|
![]() |
#4351 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4352 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#4353 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Danas ujutro ja konjina zapeo sa autom za zid i naravno ogrebao lijevi prednji kraj. Kako najbolje sakriti tj.sanirati ogrebotine ? Ne,necu stavljati u oglasnik vec da se ne vidi. Boja je zelena metalik,auto je Passat 98'-99' TDI. Jel ima sta efikasnoga da prikrije i za koliko krznasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#4354 |
gadget freak
|
Ako nije jako izgrebano, odi u ovlašteni i kupi korektor (boja u sticku, originalni lak) i negdje u autodijelovima polir pastu za metalik boje. Korektorom zapuni ogrebotine, pusti da se osuši sat, dva najmanje, i onda ispoliraj cijeli element sa polir pastom (naneseš pastu po tom dijelu, i onda trljaš suhom pamučnom krpom dok se ne usjaji i ne skineš sve tragove polir paste s vozila; samo pazi da ne naneseš polir paste po crnim plastičnim dijelovima na autu jer jako teško silazi, tj dobije bijele fleke). Ako je jako izgrebano, tj do lima, nema ti nego kod limara i da ti ofarba taj element koji si zgrebao, pretpostavljam da se radi o prednjem braniku....
![]() |
#4355 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
polir pasta oko 100 kn to znam ovaj korektor je garant isto toliko barem... evo ovaj dio sam ogrebao http://www.pohrani.com/f/l/VP/2Sl1s1HV/dsc00355.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4356 |
gadget freak
|
Polir pasti imaš od 50kn pa na dalje, ovisi o veličini pakiranja i o proizvođaču. Gledaj sonax proizvode po mogućnosti, skuplji od pojedinih talijanskih cirkusa, ali zato kvalitetni. Korektori su od 50-200kn, kako gdje....
![]() |
#4357 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#4358 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
http://www.vecernji.hr/vijesti/jadra...-clanak-448980 Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4359 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ma bilo bi i 100% da ova trojca nisu stvarno imala 50% .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4360 | ||
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Ja sam bio ubijen, nisam se mogao odvući nikak iza brda da vidim kak se drajva. A dugo sam si planirao... Citiraj:
![]() ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 05.09.2012. u 22:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4361 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#4362 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4363 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Golf 4.5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4366 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Danas sam vidio golfa 7 u vise varijanti opreme ![]() ![]()
![]() |
#4367 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pretjeruješ, koliko god subjektivan bio. Da, zahvati na vanjštini su minimalni između 6 i 7. 5 Nije baš sličan jer nema oštre linije ko zadnja dva. Četvorka nije po ničemu slična ovima nabrojanima.
![]() |
#4368 |
Banned
|
http://www.vwvortex.com/wp-content/u...ns-960x640.jpg Meni itekako lici na 4. , pogledaj bocnu liniju, zadnji kraj odnosno C nosac. Uglavnom meni golf ko golf dosadan i isfuran, da se bar VW okrene s dizajnom u smjeru Scirocca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4369 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() Nisu losi, ali mogli bi nest novo smislit, al im ide tak, tko sam ja da im sudim... Ja samo volim lijepe stvari ![]()
![]() |
![]() |
#4370 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Dok god tu klasu budu zvali golf klasa, sumnjam da će se što promijenit. Zašto mijenjat konja koji pobjeđuje. Naravno, nit će sedmica bit ni najatraktivnija, nit najbrža, nit najudobnija, al vjerojatno bude dobro zaokružena i zvat će se golf. I vjerojatno opet bude najprodavaniji u klasi. Pogotovo ako smanje cijene kako se najavljuje zbog modularnog dizajna cijele game(iako sumnjam).
![]() |
#4371 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Jedina stvar koja je drugačija a ne znam dal se to mjeri u miljama kod njih je to što nema ispred mjenjača rupu za stvari, najbolja stvar koja je postojala u golfovima i sad su i nju maknuli.
![]() |
![]() |
#4372 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#4374 |
Banned
|
DS5, prekrasan auto i izvana i iznutra, isto kao i cjela linija DS3 i DS4, Citroen je s tom linijom + novi C4, C3 i C5 sve redom prekrasni auti, za razliku od starih linija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4376 |
Banned
|
stvarno ako neko pored jednog DS4, koji je skuplji neznato od gnojfa 6 i 7, izabere ovo drugo , onda neznam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4378 |
Banned
|
Pomjeso si nesto, osnovni ds5 krece od oko 240k cini mi se i u klasi je s bmw5, a6 itd... Usporedio sam ga s ds4, on starta na oko 150k i u istoj je klasi s golfom (kompakt) BTW. ceka se ovaj stroj http://www.citroends9.net/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4380 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Moram se složit s vama... Iako mi je Citroen još uvijek mrvicu ženskasta firma, uzeo bi ga svakako prije Golfa. Dobro su preuzeli neke stvarčice od viših marki, pogledao sam donji dio konzole i prvo čega sam se sjetio je Audi MMI kontroler, samo se nadam da je ono fejk drvo dobre kvalitete. Kožni cockpit je svrš svrš, pogotovo sa onim prekidačima na stropu i HUDom. Kad god bi negdje išo u tom autu radio bi preflight checkove ko May. :P A ovaj Aston Ma... Mondeo, ufff odličan je! Jel itko zna kolka će mu cijena bit kod nas? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|