|
![]() |
#4291 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Od viska memorije glava ne boli. 2K ne treba ali jos jedna giga bi jako dobro legla. Mene vise smeta kaj opet nema SD kartice, kaj baterija nije nist znacajnije bolja i kaj nema OIS na baznim modelima. Da to ima neku normalnu cijenu, nebi me smetalo ni malo. Bar ce 5 i 5s izgubit vrijednost tak da si mozda i pikem jedan od ta dva za drugi mob. 6+ ce bit odlican za igranje ak nis drugo- |
![]() |
![]() |
#4292 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Mislim da nikada nece ni staviti utor za SD. Baterija ce i dalje biti samo prosjek koliko vidim. Pa to je upravo ono sto zelim reci: da mobitel ima normalniju cijenu to bi bilo to. I to sto kazes, sad ce bar 5S bit normalnije cijene, a uredjaj nista losiji od 6ice
|
Oglas
|
|
![]() |
#4293 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
3D ajfoni 6 http://www.iphone6in3d.com/ btw gsm arena za 6+ kaže da ima 2GB rama http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6_plus-6665.php hmm
#4294 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
2) U pravu si. Iako nema (oku vidljive) razlike izmedju FHD i QHD-a na tako malom ekranu, bilo bi puno bolje da su to ipak stavili. Cisto radi takvih poput tebe koji pate na brojke. Bez obzira sto to nikako ne moze utjecati na bolji prikaz, i bez obzira sto vise crpi bateriju... Jadna mi majka. 3) Nazivati nekoga glupanom jer svoje novce trosi na nacin na koji ti smatras da nije pametan? Da ponovim - jadna mi majka. Na iPadu je tih 1GB vec problem. Dok na iPhoneu stvarno nemam problema. Uostalom, veca verzija ima 2gb koliko vidim. Da li bih imao ista protiv 2gb? Naravno da ne, sto vise to bolje. No qhd na mobitelima je ravno totalnoj retardaciji. Kao i silne jezgre, gigaherci, megapixeli i sl. gluparije. Moj G3 je najbolji primjer toga. Sporije radi i vuce se vise nego zenin 4s. A gledajuci cisto specifikacije trebao bi ga G3 pojesti za dorucak. U praxi ima malo bolju bateriju i dosta bolju kameru od 4s. Fluidnost, aplikacije i sve ono sto je meni osobno najvaznije na smartphonu - 4s je bolji. |
|
![]() |
![]() |
#4295 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kao što sam već bio prije napisao, baterija u satu nije baš nešto - sat će se morati puniti svaki dan http://www.theverge.com/2014/9/11/61...h-battery-life
#4297 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
iPhone 6 * 799€ - 999€ iPhone 6 Plus * 899€ - 1099€ DE - Dolazak pocetkom 11.mjeseca - bez ugovora - sim free |
![]() |
![]() |
#4298 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Na kraju ce Apple uspit ono sta niko nije bacit me na 5+ ![]()
![]() |
#4300 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Za sve koji su imali problema evo full event.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4301 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Reklo bi se ocekivane reakcije na novi ajfon ![]() |
![]() |
![]() |
#4302 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() |
#4303 | |
freak
|
Citiraj:
2) Nije zbog mene jer se "ne palim" na brojke. Opet cu ponoviti: Ne smeta FHD jer je i vise nego dovoljan, ali onda neka ne predstavljaju taj mob kao najbolji na svijetu. PS istina je da se golim okom ne vidi razlika izmedju FHD i qHD(na 5-5.5"), to stoji.. 3) Nisam tu ni mislio na ljude poput tebe! Vec na ljude koji ga kupe jer ima jabuku, plate ga 1000€ i misle da je najjaci/najbolji sto se moze kupit. Od 10 ljudi kojih sam se sad sjetio da imaju iPhone, 6-7 ih je takvih. U pravu si. I ja sam rekao kako neki napucavaju hardware a software to ne moze ni pola iskoristiti. Jedini Androidi za sada koji stvarno briljantno brzo rade su M8 i N5. Ostali se mogu sakrit po tom pitanju ispred iPhonea. Eto.. A G3 je posebna prica.. Da LG zna napraviti software kako treba mobitel bi bio savrsen. Uglavnom samo se nadam da ce na iducim generacijama omogucit prosirivu memoriju.
![]() |
#4304 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Masa postova gdje se pljucka po iphonu je produkt frustracije zbog nemogučnosti kupovine istog. Imao 3 i 4 i mogu samo žaliti što više nisam korisnik iPhona,ali ako bude prilike ponovo uzimam jabuku jer bez obzira na sve ipak mi je zadavao najmanje problema u svakodnevnoj upotrebi,na stranu sada količine rama,brzine procesora,megapikseli. U kuči su mi sve tri platforme i svi slinimo za šesticom. |
![]() |
![]() |
#4305 |
Premium
|
Vidiš, za razliku od tebe ja ga više nikad ne bi uzeo. Daleko od toga da je to loš uređaj, ali ono što mene ubija u pojam je prokleti iTunes koji ti treba za ama baš svaku sitnicu. Druga stvar koja me je odbijala je mala veličina ekrana jer 4" zaista nije pogodam za surfanje. Ok, to su sad ispravili, ali još uvijek kaskaju za konkurencijom na drugom OS-ovima. Zaključak: omjer uloženo/dobiveno je preloš.
#4306 | |
freak
|
Citiraj:
![]() |
#4307 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Kao što i Coconut kaže, neki imaju razlog da ga ne kupe. Osobno mogu uzeti 5S od firme kao službeni za cijenu od 2 kave. Neću. Zašto? Iz istih razloga kao i coconut. Daleko od toga da je to loš uređaj, ali kod mene nema funkcije. Imao sam 3GS mjesec dana i 4S kojeg nisam ni otvorio iz kutije. No, za moje potrebe i afinitete, iPhone nema prođu. Niti će imati ako se neke stvari ne promjene. I ne, nema to veze sa novcima, sa osobnim uvjerenjima, hejterstvom ili kaj ja znam sa čime. Za mene jednostavno postoje bolja rješenja i točka. Tako da nemoj generalizirat jer ti ta teza ne drži vodu koja je na razini osnovne škole. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 12.09.2014. u 08:18. |
|
![]() |
![]() |
#4309 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Manji 1860, veći 2915 mAh.
#4310 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
iPhone mobiteli
Jel se nekome od ponedjeljka - utorka iphone počeo čudno ponašat? Meni na 5s se par puta restartao, sporije radi, safari se ponekad vuče ko puž. Susjedi se isto dogada na 5s, šogorici na petici (njoj fejsbuk i whatsapp brika). |
![]() |
![]() |
#4311 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Ili da jos banaliziram. Kupujes nesto da bude brzo, evo ti banalan primjer imas 2 vozila jedno 600ks a drugo 200 ks (na papiru), prvi je kamion a drugi Honda Civic... Kojega bi za brzinu uzeo ![]() iOS i AX su optimizirani, brojke su dovoljne i naravno zlobne duse ce rec a isti SPEC kao Samsung Galaxy 2, a svi znamo da to nije tako. I svi znamo da ce opet letit ko lud (pogotovo s ovim novim metal api-em). Ali svakako bitnije su brojeke ![]() Necu sad ulazit u resell value debatu, znamo svi kako to zavrsi. Najnormalnije radio do jucer. Sad ima friski iOS8 GM. Opet sve radi najnormalnije.
![]() |
#4312 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Dosadni ste sa specifikacijama, mogli ste već svi do sada naučiti da 1gb rama kod applea nije isto sto i 1gb rama kod konkurencije. 4s na 512-ici jede mame velikoj većini 1gb android uredaja, go figure. Apple softver je pisan za specific hardver, dok android mora radit na svemu. Usporedujete kruške i jabuke, really. Danas UI/UX kao i kvaliteta izrade ima svoju cijenu, a tu je apple ispred konkurencije. A tko želi usporedivati rame i proc iz applea sa androidom ili wp, go ahead, ali usporedba vam nemože biti valjana jer se ne vrte na istom softveru.
![]() |
#4313 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4314 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jesi generalizirao si....dapače svi koji pljuju po cijeni ajfona po tebi su valjda sirotinja koja si nemoze priustiti isti.... ![]() ![]() Ovo me podsjeca na vozace Fauveja koji redom misle da ekipa pljuje po istima jer si ih nemogu priustiti....tipicni fanboyizam.... Ontopic. Nisam nikad posjedovao niti jedan ajfon, svaki sam imao u ruci ful kratko pa nisam ni nemogu biti objektivno mjerilo....no ono sto sam vidio bio sam ful oduševljen...u smislu brzinom i fluidnoscu.....nevezano za kolicinu rama/jezgre/gigaherca, no taman da mi je poklonjen, kad se sjetim ajtjunsa odmah bih ga preprodao....cijenu necu niti spominjati...7ku odnosu na recimo 5.5k za M8....IMHO nema sanse da iz principa nesto preplacujem (a mogu si ga priustiti). Nekome je puno dati 5.5k za m8 i misli da je precijenjen, kod mene je obrnuto....i sve 5 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4315 | ||
Never Forgetti
|
Citiraj:
Je li zgodno kao na Androidu, nije ali nije niti tolika tlaka. A da ne govorin da android ima svojih musica. Citiraj:
![]() Iskreno koristim iPhone primarno jer je fluidan, a u pauzama za kavu mi nije potreban android da se spojim na FTP fukushime, ili da u CERNu nadzirme akcelerator uz zvukove torrent Severine. Jer jebiga nije telefon koji to ne moze (s multi-windowom). ![]()
![]() |
#4316 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
#4317 |
Premium
|
Nažalost, mnogi ga kupuju da bi ga imali tj. da bi drugi vidjeli da ga imaju, a ne zato što im treba. Znam žensku koja je kupila Air za neku bolesnu cifru jer je bio jako 'in'. Ja i još neki smo je upozoravali da preskupo plaća što dobiva i da i on ima raznih problemčića uglavnom zbog ograničenja OS-a (da se razumijemo odmah, nema mobitela koji nema nekih problema bez obzira na OS ili brand). Par mjeseci kasnije je naglas priznala da je kupila s**nje. Hebiga ženo, drugi put slušaj iskusnije.
#4319 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
https://itunes.apple.com/us/app/budgt/id580812126?mt=8 https://itunes.apple.com/us/app/trac...584676475?mt=8 https://itunes.apple.com/us/app/leve...706366965?mt=8 |
|
![]() |
![]() |
#4320 | ||
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 13.09.2014. u 01:48. |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|