|
![]() |
#4381 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma napravili su ogroman preokret u dizajnu u pozitivnom smjeru, usporedi samo stari obicni C3,C4 i C5 sa novima , nebo i zemlja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4382 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa velim... uvijek postoji alternativa koja je zanimljivija i u konačnici jefitnija. računajte ulaznu cijenu i servise, računajte kasko za "premium" brand... oke drži on cijenu, a je li ta cijena dovoljna da se ne vozikaju ovakva inovativna kola? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4383 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa DS serija i je zamišljena ko premium klasa, i od 2014 il 2015 iz imena DS izlazi potpuno citoren i to će im biti ko neka premium marka.
![]() |
#4384 |
Moderator
|
oke, ali kasko bez bonusa za ds4 sigurno nije 15k koliko je za golfa... istopi se ta razlika na padanju vrijednosti samo tako i ovo je samo jedna od stavki, ali to ne umanjuje činjenicu da i dalje voziš dosadan auto. mimo sad toga da li je on korektan i dobro obavlja posao, meni je za te pare jednostavno dosadan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4385 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Kasko cijena se određuje po novonabavnoj cijeni vozila, nema nikakve veze radi li se o citroenu ili golfu ![]() Tak da kasko za citroena od 200.000kn i golfa od 200.000kn košta potpuno jednako. Jedina razlika je u doplatku za krađu, koji se razlikuje po rizičnosti marke/modela za krađu, tu je golf skuplji, ali ni približno kolika je fama oko toga. ![]()
![]() |
#4386 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Svaki auto ima svoj način vožnje, ovisno o namjeni za koju je napravljen. Prijenosni omjeri isto tako igraju veliku ulogu u tome. Tako se dogodi da M5, koji u mojim standardima ulazi u kategoriju automobila koje smatram "teškašima", ima isto vrijeme na istoj stazi kao 911 GT3. Samo ako imaju istu efikasnost motora i približan stupanj kompresije. Inače često bude kontra. Zamašnjak isto nije za baciti.
![]() |
![]() |
#4387 | ||
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Da, meni su to milje ako gledamo da je to vw i kolike su njihove promjene u dizajnu. Vanjština mi je samo doživjela lagani redizajn, zato sam i napisao golf 6.1. Ali unutrašnjost mi je skok za jedan vw. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I nisam zasuo lovorikama inovativnost dizajna golfa 7, sve je to već viđeno, kao i kod drugih. U toj klasi najbolji kokpit mi ima c4. Ovaj zadnji. Onaj prije mi je preloš. I taj zadnji c4 koji mi se toliko sviđa, ne nudi ništa inovativno, svi prekidači i čukice su na mjestima gdje bi ih i drugi stavili. Ali mi ima prekrasnu liniju kokpita i zakrivljenost središnje konzole. I to je to, pričam o dizajnu. Što se tiče najljepšeg kokpita uopće, što sisa veli, definitivno DS5. Ak će mo pričat o kvaliteti unutrašnjosti, ne sumnjam da će golf 7 opet bit u vrhu.
![]() |
![]() |
#4390 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4391 | |
Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4392 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Nisi nikad osjetio potrebu sjest za volan, pritisnut par gumbića, podesit svu elektroniku, dić dva prsta u zrak, namjestit blago škiljeći pogled u daljinu i reć..."engage"? ![]() Dodatni bonus je što na prijedloge suputnika možeš odgovorit dubokim pogledom i kratkim razmišljanjem uz "make it so". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4393 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovo je lijep kopkit, čini mi se da je u jednom časopisu među 10 najljepših u 2012-oj. Dodge Dart/Fiat Viaggio http://www.netcarshow.com/dodge/2013...llpaper_45.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#4395 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Vozim ja, imaš kakvih problema? ![]()
![]() |
#4397 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
A jbg lijepi su mi kopkiti, baš ono stilski nit previš, nit premalo, nit SF kao kod Honde i Citroena, čast izuzecima recimo DS3 je fenomenalan. Čudno mi je da Corsa OPC toliko tuče Clia. http://www.youtube.com/watch?v=fcvx8aNHZas |
![]() |
![]() |
![]() |
#4402 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
But that`s just me. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4403 | ||
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Nego, kako ti se honda oklopila u budžet ? ![]()
![]() |
![]() |
#4404 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Oprema Comfort konkretno ova: civic 1.8 comfort Alu felge 16" su standard na tom autu, ESP nema, nije ona čudna tj stari model, novi model 2012 i ja gledam na taj auto kao neki alternativni dizajn, jer istina nije mi prvi odabir ali što sam više bio kraj nje to mi se više dopala bila. Uzel sam ju jer auto ionak ne mislim mijenjat dok ga ne izvozim do kraja, kad sam već kupovao takav auto onda sam reko bolje uzet malo jači jer 1.4 atmo recimo ide ko moj megane 1.6, pa nek se počastim kad već kupujem sam svoj auto baš. Gle, ubaci ovu opremu u bilo koji auto te klase i ovakav motor, onda mi reci da je honda preskupa, još na kraju ipak je to honda jedan od najizdržljivijih auta ne-egzotične marke (tu smatram i audi, bmw, mercedes i višu klasu). Po mojem mišljenju da se odmah ogradim : ) . Uklopila mi se taman u 7g kredit za auto u Hypo alpe adria banci, dok je pbz recimo odvratna banka, erste isto, rajfajzen srednja žalost. Bilo je ili ću ušparat kolko se god može pa uzet auto ispod 120 000 ili kupujem nekaj kvalitetno honda ili toyota, opet po mom mišljenju to su jako kvalitetni auti (kumicu je na toyoti carini pred 3g stala vura na 400 000km a stalno se vozi s njome, to ne znaci da to ocekivam od civica ali mi opet nesto znaci, japanac mi nekako znaci kvaliteta, pogotovo provjerene marke). Zadnje izmijenjeno od: kasko. 06.09.2012. u 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4406 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Još da nije toliko prokleto ružna. Stariji model je još bio OK ali ovaj zadnji kraj nikak progutat. ![]() Osobno bi za te pare radije uzeo Mazdu3 ako se već ide na auto te klase i te cijene.
![]() |
#4410 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Gore sam napisao da sam uzeo novi model ![]() Ipak za moj ukus 1.4 100ks fali malo snage, volim se povest a po autobanu 130 idem. Iako ta civic 1,4 100ks dere peugeota 1.4 95ks. siso duzan si mi pivu, provokator jedan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|