnog zuba IMO. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Hull
Datum registracije: Dec 2008
|
Bravo Hrvatska srebro je odličan uspjeh!!! Puno puno uspješnije od nogometaša!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A što se danskih sudaca tiče, danas su pokazali da nemaju pojma o rukometu ko ni njihova reprezentacija. ![]()
![]() |
#430 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Okanite se politike, partizana, ustaša i sličnih tema. Slijedeći koji to spomene leti na mjesec dana s foruma, pa samo naprijed. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
Premium
|
![]() |
#432 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ma bolji su bili francuzi, nikad nismo imali igru protiv njih, dobro je reka Kljajic. Ono malo sta smo imali sanse nas je pokralo i onda su skroz pali. Nisan nikad vidija da se sudi protiv domacina, i to tako ocito da se ne moze gledat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
suci - polukatastrofa i malo vise. doprinos porazu. francuzi iznimno jaki u obrani. doprinos porazu. francuzi dobri i konstantni u napadu. doprinos porazu. linolada donio par nekakvih (nikakvih) odluka u neko (nikakvo) vrijeme. doprinos porazu. balic ispod razine na koju smo navikli, golmani manje ali isto. doprinos porazu. fulanje sprema 4 suta zaredom (sto obrane, sto fulovi). doprinos porazu. bez ideje prevelikih i predugih 10 minuta, tj od 44. minute pa do kraja. najveci doprinos porazu. sve u svemu, steta. da smo dobili bio bi kao i svi puno sretniji. sljedecih tjedan-dva bi 99% medija trubilo samo o premoci nase ('rvacke) rukometaske momcadi, al ajd. ne moze se reci da su samo suci krivci drugom mjestu jer francuzi su, generalno gledano, zasluzili pobjedu kao i mi. da je sudenje bilo neutralno, tekma bi bila napetija, mozda bi mi dobili, mozda bi dobili francuzi. ali svakako srebro, drugo mjesto na svijetu - nije nimalo negativna i losa stvar. dapace, skidam kapu deckima, ceka nas dobra reprezentacija koja ce gaziti kao i sadasnja, i prijasnja. svega par ljudi je cestitalo na izvrsnom drugom mjestu na svijetu, ja im cestitam. jebo sada kada je tekma gotova, prosla baba sa kolacima, nije smak svijeta.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
- Sretnik -
|
Nema nade da ćemo mi išta ikad veliko više osvojiti,UVIJEK ali baš uvijek nas shebu suci,i onda se mi tješimo "drugi put će biti bolje",moš misliti uz suce,uz ljude koji bez pardona rade protiv tebe,odnosno nesportski onda stvarno nema smisla.Karabatić je jedino dobar u dijeljenju lakata i šaka,ovo ostalo mu bez pomoći sudaca ne ide baš najbolje.On je zaslužio crveni karton još u prvom poluvremenu,2 smiješna isključenja za Metlićića,crveni Voriju je samo šlag na kraju. Lino niti je kriv niti itko iz momčadi za ovu sramotu da male zemlje uvijek ostanu kratkih rukava,čak i kad igraju na svom terenu.Smiješno je da se govori o tzv. nemoći Hrvatske da zabije gol,zapravo se radi o nemoći francuske da išta napravi,a naši su imali u tom periodu previše izgubljenih lopti za išta ,timeout ne bi pomogao jer su suci odlučili našu igru shebati do kraja i kad se otvorilo NAPOKON nakon 10 minuta francuzima otišli su na preveliku prednost i onda je Hrvatska ostala bespomoćna. Svaka čast dečki,mi smo ROĐENI 2. i mi smo svoji prvaci... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
@zarkinjo potpis na tvoj post ![]() i istina je da netreba nikog iz nase repke krivit za poraz a posebno ne linu... drugi smo i cestitke na tome... bilo bi bas super da smo uzeli zlato pred svojom publikom ali nismo... nadam se da cemo u buduce imat vise srece.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
da se ne igrate s gifom..evo vam nekaj bolje ![]() http://www.youtube.com/watch?v=C8FFMdWskT4 nego..da imao bi posljedice..iako..mogao bi uvijek reci da mu je prilazio igrac s lijeve strane i da je htio dodati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
- Sretnik -
|
Citiraj:
![]() Mislim da će kladionice u budućnosti razmisliti o koefcijentu na hrvatsku u finalima,na pobjedu drugog finalista 1.000000001 ![]() Nek smo mi dokazali da smo igrom zaslužili zlato,nek se oni vesele sa nezasluženim zlatom no svemu dolazi kraj pa i tome,nadam se,francuska momčad nema drugu momčad,i kad odu ove klase oni će biti kao i Španjolska trenutno,odnosno oni (francuzi) prije par godina kad su dominirali Španjolci i Njemci,tek prosječna momčad,na našu žalost doći će opet neka momčad iz klasa s jakim domaćim prvenstvima i opet ćemo biti ili 2 ili 4,to su naša mjesta. Sad je najpametnije ostati hladne glave i pomiriti se sa time da smo najbolji ali jače lige imaju bolje lobiste i tu nema kruha.na kraju krajeva i 2. mjesto je predobar rezultat i stvarno konstanta naše momčadi je ono što ulijeva nadu da ćemo ipak uhvatiti neko zlato a da nas ne pokradu. ![]() Žviždanje na kraju su i zaslužili tako da naša to nije nikakva sramota (s tim bi se složio svaki ISKRENI gledatelj koji je gledao ovu utakmicu,odnosno općenito utakmicu u kojoj jača momčad imenom ima preveliku i previdljivu naklonost sudaca,u ključnim situacijama),sramota za publiku bi bila da je ostala hladna na očiti lopovluk. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Premium
|
Sreća nema nikakve veze sa našom pobjedom, samo poštenje sudaca i dobar trud naših
![]() |
#442 | |
Premium
|
Citiraj:
Dajte ljudi oladite i shvatite da uz sve sudačke greške i nepravde, neki nisu bili na razini finala danas i shvatite da su Francuzi u ključnim trenucima bili bolji, mirniji, spremniji. Na gore napisanim mjestima naši su bili toliko bolji da se više nitko ne sjeća sudačkih grešaka na našu štetu (a bilo ih je). Balić 1 gol, Duvnjak 2 gola. Kad ti razigravači, nisu na razini, a naši danas nisu bili, gubiš i od slabijih reprezentacija a kamoli ne od Francuza. Da su bili na razini ni 4 Pedersena ne bi im mogla uzeti zlato. U onih 10 minuta blackouta nitko nije imao muda dići se i opaliti, kao što je Narcisse opalio 4 puta u prvom poluvremenu... Ponavljam, znali su da ne trebaju očekivati dobro suđenje, znali su da Francuzi uglavnom tuku i igraju na snagu...
![]() |
![]() |
#444 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#445 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#446 |
Premium
|
Ovo u Atlanti nisam gledo ali sam gledo zato u Portugalu sve. Koliko se sječam igrali smo u finalu protiv njemaca, a tamo su suci navlačili za njemce ali smo mi bili dvije klase jači pa smo ipak pobjedili, ako se sječaš da je njemački igrač gurnuo Linu na kraju utakmice i ovaj je pao na pod, kod slavlja. A u Grčkoj smo bili za dvije klase jači od ostalih i bili najbolji. U pekingu smo bili slabi prije svega zbog ozljeda igrača. Balić, Metličić i Laci nemogu igrat svaku utakmicu 60 minuta. To sam ja i prije reko, da bi mi bili prvi moramo biti makar dvije klase jači od ostalih jer onda pobjedimo i protivnike i suce.
![]() |
#447 | |
- Sretnik -
|
Citiraj:
Koliko je Karabatić puta zabio šakom naše igrače? (10+) Koliko je kazni na kraju bilo za francuze? (2min mislim samo) Pa što na očigledno suđenje za francuze tebi nije jasno da mi da smo igrali najbolje što smo mogli ne bi pobjedili jer je borba protiv sudaca borba protiv vjetrenjača? Iskreno najbolje da nađeš negdje utakmicu i ponovo je pogledaš,ja imam snimke svih utakmica od 2003 godine do danas,i vjeruj mi kad ponovo pogledaš shvatiš kako suci mogu biti pi*de,suditi ti nešto što NE POSTOJI,suditi obrane iz prostora a čovjek pola metra od crte 6 metara,to je pošteno? Jedino što je sudac "protiv" francuza dosudio je prestup Abaloa koji nije postojao,samo stupanje u polje s dvije noge ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#449 | |
Premium
|
Citiraj:
Nemojte stalno tražiti teorije zavjere i samo se sjetite kakvih je sve grešaka na ovom (a i na prošlim) prvenstvu bilo i u ostalim utakmicama... Treba stvari gledati globalno, IHF je u qurcu s organizacijom SP svake dvije godine, rukomet se ozbiljno izvan europe više ne igra. Moderni rukomet pregazio je stara pravila i način suđenja, a vodeći ljudi u rukometnim organizacijama to ne vide i niš ne mijenjaju. tu je bit problema i na tome će se morati poraditi inače će se rukomet totalno srozati... Pogledajte si kako su odigrali kreatori igre i sve će vam biti jasno. Za Duvnjaka nije bad, mlad je, nema iskustva. Ali Balić se nije smio dat isprovocirat onom kretenu Karabatiću.
![]() |
![]() |
#450 | |
- Sretnik -
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|