|
![]() |
#4231 | |
Guest
|
Citiraj:
Ja moram biti iskren, meni taj tenk nije legao, ali srećem se sa jako dobrim igračima u njemu, i kada vidim kako neki likovi voze taj tenk, nije mi svejedno kada krenu na mene, bez obzira u čemu "sjedim"... |
|
![]() |
![]() |
#4232 |
Guest
|
Ali u 90% situacija ne možeš facehug radit, a da se ne izložiš "frendovima" tvoje mete. A za gold si potpuno u krivu, pa IS-7 ima najlošiju gold municiju. Kako mu činjenica da svak ima bolji gold ammo pomaže? Ne kontam. ![]() 3.4s je prebolestan aim time za brzog tenka koji mora biti u pokretu cijelo vrijeme. Da mu to smanje na neku normalnu vrijednost (2.7 ili 2.9) i daju mu normalan pen za gold municiju (cca 325mm) bio bi opet solidan tenk, iako opet ne bolji od T57. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4233 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
IS7 je rush tenk,tu je samo zbog CW-a gdje mu nema ravnog,daleko najbolji T10 heavy rush tenk za CW...bounca nemoguće,prednji oklop bounca 450mm penetracije gold ammo od obj 268... Za random nije nešto,bolji je IS4 za random...
![]() |
#4234 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4235 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Lagano do prve današnje pobjede. I opet ispod 6k. ![]() http://wotreplays.com/site/383923#mo...jac-object_704
![]() |
#4236 |
Premium
|
Ode HEG kvragu ![]() ![]() Evo jedna u 12244,usr'o se živ kad sam vidio devetke,odmah se bacio u gold noob vode.Nebu mene niko jeba'l. http://wotreplays.com/site/384450#mo...bred-su-122-44
![]() |
#4237 |
Moderator
|
Ovo mi nije jasno kako smo dobili, ali jesmo. http://wotreplays.com/site/384874#ka...jac-object_704
![]() |
#4238 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4239 |
Guest
|
RL obaveze nositelja klana, koliko sam ja čitao (a zapravo ne mogu se dogovoriti tko je započeo pičvajz , tko je koga prvi detrackao... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4240 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4241 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#4242 |
Premium
|
Za sada neću ništa reć ali "veliki" klan je u pitanju ![]()
![]() |
#4243 |
Moderator
|
Moglo je i bolje. ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/385878#ko...jac-object_704 I prošo skoro dan i neide preko 6000. ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 16.10.2013. u 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4246 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Što se događa kad se boriš protiv 10 tank destroyera ? Ovo. ![]() http://wotreplays.com/site/386849#st...m4dm4n123-is-7 Nismo ni imali šanse.
![]() |
#4250 |
Premium
|
Samo CW,WMI je isključivo CW klan no napadat ćemo zajedno s UNICA-om...unica igra lige i turnire...u WMI ide ekipa iz UNICA-e koji su željni CW-a,kad im dop... vrate se u UNICU gdje nisu obvezni igrat CW. Dečki su br.1 bili prošle godine po skillu ![]()
![]() |
#4252 |
Premium
|
Ma ima u klanu nekih prilično loših...mislim,za pojam unicum igrača prilično loših,klan je u razvoju...,sad kad se lagano popunio bit će kickanja nekih igrača...imam malo borbi za njihove pojmove ali imam 4-5 X tenkova i zadnjih par tisuća bitaka igram na razini koju zahtjevaju. Za sad je filozofija 1 odigrana klanska 50 golda na računu... Po njihovim kriterijima za upad zadovoljavam i za UNICA klan,ali slabo igraju CW...tak da nije tako teško upast.Ne smatram se bog zna kakvim igračem,zapravo mislim da još uvijek previše fušarim ![]()
![]() |
#4253 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4256 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() |
#4258 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Dje treba kliknut da i ja dodem u WMI :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4259 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
A jeste se raspisali .. evo par tjedana nisam WoT pokrenuo, malo ogame i Diablo 3 igram kada stignem ... od silnog citanja sam dosao u napast opet poceti igrati ... jel jos PCE klan igra ? najjaci mi je tier 7 tenk u garazi pa ako primate njubeke neka me netko pozove, nick etoys u WoTu mi je. Pa ako ima raspolozenih za platoon 5 6 7 tier neka me zove kad vidi da sam online, u drustvu je sladje.
![]() |
#4260 |
Moderator
|
Naravno da igra. ![]() Mitra nemoj ulazit, raspast će se i ovaj klan. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|