|
![]() |
#4351 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Nazovi Amis SZK (0800 50 20 10) ili posalji mail ( podrska@amis.hr), pa pitaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4352 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
u biti,ja sam dobio vdsl2 i kad ga Imam nikad vise necu na adsl nazad....adsl mi veza pucala,navecer brzina uzas padala,od kad Imam vdsl2 moram reci da je dosta bolje,,,i brzina ti nece za 1-2 mbita skocit,ako vec,ovisi kako si daleko od parnice onda vec najmanje za duplo...mislim da se to isplati... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4353 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Amis Mobia TV. Da li je moguća slijedeća varijanta. Preko malog android uređaja koji ide u usb TVa gledati Amis tv. Spoji sena wifi routera, skine se aplikacija i to je to? Ili ipak tak nebi išlo? http://www.geekbuying.com/item/Trons...ck-318432.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#4355 |
Premium
|
Uff mrak. To bi mi bilo do bola genijalno riješenje TV pitanja na 2 doadtna televizora! Kad ju već daju free u 3u1 koji sutra produžujem onda to i iskoristiti što bolje. A fala bogu na vdslu kaj može podnjet sve žive mobitele i TVove spojene na sebe a da mi još uvijek ostane brutala brzina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4356 | |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Jučer sam evo bio kod prijatelja koji ima b.net digitalnu tv, to je u usporedbi sa amisovom nebo i zemlja, čista slika bez noise-a dok kod amis-a paučine kolko oćeš kod loga kod titlova kod brzih radnji sve kockasto počne bit užas i jedva gledljivo. Evo malo usporedbe pa možete i sami vidit sliku na b.net digitalnoj i na amisovoj tv pa eto nadam se da i vi uočavate ovu drastičnu razliku kao i ja. Btw stream na mobiaTv je isti kao i na iptv-u tako da je jednako loša kao i preko digitalnog risivera. Code:
https://www.dropbox.com/sh/f4cxf0gf7vg9mul/AADaZDxV3O-WtSHKgGCphOPGa?dl=0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4357 |
Premium
|
Već sam čitao tvoje upise i moram priznati da ne primjećujem previše stvari koje ti vidiš pa sukladno tome nemam tih problema hehehe po pitanju TVa je bitno da su programi dostupni i da se vrte free i bez ribičije signala sa krova itd, a kvaliteta je trenutno u drugom planu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4359 |
Premium
|
Ako je to jedina prepreka onda nebi trebao biti problem jer se sve da dogovoriti sa ludim kinezima ![]() Da se odma nadovežem, kakve su sve varijante spajanja razno raznih uređaja na TV da bi dobio Amis Mobiu na tv? Da li recimo LG G2 može preko USB se spojit na TV i slat sliku na njega? I tak to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4360 | |
1
|
Citiraj:
P.S za bolju sliku skini si Dream Sat LiveTV i kanali su ti puno čišći i lijepše je gledat nego na mobiatv, ali skini sa njihovog sajta ne sa google play-a jer tamo je zastarijela verzija. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4362 |
Premium
|
Thermaltake, e jebiga sad. Jedna stvar oko koje si ovisan drviš drvljem i kamenjem po njoj. Rekoh ti nije mi to bitno! Kad oću užitak zveknem nešto prek kompa u super mega uber zvuku i slici. A hoće li se tekma vrtiti na 4K ili teškom šrotu mi nije bitno. Što je čudnoga kaj meni nije bitno ono kaj tebi je??? Tor, thx! Super opcija! Ak imaš još koju pucaj hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#4363 | |
1
|
Citiraj:
Nije meni ništa čudno šta tebi nije bitno, ali opet nemožeš reć isto budućim korisnicima i onima koji bi to tek postali da im je slika dobra kad realno nije dobra. Imaš i moju preporuku za aplikaciju skinut pa eto ako želiš ok ako ne opet dobro. evo i link: https://www.dropbox.com/s/pl60rasx42...0_all.apk?dl=0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4364 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nema smisla svađa oko kvalitete slike, nekome je dovoljna, nekome ne - nećemo sad od toga raditi drame... Preko Mobie bih čak rekao i da je još lošija nego preko iptv linije, no - na plazmi s 2+ metra izgleda sasvim ok. Na LCD-u pogotovo starije generacije - da, na korak do ne gledljivosti, bar po mom ukusu. No opet ponavljam - nekome je to ok, nekom nije. Svi mi imamo različite potrebe i ukuse, pa ostavimo to po strani ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4365 |
Premium
|
Najnormalniji amis prijamnik spojen hdmijem na najnormalniji lcd tv i da je to tako kriminalno loše? Može neki video ako ti nije problem? Rado bi usporedio. Mogu i ja sa mobom video napravit neki program po želji. Ista logika ti vrijedi i obrnuto, otjerat ćeš budućeg korisnika od inače odlične usluge jer bu mislio majko draga kakav je to TV, a recimo nezahtjevan je korisnik po tom pitanju kao i ja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4366 | |
1
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4367 |
Administrator
|
Ma loše je to, nemam lcd blizu priključka, gledam na plazmi gdje to izgleda relativno dobro. No, pretpostavljam da bi ti (New One) bez da vidiš prvo sliku na plazmi, proglasio i ovu na LCD-u sasvim ok, što je ono, tvoje pravo naravno. No da je generalno iptv signal na iole lošem lcdu (čitaj svi stari i jeftini novi modeli) prilično loša - je, pogotovo kad vidiš kako to može izgledati. S time da kvaliteta prilično različita od programa do programa ![]() I još jedan detalj, tromost oko ili kako se to već zove. Kad duže vrijeme gledaš u imalo kvalitetniju sliku, sve ispod toga te prilično *ebe u oči, puuuuno više nego nekoga tko nije pridavao toliko pažnje tome što gleda. Divix vs mkv rip, jel - da ne idem sad u detalje. Kad se jednom navikneš na imalo kvalitetniji mkv od 5 + GB po 2 h video zapisa, nema te sile da me natjera na 700 MB divixić ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: tor. 13.11.2014. u 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4368 |
Premium
|
Ahaaaa. Ok. Ovo je noviji lcd 82cm od nešto preko 4 soma kn pa ako to popravlja kolko tolko sliku onda razumijem. Nema frke. Glavno da se nekaj vrti, jer po otme ni ova ribičija preko klasika antene nije bog zna kaj, a ovak bar imaju ukućani više kanala na izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4369 | ||
1
|
Citiraj:
Sve to stoji, ja nisam gledao HD sliku do sad nego obično SD sliku, a sad što se tiče kompresiranja slike kakvu amis šalje to je onda druga stvar jer na b.netu dolazi očito original bez ikakve kompresije. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 13.11.2014. u 21:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4370 |
Administrator
|
ok, uspoređujem plazmu od prije 4-5 godina i lcd iz toga ili nešto novijeg razdoblja. Aktualni led modeli od 4k kn i više vjerujem da puno bolje to rade od starije braće, zato sam i gore napisao stari i novi jeftini lcd. No i dalje plazma od prije 5 godina, na ovoj vrsti signala i kvalitete *ebe majku priličnom broju novih lcd-a. Kod full HD signala i kvalitete je sasvim druga priča, no ovdje plazma puno bolje zagladi kockice i paučine s iptv signala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4371 | |
1
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4372 |
Premium
|
Jesam, pogledao sam ti slike u dropboxu i nemam tako lošu sliku :S Možda je fotić to dodatno nijansu pogošao? Ali ona bitno kaj govoriš je usporedna HRT 2 amis i bnet i to se jasno vidi. Ostal oje vrlo ružna slika. Pamtim ovo za Dream SatLiveTV pa dok vidim Mobiu odlučim kaj bu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4373 | |
1
|
Citiraj:
Ako ti nije problem uslikaj i usnimi ako nađeš vremena baš me zanima kakva je kod tebe, no ako je u amisu tamo ista ko i kod mene onda mislim da kod svih isto dolazi signal i da je svima ista slika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4374 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Slika je takva kakva je ,pomirite se. Nece postat bolja špageti-raspravom na forumu sigurno. ![]() Ak nevalja kupi se riblja kost(+evotv) i vozi ![]() Kod sebe doma imam DVB-T i nebih ga mjenjao za nijedan IPTV(s trenutim stanjem na tržištu) ..jos ako evotv ponudi cam module kud ces vece srece. Zadnje izmijenjeno od: viper. 16.11.2014. u 15:28. Razlog: s |
![]() |
![]() |
![]() |
#4375 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Pozdrav, unatrag 6-7 mj sam imao od B.neta 3d paket, te naravno prošireni paket televizije, te radi njihovih unutarnjih samoodluka, odlučio sam promijeniti providera i uzeo optiku, te takodjer prosireni paket. Moj TV je Samsung LCD novije generacije i koristio sam ga i na B.net i sad na Amis, te moram osporiti kolegu Thermaltake-a i reci da je slika na Amis IPTV 3x bolja nego na B.net tada. Sad je prošlo 6-7 mj, pa nemogu govoriti za sadašnju situaciju. ovo što se kod OP-a pojavljuje, to se meni dešavalo dok mi je televizor automatski postavio kako će komunicirati sa Amis uređajem, a kad sam manualno prebacio postavke, slika je postala kristalno jasna. Thermaltake, probaj malo pročačkati po postavkama TV-a, mislim da ili imas problem ili sa HDMI kabelom ili sa samim TV-om. Zadnje izmijenjeno od: toni_montana. 16.11.2014. u 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4376 | |
1
|
Citiraj:
Kao šta je kolega viper reko slika je takva kakva je, ja osobno da sam znao nikad nebi uzimao njihov IPTV. Čini mi se da je najbolja solucija uzet neki dobar tanjur i dobar risiver recimo dreambox spojit ga da skida ključeve i skoro svi kanali su u HD i gledaš super sliku. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 16.11.2014. u 16:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4377 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
ti bas znas kako je kod mene doma? nisam znao da si mi bio u gostima i gledao TV kod mene. Ja ti kazem slika je 3x bolja nego na Bnetu prije 6 mj, bio sam pretplatnik Bneta 6 godina, dok nisu postali s.it, a sad Amis kicks ass, i sa TV i sa netom |
![]() |
![]() |
![]() |
#4378 | |
1
|
Citiraj:
Očito si imao scartom spojen jedan od risivera ttmicro 251/261 ili ako si imao onaj ttmicro 861/871(isto preko HDMI-a kao i albis no lošiji procesor te samim time risiver lošije sliku obrađuje i nemože 1080p nego max do i) se nemogu uspoređivat sa albisom 8100 spojenim na hdmi. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 17.11.2014. u 09:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4380 |
1
|
|
![]() |
![]() |
|