|
![]() |
#4411 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Meni je sokantno koliko ljudi ide GODINAMA u teretanu i nema pojma niti o osnovama. Sve se nesto nagadja, pretpostavlja, culi su.... Npr, ne kuze interakciju frekvencije, volumena i intenziteta. To je doslovno kao da fotkas godinama i ne kuzis trokut ISO, shutter speed, aperture. Znamo vec desetljecima poprilicno precizno sto radi, postoje knjige iz kojih mozes cuda nauciti, dovoljno ti je da procitas jednu stranicu na wcu svaki dan i naucit ces hrpu u pola godine kenjanja. ![]() To mi je kao da si 5 godina na ovom forumu, redovito postas i ne znas si sam dodati 2 keksa RAMa. ![]() Zasto je to tako? Ima itko teoriju? Nije da ljude appsolutno boli k, 99% ljudi bi voljelo benchat vise, biti veci, imat manje speka / ubaci tako neki cilj. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ninja_Zg. Danas u 15:09. Razlog: Placeholder, otisao mi post prebrzo :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#4412 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Wicked jungle is massive Nadimak i je iz Ali G filma 🤣🤣🤣 Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4413 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Rekao bi da je to do mentaliteta u svemu, bar više od 50% ljudi boli k....c za sve živo, a najmanje im se da razmišljat jer su čuli da to uzrokuje rak mozga. Velik broj ljudi nakon osnovne i srednje nikad više u životu ne pročita ijednu knjigu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|