|
![]() |
#4381 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4382 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo 1001 pica ti je sve rekla ![]() www.g2top.org je inace site, no novi sajt nas je nesto zezao pa smo odgodili nes sitno release ![]() a forum je na linku od pitze koja kempa sa zastavom u nekom cucavcu sa zoljom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4384 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma gotov je odavno, ali jednostavno na poddomeni radi savrseno, cim se prebaci na www.g2top.org malo razbije template :/ atha vec pizdi, ni on ni andeo nisu nasli sta zajebava ![]()
![]() |
#4386 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Degenerirani brat mi je uzeo DVD i naravno đubretu je mrsko iz kompa stavit DVD u kutiju,nego on mora stojat na kompu.Naravno,rezultat je izgrebani medij. Kome se javit za novi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4387 | |
1oo1 NooB
|
> http://www.crovortex.com/ -->
Cijena: 349,99 kn To je ako baš trebaš fizički novi DVD - Keyjevi idu jeftinije. Citiraj:
Ako da onda jedno od mjesta -->> http://www.crovortex.com/ Cijena: 349,99 kn To je ako baš trebaš fizički novi DVD - Keyjevi idu jeftinije.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4389 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa dobro, nije izgrebao key ![]() ![]() Ja bi rado imao origigi DVD, al kad već imam origigi key... (kupujem DVD, ako netko nudi ![]() ![]() Žile, imaš image valjda ![]() Nego, kveščn za (mahom) kempere (AMD ![]() Dali netko zna neki HC kemper server (dakle da je default HC server da se broje killovi i HS-ovi u statistike dotičnog oružja, ne modovi tipa metalheads sniper mod i sl) di se ljudi pridržavaju jelte - kempanja ![]() Trebam hedšotove na još par snajpera pa bi ih tamo sakupljao, nemrem više na ovim serverima di inače igram jer mi neide baš predobro na jako pokretnim metama ![]() ![]() Našao sam par, ali ping mi bude i po 150 pa su HSovi malo teški Pa et, ako netko zna, neka napiše IP ![]()
![]() |
#4390 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4391 |
|
OKe ![]() Nisam ja osjetljiv na niš, pogotovo na GL ![]() EDIT: Mada jesam malo osjetljiv kad neko (kao npr...večina igrača) sa Frag x3 pobaca sve 3 u protivnički spawn ![]() Ono, 5 spawna zaredom crknem u prve 2 sekunde. Let me spawn FFS -.-
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 08.05.2009. u 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4394 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam u zadnje vrijeme većinom na Krešinoj Kuji, www.gamenet.hr, 17.14.222.114:28960. Ekipa mi je OK.
![]() |
#4395 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
217.14.222.114:28960 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4396 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ljudi molim pomoc!imam d link g dwl g122 wireless usb adapter imam speedtouchov router i provajder mi je amis i imam flat internet 4 mbps(169 kn mjesecno)ovako:meni na serverima dok igram cod 4 mp lagga onako steka ali imam dosta jaku konfu da igram cod4...u cem je problem?bratic mi je rekao da nije do moje veze jer da on ima istu stvar pa mu radi savrseno!ping mi je oko 50.da li znate kako smanjiti laggove i ima li neki fix?nikad mi se ne pojavljuje connection interrupted.HVALA!Konfiguracija sa strane osim sto sada imam raptoxx napajanje 600w advanced Zadnje izmijenjeno od: luckyluke. 09.05.2009. u 11:51. Razlog: Nešto sam zaboravio napisati |
![]() |
![]() |
![]() |
#4398 | |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
ja sam stalno na krešinoj...dođite ekipa odličan server s modom(awe4) bez aira, helica i bombi ![]() ![]() IP: 217.14.222.114:28960 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4399 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Tamo oni koji nemaju strpljenja i jurišaju neslavno završe. Pobjeđuje tim koji ima taktiku. Mora se znati tko je otraga, a tko ide naprijed i obavezno jedan drugome čuva leđa. Bez toga nema pobjede. Za vrijeđanja, pickaranja i namjerno ubijanje leti se sa servera.
![]() |
![]() |
#4400 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
inače sve je super al mrzim awe mod ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4401 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4403 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4404 |
|
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 09.05.2009. u 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4406 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma disk radi.Pretpostavljam ![]() Samo nije kakav je bio,i to picajzlu poput mene strašno nervira. Pa me zanimalo jel ima Activision neku garanciju unutar koje za već kupljenu igru daje novi medij po nekoj diskont cijeni... Da kupujem novu,nema teorije naravno.Prije bi si odsjeko nogu u vratu. ![]() Nego,ja sam skroz zaboravio na one šarafe.Treba li ti to još,pa ti donesem tamo kad budu izbori,dolazim glasat za Dusparu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4407 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
start>run>services.msc>wireles zero config off probaj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4408 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
to sam vec ucinio.prije kada mi wzc bio ukljucen pojavljivalo mi se cooncetion interrupteed sada ga vise nema.da li da mozda nabavim vistu anti lag?ima li od toga pomoci?svako vase misljenje mi je vazno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4409 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
O je*emti igru mutavu, "opet" imam problem sa fps-ima, tj. nisam ga ni riješio. Skidao sam tuđe configove, pravio svoje, isprobao sve živo i neživo i nebi dobio stabilo 125 da si ISUS (bude većinu vremena ali nekad pada, a s obzirom da je sve na low, ne bi trebalo). Je li možda zbog toga što imam Vistu ili koji racku? Stvarno me počinje jako živcirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4410 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |