|
![]() |
#4291 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Panasonic RP-HT225 -kakvih 125kn, odličan zvuk, imaju potenciometar, preporuka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4292 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma ne sumljivo Azona je smece i to znam...i bjezim i od podloge za misa ako je njihova a kamoli od slusalica...zato san i reka da cu dobro pogledat... Jos cu pogledat di bi moga nac sta zgodno... Ima li u HGspota sta? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4293 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Pogledaj sharkoon floatic headset potenciometar i 2m kabla
![]() |
#4294 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
pass na serveru je promjenjen??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4295 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Headset- ja sam otiso u Kvark u bastijanovohj i za 17kn kupio. Za COD i skype je OK, je da usi postanu vruce nakon duzeg nosenja al kolko para tolko muzike, zvuk je cist Ok.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4296 | ||
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4299 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4300 |
Headbangig Grunf!
|
Slazem se CTF s vise igraca je zakon, nema puno kempoanaj i mora se taktizirat dobro ledja pokrivat, sma to s ekod nas tak i tak ne dela ( mislim team work)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4302 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4303 |
al se nekad dobro jelo...
|
Joj tak se lepe igrate i tu fiškalite i tužite se oko meje, a od flastera za moju omiljenu pucaljku jos nista ![]()
![]() |
#4304 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ne znam, meni je ovaj server super, i niš mi ne smeta (dobro ajde, samo atha i zule ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4305 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
I ja isto igram samo tu, nikad nisam bil niti na jednom drugom serveru i mogu reci isto da je super... ugodno se zabavljamo i nist nam ne fali... no dobro svakome po jedna : cheers2 bi nam dobro dosla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4306 |
Headbangig Grunf!
|
ja odem na eliteserv britanski tu i tamo na bloody dogs i neki xy. Bkoody dogs mi ide na zivce zbog previse cvehatera a eliterserv je OK osim kad dojde DM na red a ima 30 ljudi onda odem u spec jer mi to ide na qurac
![]() |
![]() |
![]() |
#4307 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Jedino me andeo nervira kad krene sa svojim gay forama al to je sve u duhu igre i nikome ništa ne zamjeram ![]() : hello2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4308 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4309 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4310 |
Headbangig Grunf!
|
da izac ce u doba COD3-a Parallell to the release of their new game COD3 activison anounced that they have finished the testing for the punkbuster patch for COD2 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4312 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
evo meni dosta za danas. dobro pucanje,iako nas je bilo osjetno manje nego jučer... najbolje je bilo kad je SFOR popizdil jer nije imap snipe :LOL: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4313 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma nikako one rusevine prozvakat...nmoram jos vjezbat..ima mali miljun mista di mozes kampirat..ka stvoreno za one sa dobrim zivcima...: sweating Eto i prilika za isprobat ovo smece od Azone...bija popodne i uzeja slusalice/mikrofon 1.8m kabela + potenciometar za stelat zvuk za 57kn nije lose..lipo sidaju na glavu...a nadam se i da se dobro cuju... Meni ne izgledaju loshe..prosli putaih nije bilo nisam se nadao njima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4315 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Stvar postaje malo jasnija kada čitate izjave sa svih strana npr. Sony, Microsoft i ostali da se radi na igračim konzolama i igrama slijedeče generacije. Znači zahebi PC pa nek kupuju konzole - over my dead body če iko moj to sranje ikad kupit: finger : ![]() ![]() ![]() Osim toga ja imam dojam da je IW namjerno natjeran da pusti poluproizvod na tržište - mislim na PC verziju - za X-sranje mi se hebe.: baad :
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4316 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4317 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4318 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4319 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Moje fore su gay? Sam : hitthewa sta bis onda rekao za athu ili Bambi? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4320 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pozdrav svima. Sinoć sam prvi put igrao na PCE serveru. Svidilo mi se, osjeća se neka kućna atmosfera, prisnost i međusobna povezanost okupljenih. Svakako dolazim i danas. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|