|
![]() |
#4261 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ebeš ovako neozbiljne ljude... to ste sada ljuti na mene pa me zafrkavate... vidjet ćete vi vraga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4262 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Bambi ti je jedan veliki (doslovno) cheater koji je to i naznacio u svom bivsem nicku! Ti je sad jasno? HINT: Ima dva slova a nisu NN nego slova prije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4263 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4264 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Meni su prije NN ... BB ... ![]() Bilo je predobro veceras ![]() ![]() A najbolje mi je bilo pucat kroz ono grmlje ![]() ![]()
![]() |
#4267 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
igram na S&D exstreme 217.146.92.132:28965. tamo nitko nije maknuo snajper. s njim nemate sanse na takvom serveru. svi saveznici biraju karabin a svi njemci biraju mp44 sto govori sve. ako vas uspijem 7 skinut sa snajperom u jednoj rundi kao sinoc problem nije u meni. plantao sam vam 5 puta i pobio vas desetke na mapi dok ste bili metar od mene sa karabinom ili automatom a jos sam gledao kroz snajper. problem je u vama dakle sto nemoze snajperu kontrirati niti na udaljenosti od 1m. rjesili ste me se. ( morao sam birati rijeci da moderator neizbrise post znate vec kako ja popizdim i psujem ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4269 | |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Pa S&D je najbolji kad nas je toliko, ****** DM kad nas je 10:10 to je onda opca katastrofa, neigrivo dozla boga, a ni CTF nije daleko od toga, kad nas ima masa...
![]() |
![]() |
#4270 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4271 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
@gospar odi na pivu, treba ti.
![]() |
![]() |
#4272 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
zasto je server down? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4275 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ništa ne stavljam. Server je jednostavno prestao raditi još po noći. Mislio sam da oni nešto kemijaju pa sam ih pustio. Sada ista stvar i poslao sam im cmizdravo pismo. Obično su jako brzi u rješavanju tih problema. Jedini je problem što je sada van radnog vremena. Poslao bi upit i prije da je bila frka, ali nije pa nek se i on jadnik odmori. Budem postao ovdje kada to srede.
![]() |
#4276 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Barem mi reci da je post bio gore ranije. Odgovorio sam ti i onda je nestalo. Sniperi su vračeni i nikamo ne idu. Odlučeno je demokratskom metodom i to jednoglasno. Sa jednim glasom za. MOJIM. Ostalima je upućena oštra kritika zbog toga. Neće se više ponavljati. Ako gospar ili bilo tko drugi toliko dobro igra sa tim sniperom, nađite način da ga ubijete. Tri osnovna načina postoje. Jedan je sa sniperom pa pokažite kako ste bolji i brži. Drugi je bombama ili drugim oružjem (ja preferiram MP44 za te slučajeve). Treći je način da mu se dođe s leđa. Ako niste bolji od njega, crknite na bojnom polju.
![]() |
![]() |
#4277 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4278 |
Moderator
|
ja sam iskljuchio sanjpove, i to je bila shala. a ti gospar umjesto da nama govorish kako ne znamo igrati, zapitaj se koliko si ti dobar kada si se rasplakao nakon ukidanja snajpa na jednoj mapi i rekao da chesh "tuzhiti raku za ovako neshto grozno". bash ste djeca. kao da je snajper ukinut zauvijek pa si gotov, ochajan, na koljenima... ionako je vrachen na iduchoj mapi od strane rak-a.
![]() |
#4279 |
MadModerator
|
A nek se stavi limit snajpova po timu! Recimo svaki tim max 2 snajpa i vozi... EDIT: I ovo sto je gore atha napisao...mi smo se u amerima odvaljivali od smjeha cijelo vrijeme... a vi ste odma poceli cmizdrit kad su nestali snajpovi... poceli prijetit i razne stvari. To me dovodi do zakljucka da vam ipak nije u cilju zabava cijele ekipe nego samo vas kao pojedinaca.
