Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 10.09.2014., 22:59   #4291
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Od viska memorije glava ne boli. 2K ne treba ali jos jedna giga bi jako dobro legla. Mene vise smeta kaj opet nema SD kartice, kaj baterija nije nist znacajnije bolja i kaj nema OIS na baznim modelima. Da to ima neku normalnu cijenu, nebi me smetalo ni malo.
Bar ce 5 i 5s izgubit vrijednost tak da si mozda i pikem jedan od ta dva za drugi mob. 6+ ce bit odlican za igranje ak nis drugo-
MAGARAC je offline  
Staro 10.09.2014., 23:02   #4292
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Mislim da nikada nece ni staviti utor za SD. Baterija ce i dalje biti samo prosjek koliko vidim. Pa to je upravo ono sto zelim reci: da mobitel ima normalniju cijenu to bi bilo to. I to sto kazes, sad ce bar 5S bit normalnije cijene, a uredjaj nista losiji od 6ice

mislav_os je offline  
Staro 11.09.2014., 12:45   #4293
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
3D ajfoni 6 http://www.iphone6in3d.com/

btw gsm arena za 6+ kaže da ima 2GB rama http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6_plus-6665.php hmm
Staro 11.09.2014., 13:17   #4294
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
1) Koja smijurija, da netko nije napravio onu gore sliku ja bih je napravio. 1GB RAM-a?!?! Nemojte mi samo iOS, bla bla bla. Želim vidjet kak će se taj mobitel ponašat kad mu je otvorim 5-6 tabova što radim svaki dan.

2) 5.5" sa FullHD-om, a konkurencija je na toj veličini već na 2560*1440. Mislim, nisu mi jasni..

Uvijek zadnji izbacuju mob- pa ajde da nešto novo smisle, a oni budu gori od konkurencije .

3) Užasno sam razočaran (opet) Appleom, što i dalje svoje korisnike smatraju glupanima koji ne vide dalje od jabuke (iskreno, više od 50% ih i je tako).

EDIT: Brko, ne uspoređujem OS vs OS (nisam ni naveo koji imam), samo ne mogu sakrit svoje razočarenje Appleom. A razmišljao sam da u ljeto 2015 kupim iPhone...
1) Imam ih 12 tocno otvorenih na 5s. U ovom trenutku. Nemam nikakvih problema, dapace. Telefon leti.

2) U pravu si. Iako nema (oku vidljive) razlike izmedju FHD i QHD-a na tako malom ekranu, bilo bi puno bolje da su to ipak stavili. Cisto radi takvih poput tebe koji pate na brojke. Bez obzira sto to nikako ne moze utjecati na bolji prikaz, i bez obzira sto vise crpi bateriju... Jadna mi majka.

3) Nazivati nekoga glupanom jer svoje novce trosi na nacin na koji ti smatras da nije pametan? Da ponovim - jadna mi majka.

Na iPadu je tih 1GB vec problem. Dok na iPhoneu stvarno nemam problema. Uostalom, veca verzija ima 2gb koliko vidim. Da li bih imao ista protiv 2gb? Naravno da ne, sto vise to bolje.

No qhd na mobitelima je ravno totalnoj retardaciji. Kao i silne jezgre, gigaherci, megapixeli i sl. gluparije. Moj G3 je najbolji primjer toga. Sporije radi i vuce se vise nego zenin 4s. A gledajuci cisto specifikacije trebao bi ga G3 pojesti za dorucak. U praxi ima malo bolju bateriju i dosta bolju kameru od 4s. Fluidnost, aplikacije i sve ono sto je meni osobno najvaznije na smartphonu - 4s je bolji.
Mileni je offline  
Staro 11.09.2014., 13:55   #4295
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Kao što sam već bio prije napisao, baterija u satu nije baš nešto - sat će se morati puniti svaki dan
http://www.theverge.com/2014/9/11/61...h-battery-life
Staro 11.09.2014., 14:42   #4296
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
ja se ne brinem oko količine rama, oni rade softwer i hardwer tako da sve radi, netreba im octacore i 3gb rama pa se ne brinem oko toga, više me muči 6 ili 6+
Staro 11.09.2014., 14:56   #4297
boy005
Premium
Moj komp

boy005's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
iPhone 6 * 799€ - 999€

iPhone 6 Plus * 899€ - 1099€

DE - Dolazak pocetkom 11.mjeseca - bez ugovora - sim free
Staro 11.09.2014., 15:18   #4298
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
3D ajfoni 6 http://www.iphone6in3d.com/

btw gsm arena za 6+ kaže da ima 2GB rama http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6_plus-6665.php hmm
Kako se oduprit. Ako stvarno ima 2GB onda ce mi to bit trn u oku, jer ne zelin Tondach crijep u djepu imat, pogotovo ne kao primarni (brzi) telefon.

Na kraju ce Apple uspit ono sta niko nije bacit me na 5+
Staro 11.09.2014., 15:24   #4299
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
To i je najvece sranje jer te tjeraju da uzmes velki 6+ ak hoces imat sve. Da cijenu ne spominjem. Vjerojatno je sve to ostavljeno za neki buduci 6s model, OIS, extra giga, brzi proc..
MAGARAC je offline  
Staro 11.09.2014., 18:10   #4300
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
To i je najvece sranje jer te tjeraju da uzmes velki 6+ ak hoces imat sve. Da cijenu ne spominjem. Vjerojatno je sve to ostavljeno za neki buduci 6s model, OIS, extra giga, brzi proc..
Svejedno se mora cekat jos godinu. Hav jes no.

Za sve koji su imali problema evo full event.
Staro 11.09.2014., 19:12   #4301
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Reklo bi se ocekivane reakcije na novi ajfon Ovu sesticu bih rado isprobao na par mjeseci nakon toliko vremena na Androidu. Iako se slazem da Apple zna sto radi i da nije sve u specifikacijama, opet mi se ne svidja ovo ciganjenje sa 1334x750 rezolucijom, 1GB rama, bez OISa itd u uredjaju te cijene. Pogotovo jer tacna od 6+ sve to ima. Toliko dugo se furaju na nekakvu prakticnost i sa 4" ekranom direktno konkuriraju 5"+ Androidima i sad odjednom izbace ekvivalent "mini" modela Androida - mini koji to nije, okrljasten hardver u odnosu na veci model i velika cijena.
Rista je offline  
Staro 11.09.2014., 20:49   #4302
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Reklo bi se ocekivane reakcije na novi ajfon Ovu sesticu bih rado isprobao na par mjeseci nakon toliko vremena na Androidu. Iako se slazem da Apple zna sto radi i da nije sve u specifikacijama, opet mi se ne svidja ovo ciganjenje sa 1334x750 rezolucijom, 1GB rama, bez OISa itd u uredjaju te cijene. Pogotovo jer tacna od 6+ sve to ima. Toliko dugo se furaju na nekakvu prakticnost i sa 4" ekranom direktno konkuriraju 5"+ Androidima i sad odjednom izbace ekvivalent "mini" modela Androida - mini koji to nije, okrljasten hardver u odnosu na veci model i velika cijena.
Rezolucija je tu radi lakseg skaliranja, jer PPI je osta isti kao na 5S(5). Ovo ostalo se slazen, 6 je samo triba bit manji od 6+, ovako ko kupi 6 namagarcen je za dobar dio featurea (možda i RAMa)
Staro 11.09.2014., 21:59   #4303
mislav_os
freak
Moj komp

Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
1) Imam ih 12 tocno otvorenih na 5s. U ovom trenutku. Nemam nikakvih problema, dapace. Telefon leti.

2) U pravu si. Iako nema (oku vidljive) razlike izmedju FHD i QHD-a na tako malom ekranu, bilo bi puno bolje da su to ipak stavili. Cisto radi takvih poput tebe koji pate na brojke. Bez obzira sto to nikako ne moze utjecati na bolji prikaz, i bez obzira sto vise crpi bateriju... Jadna mi majka.

3) Nazivati nekoga glupanom jer svoje novce trosi na nacin na koji ti smatras da nije pametan? Da ponovim - jadna mi majka.

Na iPadu je tih 1GB vec problem. Dok na iPhoneu stvarno nemam problema. Uostalom, veca verzija ima 2gb koliko vidim. Da li bih imao ista protiv 2gb? Naravno da ne, sto vise to bolje.

No qhd na mobitelima je ravno totalnoj retardaciji. Kao i silne jezgre, gigaherci, megapixeli i sl. gluparije. Moj G3 je najbolji primjer toga. Sporije radi i vuce se vise nego zenin 4s. A gledajuci cisto specifikacije trebao bi ga G3 pojesti za dorucak. U praxi ima malo bolju bateriju i dosta bolju kameru od 4s. Fluidnost, aplikacije i sve ono sto je meni osobno najvaznije na smartphonu - 4s je bolji.
1) Ja sam tu vise mislio na iPad. 5S mi je bio pola sata u rukama pa ne mogu reci(kao neki kad pametuju a imali mob 10 min u rukama)

2) Nije zbog mene jer se "ne palim" na brojke. Opet cu ponoviti: Ne smeta FHD jer je i vise nego dovoljan, ali onda neka ne predstavljaju taj mob kao najbolji na svijetu.

PS istina je da se golim okom ne vidi razlika izmedju FHD i qHD(na 5-5.5"), to stoji..

3) Nisam tu ni mislio na ljude poput tebe! Vec na ljude koji ga kupe jer ima jabuku, plate ga 1000€ i misle da je najjaci/najbolji sto se moze kupit. Od 10 ljudi kojih sam se sad sjetio da imaju iPhone, 6-7 ih je takvih.

U pravu si. I ja sam rekao kako neki napucavaju hardware a software to ne moze ni pola iskoristiti. Jedini Androidi za sada koji stvarno briljantno brzo rade su M8 i N5. Ostali se mogu sakrit po tom pitanju ispred iPhonea. Eto..

A G3 je posebna prica.. Da LG zna napraviti software kako treba mobitel bi bio savrsen.

Uglavnom samo se nadam da ce na iducim generacijama omogucit prosirivu memoriju.

mislav_os je offline  
Staro 12.09.2014., 01:24   #4304
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Masa postova gdje se pljucka po iphonu je produkt frustracije zbog nemogučnosti kupovine istog.
Imao 3 i 4 i mogu samo žaliti što više nisam korisnik iPhona,ali ako bude prilike ponovo uzimam jabuku jer bez obzira na sve ipak mi je zadavao najmanje problema u svakodnevnoj upotrebi,na stranu sada količine rama,brzine procesora,megapikseli.
U kuči su mi sve tri platforme i svi slinimo za šesticom.
dabomba je offline  
Staro 12.09.2014., 06:43   #4305
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Vidiš, za razliku od tebe ja ga više nikad ne bi uzeo. Daleko od toga da je to loš uređaj, ali ono što mene ubija u pojam je prokleti iTunes koji ti treba za ama baš svaku sitnicu.
Druga stvar koja me je odbijala je mala veličina ekrana jer 4" zaista nije pogodam za surfanje. Ok, to su sad ispravili, ali još uvijek kaskaju za konkurencijom na drugom OS-ovima.
Zaključak: omjer uloženo/dobiveno je preloš.
Staro 12.09.2014., 06:54   #4306
mislav_os
freak
Moj komp

Citiraj:
Autor dabomba Pregled postova
Masa postova gdje se pljucka po iphonu je produkt frustracije zbog nemogučnosti kupovine istog.
Imao 3 i 4 i mogu samo žaliti što više nisam korisnik iPhona,ali ako bude prilike ponovo uzimam jabuku jer bez obzira na sve ipak mi je zadavao najmanje problema u svakodnevnoj upotrebi,na stranu sada količine rama,brzine procesora,megapikseli.
Ako se ovo odnosilo jednim dijelom na mene u krivu si. Od iPhonea 3GS sam mogao SVAKI kupiti kada je izasao. Kao i prije mj dana kada sam kupovao sam mogao uzeti 5S pa rekao da cu pricekat i vidjet 6icu kakva je.

mislav_os je offline  
Staro 12.09.2014., 08:10   #4307
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor dabomba Pregled postova
Moram priznati da je ovo jedan od...da se blago izrazim...promašenih postova. Fakat zvuči kao fanbojski post. Zašto misliš da netko tko kritizira iPhone da ga kritizira jer si ga nemre priuštiti. Utter glupost.
Kao što i Coconut kaže, neki imaju razlog da ga ne kupe. Osobno mogu uzeti 5S od firme kao službeni za cijenu od 2 kave. Neću. Zašto? Iz istih razloga kao i coconut.
Daleko od toga da je to loš uređaj, ali kod mene nema funkcije. Imao sam 3GS mjesec dana i 4S kojeg nisam ni otvorio iz kutije. No, za moje potrebe i afinitete, iPhone nema prođu. Niti će imati ako se neke stvari ne promjene.
I ne, nema to veze sa novcima, sa osobnim uvjerenjima, hejterstvom ili kaj ja znam sa čime. Za mene jednostavno postoje bolja rješenja i točka.
Tako da nemoj generalizirat jer ti ta teza ne drži vodu koja je na razini osnovne škole.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 12.09.2014. u 08:18.
Brko je offline  
Staro 12.09.2014., 08:29   #4308
Marko_mk
Premium
Moj komp

Marko_mk's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Da li je igdje izašao podatak o bateriji? Koliko mAh ima baterija za 6 i 6+?
Marko_mk je offline  
Staro 12.09.2014., 09:11   #4309
explorer 4
Premium

explorer 4's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Manji 1860, veći 2915 mAh.

explorer 4 je offline  
Staro 12.09.2014., 09:42   #4310
salvarez
Premium
Moj komp

salvarez's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
iPhone mobiteli

Jel se nekome od ponedjeljka - utorka iphone počeo čudno ponašat? Meni na 5s se par puta restartao, sporije radi, safari se ponekad vuče ko puž. Susjedi se isto dogada na 5s, šogorici na petici (njoj fejsbuk i whatsapp brika).
salvarez je offline  
Staro 12.09.2014., 09:53   #4311
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Citiraj:
2) Nije zbog mene jer se "ne palim" na brojke. Opet cu ponoviti: Ne smeta FHD jer je i vise nego dovoljan, ali onda neka ne predstavljaju taj mob kao najbolji na svijetu.

PS istina je da se golim okom ne vidi razlika izmedju FHD i qHD(na 5-5.5"), to stoji..
Ovo me sad već posjeća na OC Socket temu. Nešto imaginarno je bolje. Ako se ne vidi razlika (osim po battery drainu) koji k ce ti QHD, 4K i sl? Gledas pod mikroskopom ekran? Da Sasmung sad izbaci 8K to bi bio najbolji? Iako nema razlike (jer su dosli do te brojke da nema smisla).

Ili da jos banaliziram. Kupujes nesto da bude brzo, evo ti banalan primjer imas 2 vozila jedno 600ks a drugo 200 ks (na papiru), prvi je kamion a drugi Honda Civic... Kojega bi za brzinu uzeo

iOS i AX su optimizirani, brojke su dovoljne i naravno zlobne duse ce rec a isti SPEC kao Samsung Galaxy 2, a svi znamo da to nije tako. I svi znamo da ce opet letit ko lud (pogotovo s ovim novim metal api-em). Ali svakako bitnije su brojeke

Necu sad ulazit u resell value debatu, znamo svi kako to zavrsi.
Citiraj:
Autor salvarez Pregled postova
Jel se nekome od ponedjeljka - utorka iphone počeo čudno ponašat? Meni na 5s se par puta restartao, sporije radi, safari se ponekad vuče ko puž. Susjedi se isto dogada na 5s, šogorici na petici (njoj fejsbuk i whatsapp brika).
Najnormalnije radio do jucer. Sad ima friski iOS8 GM. Opet sve radi najnormalnije.
Staro 12.09.2014., 10:27   #4312
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
To je ono što boli, najskuplji je ali bezobrazno najskuplji! Da košta u skladu s onime što ima, onda bi bio najbolji mobitel, definitivno!
Imam osjećaj da vrijedi onoliko koliko ga platim.
Dosadni ste sa specifikacijama, mogli ste već svi do sada naučiti da 1gb rama kod applea nije isto sto i 1gb rama kod konkurencije.
4s na 512-ici jede mame velikoj većini 1gb android uredaja, go figure. Apple softver je pisan za specific hardver, dok android mora radit na svemu.

Usporedujete kruške i jabuke, really. Danas UI/UX kao i kvaliteta izrade ima svoju cijenu, a tu je apple ispred konkurencije.
A tko želi usporedivati rame i proc iz applea sa androidom ili wp, go ahead, ali usporedba vam nemože biti valjana jer se ne vrte na istom softveru.
Staro 12.09.2014., 10:36   #4313
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Moram priznati da je ovo jedan od...da se blago izrazim...promašenih postova. Fakat zvuči kao fanbojski post. Zašto misliš da netko tko kritizira iPhone da ga kritizira jer si ga nemre priuštiti. Utter glupost.
Kao što i Coconut kaže, neki imaju razlog da ga ne kupe. Osobno mogu uzeti 5S od firme kao službeni za cijenu od 2 kave. Neću. Zašto? Iz istih razloga kao i coconut.
Daleko od toga da je to loš uređaj, ali kod mene nema funkcije. Imao sam 3GS mjesec dana i 4S kojeg nisam ni otvorio iz kutije. No, za moje potrebe i afinitete, iPhone nema prođu. Niti će imati ako se neke stvari ne promjene.
I ne, nema to veze sa novcima, sa osobnim uvjerenjima, hejterstvom ili kaj ja znam sa čime. Za mene jednostavno postoje bolja rješenja i točka.
Tako da nemoj generalizirat jer ti ta teza ne drži vodu koja je na razini osnovne škole.
Pa i nisam generalizirao,ako si čitao....i nije se odnosilo na nikoga osobno,žao mi je ako se netko pronašao i bio povrijeđen.
dabomba je offline  
Staro 12.09.2014., 11:00   #4314
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Jesi generalizirao si....dapače svi koji pljuju po cijeni ajfona po tebi su valjda sirotinja koja si nemoze priustiti isti....

Ovo me podsjeca na vozace Fauveja koji redom misle da ekipa pljuje po istima jer si ih nemogu priustiti....tipicni fanboyizam....

Ontopic.
Nisam nikad posjedovao niti jedan ajfon, svaki sam imao u ruci ful kratko pa nisam ni nemogu biti objektivno mjerilo....no ono sto sam vidio bio sam ful oduševljen...u smislu brzinom i fluidnoscu.....nevezano za kolicinu rama/jezgre/gigaherca, no taman da mi je poklonjen, kad se sjetim ajtjunsa odmah bih ga preprodao....cijenu necu niti spominjati...7ku odnosu na recimo 5.5k za M8....IMHO nema sanse da iz principa nesto preplacujem (a mogu si ga priustiti).

Nekome je puno dati 5.5k za m8 i misli da je precijenjen, kod mene je obrnuto....i sve 5

Master_Hrc je offline  
Staro 12.09.2014., 11:08   #4315
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Ontopic.
Nisam nikad posjedovao niti jedan ajfon, svaki sam imao u ruci ful kratko pa nisam ni nemogu biti objektivno mjerilo....no ono sto sam vidio bio sam ful oduševljen...u smislu brzinom i fluidnoscu.....nevezano za kolicinu rama/jezgre/gigaherca, no taman da mi je poklonjen, kad se sjetim ajtjunsa odmah bih ga preprodao....cijenu necu niti spominjati...7ku odnosu na recimo 5.5k za M8....IMHO nema sanse da iz principa nesto preplacujem (a mogu si ga priustiti).

Nekome je puno dati 5.5k za m8 i misli da je precijenjen, kod mene je obrnuto....i sve 5

Ako se iti malo duze budes koristio otkrit ces alate koji mogu sve radit a pritom ne koriste iTunes. Je iritantno ali isto me svaki put obraduje kad ne moran trazit ROM nego samo udarim restore. Isto tako san tio razbit 4S kad mi je pobrisa pisme, ali sad san se navika i iTunes samo kod updata koristin. Za sve ostalo iman MediaMonkey/Foobar/iTools kombinaciju.

Je li zgodno kao na Androidu, nije ali nije niti tolika tlaka. A da ne govorin da android ima svojih musica.

Citiraj:
Imam osjećaj da vrijedi onoliko koliko ga platim.
Conspicuous consumption to je to, i svakako ima veliku ulogu

Iskreno koristim iPhone primarno jer je fluidan, a u pauzama za kavu mi nije potreban android da se spojim na FTP fukushime, ili da u CERNu nadzirme akcelerator uz zvukove torrent Severine. Jer jebiga nije telefon koji to ne moze (s multi-windowom).
Staro 12.09.2014., 13:43   #4316
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Conspicuous consumption to je to, i svakako ima veliku ulogu
Ne. Totalno krivo. Znam što plaćam, i želim to što plaćam. Ne zato da bi ti ili bilo tko drugi vidio što ja imam, to su dječja posla.
Staro 12.09.2014., 14:17   #4317
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Nažalost, mnogi ga kupuju da bi ga imali tj. da bi drugi vidjeli da ga imaju, a ne zato što im treba.
Znam žensku koja je kupila Air za neku bolesnu cifru jer je bio jako 'in'. Ja i još neki smo je upozoravali da preskupo plaća što dobiva i da i on ima raznih problemčića uglavnom zbog ograničenja OS-a (da se razumijemo odmah, nema mobitela koji nema nekih problema bez obzira na OS ili brand). Par mjeseci kasnije je naglas priznala da je kupila s**nje. Hebiga ženo, drugi put slušaj iskusnije.
Staro 12.09.2014., 21:27   #4318
Prijateljski
ex manki1
Moj komp

Prijateljski's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Može neka preporuka aplikacije za evidenciju troškova?
Staro 13.09.2014., 00:58   #4319
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Znam žensku koja je kupila Air za neku bolesnu cifru jer je bio jako 'in'. Ja i još neki smo je upozoravali da preskupo plaća što dobiva i da i on ima raznih problemčića uglavnom zbog ograničenja OS-a (da se razumijemo odmah, nema mobitela koji nema nekih problema bez obzira na OS ili brand). Par mjeseci kasnije je naglas priznala da je kupila s**nje. Hebiga ženo, drugi put slušaj iskusnije.
Ma da mi je samo znati kakvih to ogranicenja OSa i problemcica ima.. Ali imam nekakv filing da nikad necu saznati jer ce moderator udarit odmah tarabu i tvoj post ce ostati samo jedan od milijun u moru besmislenih postova.

Citiraj:
Autor Prijateljski Pregled postova
Može neka preporuka aplikacije za evidenciju troškova?
https://itunes.apple.com/us/app/budgt/id580812126?mt=8
https://itunes.apple.com/us/app/trac...584676475?mt=8
https://itunes.apple.com/us/app/leve...706366965?mt=8
Staro 13.09.2014., 01:04   #4320
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
1) Ja sam tu vise mislio na iPad. 5S mi je bio pola sata u rukama pa ne mogu reci(kao neki kad pametuju a imali mob 10 min u rukama)

3) Nisam tu ni mislio na ljude poput tebe! Vec na ljude koji ga kupe jer ima jabuku, plate ga 1000€ i misle da je najjaci/najbolji sto se moze kupit. Od 10 ljudi kojih sam se sad sjetio da imaju iPhone, 6-7 ih je takvih.

U pravu si. I ja sam rekao kako neki napucavaju hardware a software to ne moze ni pola iskoristiti. Jedini Androidi za sada koji stvarno briljantno brzo rade su M8 i N5. Ostali se mogu sakrit po tom pitanju ispred iPhonea. Eto..

A G3 je posebna prica.. Da LG zna napraviti software kako treba mobitel bi bio savrsen.

Uglavnom samo se nadam da ce na iducim generacijama omogucit prosirivu memoriju.
di je zapelo i sto fali G3? :

Citiraj:
Od jučer ponosni vlasnik G3 32GB.

Mob je odličan, čitao sam tjedan dana o njemu tako da nema potrebe navoditi mane/vrline.

Samo jedna stvar me muči. Mob je kupljen u tele2 a u njemu je Tmobile kartica. Signal je očajan(na 2G je, samo GSM)

Inače tako ili..?? Eto to je jedino što mi smeta, a najbitnija stvar mobitela.
Citiraj:
Ja sam takodjer zadovoljan s G3, od baterije pa do ekrana, kamere i zvucnika. Imam ga sada tjedan dana. Mobitel je stvarno dobro napravljen, jos samo da rijese neke sitne laggove sa novim updateom i bit ce odlicno. Inace za svaku preporuku.

Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 13.09.2014. u 01:48.
JuiceBox je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na