|
![]() |
#4352 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pozz znalci, cura ima čudan problem sa iPhone 5,7.1.2 FW. Naime,nemože izbrisati SMS poruke. Tj izbriše ih ali kad ugasi pa upali opet mob poruke su opet tu. Čudan problem neki. Kako ih trajno izbrisati? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4354 |
Premium
|
Oprosti mamutarka,nisam u potpunosti shvatio. Ni na jednom uređaju mi nije taj ID osim na iPhoneu. Šta trebam uraditi? hvala ti na brzom odgovoru! |
![]() |
![]() |
#4356 |
Premium
|
Nema ne,nijedan drugi uređaj osim iPhonea. |
![]() |
![]() |
#4357 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Nakon Safaria kad dodjem na Android kao da sam sa ferraria presao na ficu. IMHO naravno, jer ne zelim ulaziti takodjer u nekakve djecje ratove 'moj os je bolji od tvoga' ![]() I sve to unatoc osjetno manjem ekranu. Premalom za moj ukus. No sto se tice dijeljenja datoteka, u potpunosti se slazem. Kod iOS-a je to totalni uzas. Odlicno funkcionira kad je iOS-iOS u pitanju. No najjednostavniji nacin da posaljem te slike na Android i/ili WP je preko WA ili Vibera. Ili pak mail. Ukratko - uzas i katastrofa. Tako da se tu u potpunosti slazem sa tobom. Sto se tice NFC-a, mislim da ce ga kad tad otvorit. Slicno kao i fingerprint senzor. No ja iskreno ne vidim smisla ukoliko moram prislanjati mobitel od mobitel. To mi nekako debilno zvuci. Posebice kad imamo plavo zubalo na valjda svim mobitelima. Nema prislanjanja, pripijanja, glupiranja. Neka radije to otvore. |
|
![]() |
![]() |
#4358 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma kakav oem. To je laz na kvadrat. Ekrani su jednostavno lutrija ako ne mozes probat. Probao ja oem,genuine i slicne sve je to ista prica. Mozes ubost odlican lcd,a mozes skart. Cak sam i poslikao jedan lcd i postao u jednoj temi,izgled je identican originalu i logo na fletovima i sve,ali na kraju imao lose boje |
![]() |
![]() |
#4359 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() BTW svi koji ste na iOS8 kakvo je stanje s baterijom?
![]() |
#4360 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4363 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4365 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#4366 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Netko misli i na vlasnike starijih modela http://www.whited00r.com/features?lang=en
#4367 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
mislim da se radi o lošoj kopiji, što se može vidjeti i po screenshotima. Ali volio bi vidjeti kako radi na iphone 2G-u ![]()
#4368 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Daleko od toga da je neupotrebljivo ali jos dalje da je dodatna giga rama nepotrebna, jos sad uz vecu rezoluciju.. isto kao i zidovarenje sa 16gb rama |
|
![]() |
![]() |
#4369 |
Guest
|
bok ![]() za 0.01$ možete ovo kupiti http://www.gearbest.com/cases-covers/pp_81590.html kupon kod: GBSIM free shipping ![]() |
![]() |
#4370 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Što je s novim iosom ? Zašto nemam mogućnost nadogradnje ? Danas bi trebao biti dostupan.... |
![]() |
![]() |
#4374 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ako netko skine osmicu na 4s neka javi dojmove. |
![]() |
![]() |
#4376 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Našao sam članak o iOS 8 i iPhonu 4s i nije tako strašno. http://9to5mac.com/2014/09/17/if-you...back-on-ios-8/ |
![]() |
![]() |
#4377 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
http://www.theverge.com/2014/9/17/63...ad-requirement While previous iOS updates have always required around 1GB of free space, a large number of iPhone and iPad owners are noticing that iOS 8 requires up to 5.7GB of free space to install. The number varies depending on device and increases up to 7GB on some iPad models, but if you have an 8GB iPhone 5C or even a 16GB iPhone then you're likely to run into issues. |
![]() |
![]() |
#4378 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#4379 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Malo usporedba velicina 6 plus i ostalih i razne spike. Vidim po recenzijama da vecina ekipe dozivljava 6 plus ko phablet. http://www.cnet.com/products/apple-iphone-6-plus/ Unlocked u UK je 619 funti. Usporedbe radi Note 3 je 410 a G3 je 360 funti. Kad bi se jos usporedio sa OPO onda ne znam. Malo su pretjerali sa cijenom ovaj put. Sigurno da vrijedi puno al bas tolko. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.09.2014. u 02:38. |
![]() |
![]() |
#4380 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kad je Jabuka imala razumne cijene za svoje proizvode? Koriste priliku da zarade grdnu lovu dok traje hype. Na kupcu je da bira hoće li i kada kupiti.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|