![]() |
#4280 |
Lika u mom srcu
|
ja samo mrzim S&D... i bombe! sve drugo mogu progutat, cheatere, kempanje, što ti ja znam što.. ali čekati respawn po 5min ili više, pa igram 10sec dok me neka bomba ne ubije koja je doletila preko zgrade i 3 brda, i onda opet čekat 5 min.. Ubije mi želju za igranjem. svodi se na to da od sat vremena sam aktivno u igri možda 15min... možda. yebeš to. sigurno ima istomišljenika. za drugo mi se živo yebe. oće bit snajpa ili ne, ionako sam svestran i mogu igrat sa svim i svačim.. dok su neki zaglavili na jedno oružje i ne skidaju se s toga. nemam ni protiv toga ništa. imam protiv S&D! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4281 |
MadModerator
|
Stvar je u tome da S&D nije igra za rush! Kemperi tu imaju najvecu prednost jer je napravljena po njihovoj mjeri. Nema naglog trcanja i izlijetanja. Zamisli da si u pravom ratu i tako igraj. Iza svakog ugla polako izlazis i gledas ima li koga a ne naglo pa ako ima ima ... DM je oke do 5 igraca, TDM za do 10, CTF, HQ, HTF...nisu to bash modovi za 30 igraca. Skoro bude isto kao TDM.
![]() |
#4282 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Bit ovog servera ljudi s pce je, imho, samo zabava, ako vas zanima natjecanje i trljanje nekom u facu činjenicu da si ga virtualno ubio onda je možda najbolji izbor uć u neki klan, vjerujem da ih ima mnogo koji regrutiraju, i onda pisat "owned", "pwnd"," headshoOt" : stoopid itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4283 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Brojem igrača se igra malo drugačije. To je smisao. Ne igr se na isti način kao i kada se skupi kvorum za belu. Igra se opreznije, a rekacije trebaju biti brže. Nekada je uputno da se vratiš od tamo gdje si došao. Bez podrške i određene količine bombi nemaš što tražiti između 5 protivnika. Niti chiteri nisu dovoljno brzi da riješe to. Sa dovoljnom podrškom možeš uletiti među 10-toricu. Igraš za tim, a ne za svoju guzicu. Netko će na kraju uhvatiti neprijatreljsku zastavu (ili što već).
![]() |
![]() |
#4284 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Rak primjetio sam da se cesto vrtu S&D i nekada DM? Sta je sa TDM ili CTF i ostalima...ili mene jos nije tokalo na to? ![]() P.S Jel zna netko koliko se MB Dl/Upl dnevno potrosi kad se igra ovako online preko DSl-a? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4286 | |
Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4287 |
Feldwebel
|
Nisam mislio na cenzuru. A i da jesam, to je tvoje pravo i obveza. Isto tako je moje pravo i obveza ukloniti nekulturne sa servera. To ću ućiniti danas sa jednom grupom onih koji se ne znaju ponašati. Biti ću toliko galantan da im niti ne objašnjavam razloge. Samo neće dobiti pristup serveru jer ga ne znaju koristiti. Samo nekoliko hintova na one koji ne razumiju neke stvari: - Atha je admin - Ja sam admin - Suigrači su najbolji frendovi - Neprijatelji su svetinja - Mogu vidjeti što se događa na serveru bez obzira da li sam gore - Pratim sve pokrete i malo toga mi promakne - Sve što pišete u igri je arhivirano - Svakog koga ubijete je arhivirano (kada i kako) - Onima kojima je nejasno se ovo gore, neka ne dolaze na server.
![]() |
#4288 | |
Moderator
|
Citiraj:
gorki, pitao si me za slushalice na msn, ali nisam bi online. nabavi si kakve da imaju potenciometar, doista pomazhe. dobre su i ove jeftine, ali ako imash vishka around 100kn, uzmi kakve logitech sa potenciometrom i sa 2.5m kablicha. ![]()
![]() |
![]() |
#4289 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |