|
![]() |
#4322 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa evo upravo to sto si i quotao. Mobitel ima lag, u 5 min koristenja bar ces dvaput dozivit lag. I onaj tko kaze da nema laze. Sto se tice hardwarea(kamera, zvucnik, ekran) je odlican ali eto, nisu mu znali iskoristiti proc i tih 3GB RAM-a. I tu se moze sakriti pred iPhoneom (sto sam vec i naveo gore, osim M8 i N5) Obecali su to rijesiti updateom, navodno na novom radi kako treba. Al ne vjerujem kod ne vidim. I ne znam onda stvarno koji je problem da Apple stavi takav hardware u iPhone. Ako ovako leti, sto bi tek bilo s tim hw-om. Onda bi opravdano kostao 1k€. Opet ce netko rijeci brojke su, nisu brojke vec njihova politika da je "manje dovoljno". (Tako su govorili za 4", a sad naprave 5.5") Toliko od mene u ovoj temi.
#4323 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ne budi drugi Bubba. Zasto moras otkrivat ne konzistentnosti u userima. iPhone 6 Plus shipping dates slip as Apple reports ‘record number of preorders’ ![]() Citiraj:
![]() |
#4324 |
Never Forgetti
|
Nego jos mi niko na netu nije potvrdio za 6+ da li ima 2GB RAMa ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 13.09.2014. u 15:57. |
![]() |
![]() |
#4325 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
a hebo ga ti pa nismo ga otvorili i gledali .D ja sam ovdje pogledao i piše 2, http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6_plus-6665.php e sad, jel to istina neznam, pričekat ćemo da ga netko otvori i pogleda
#4326 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
A taj Apple ima takav ******** marketing da nigdje ne napišu kakva je baterija. U službene specifikacije stave samo koliko kao sati drži a normalno da su brojevi lažni kao uvijek do sada, a nigdje ne stave podatak o veličini baterije. A ni Rame isto nigdje ne spominju u službenim speckama. mod: bez takvih izraza... Zadnje izmijenjeno od: Brko. 13.09.2014. u 15:57. |
![]() |
![]() |
#4327 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Eto, čisto da vam kažem ovako prijateljski. Ovo je tema o iPhoneu. Tko ga misli kupiti i koristiti, neka to radi. Tko ne misli tako i tko misli da je uređaj smeće, neka se kloni flejmerskih usporedbi sa konkurencijom. Nemamo ništa protiv konkretnih rasprava, no krajnje je nepotrebno subjektivno uspoređivanje 2 uređaja koji nisu ni harverski ni softverski slični, a još k tome baza rasprave je drkarenje po mobitelu 10 minuta u obližnjem ISP centru. Stoga, samo da napomenem, sljedeća rasprava sa nekakvim upiranjem prstiju, trollanjem, flejmanjem ili slično sa bilo čije "strane", ne kartoniramo, nego šaljemo na GO. A onda ne šaljite PM-ove "nisam ja, on je, ja sam samo odgovorio...". Ako mislite da vas netko vrijeđa ili da netko trolla bezveze, prijavite post. A dalje vas molim da nastavite u mirnom tonu i o iPhoneu. |
![]() |
![]() |
#4330 |
Fresh Juice
|
Kako je kolega rekao. Sudeći prema prijašnjim modelima to bi bio 24.10. To je petak i slaže se sa vremenom dolaska. |
![]() |
![]() |
#4331 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo šta može kamera na iP6 http://tehnoklik.net.hr/mobile/video...mera-iphonea-6
#4332 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4334 |
Premium
Datum registracije: May 2011
|
iphone 4s - Kako razlikovati dobar zamjenski display od losih
Imam pitanje na temu kako vidjeti razliku između dobrog zamjenskog display-a i lose kopije. Koliko vidim cijene se krecu od 15-30$ pa navise. Tesko je prilikom kupnje vidjeti razliku u kvaliteti slike kada se ne vide u radu. Ima li neka oznaka ili nesta tog tipa po kojem se moze vidjeti dali je display retina ili nije?
#4335 |
Never Forgetti
|
![]()
#4337 | |
Premium
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
http://www.apple.com/in/iphone-4s/specs/ Retina display 3.5-inch (diagonal) widescreen Multi‑Touch display 960x640-pixel resolution at 326 ppi 800:1 contrast ratio (typical)
![]() |
#4339 |
Fresh Juice
|
Razlike ima i prije same kupnje no po slikama je to teske uociti. Kako god, ti ekrani za 15-30$ nisu original i sve su to zamjenski. Evo clanak kak orepoznati original: http://www.replacebase.co.uk/blog/20...n-from-a-copy/ |
![]() |
![]() |
#4340 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo, službeno je... iPhone 6+ ima 1GB RAM-a kao i iPhone 6: http://www.phonearena.com/news/Apple...of-RAM_id60741 ![]() Razlika između iPhone 6 i 6+: -More pixel density to the screen - 401ppi (6+) -Camera with optical image stabilization - OIS (6+) -Much larger, 2915 mAh battery (6+) -Bigger screen, 5.5 inches (6+) Zadnje izmijenjeno od: gin.tonic. 16.09.2014. u 11:48. |
![]() |
![]() |
#4341 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
recite sto hocete ali 1gb je premalo. Znam iz prve ruke, imao sam ipad air i konstantno relodanje me je izludivalo, multitasking nikakav.. Nisu se nesto proslavili niti sa apdejtom procesora i grafike.. |
![]() |
![]() |
#4342 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
iPhone mobiteli
Ceka se 6S ![]() Btw. Sutra navodno dolazi ios 8? Zadnje izmijenjeno od: thuNdeR. 16.09.2014. u 13:12. |
![]() |
![]() |
#4343 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
da, no obično se čitav internet uruši kad ios stigne tak da ![]() rak21, uspoređuješ ipad i iphone, ja na 5s nemam problema s nedostatkom rama, može mi jedino u glavi bit ''joj samo 1gb ima'' a u praksi što se mene tiče može imat i manje, jer će radit kak spada
#4344 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
čak ni kod nas u i servisima raznim nemaju originalne ekrane, iako se kunu u cijelu familiju da imaju pročitao negdje da iKlinika kao ima, ali i to sumnjam, teško je nabaviti appleov zamjenski ekran, a ja bih baš volio znati ako negdje kod nas ima jer bi mi bilo lakše da kad mi padne ajfon, da znam da neću morati stavljati kineski ekran ![]()
#4345 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja sam zamjenio par displeja obitelji i prijateljima na iphoneima 4 i 4s, i bas je lutrija. Neki su skroz ok, a ovaj zadnji koji sam stavljao na 4s je, uzas, ljepilo viri po rubivima, ima onu defektnu boju u gornjem kutu, uzas. A svo su ono, cca 20-ak $... |
![]() |
![]() |
#4346 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
iPhone 6 NFC čip se trenutno može koristiti samo s Apple Pay: http://www.theverge.com/2014/9/16/62...d-to-apple-pay Upitno je da li će se u budućnosti moći koristiti za uparivanje sa zvučnicima, razmjenjivanje slika i slično.... |
![]() |
![]() |
#4347 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Debilana. To sa NFC.. Slikam rockas od necakinje sa peticom i od 10 slika, 4 su totalna katastrofa. O samom iOSu necu da ne pocne rat al meni ko malo naprednijem android useru (u smislu da koristim puno tih opcija koje mnogi nazivaju beskorisnim zderacima memorije i sl) ide poprilicno na zivce, pogotovo kaj se surfanja tice i trazenja nekih opcija. Mozda sam prezelen u iOSu i preiskvaren sa androidom i beskonacnim opcijama kaj nudi. Rodendanska torta. Treba tek vidit dal bu 1gb dosta na 6+ ak je to istina. Ipak je to ekrancina sa 1080p.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.09.2014. u 14:19. |
![]() |
![]() |
|
|