|
![]() |
#4201 | |
Guest
|
Citiraj:
Upravo zadnjenavedeno je razlog zašto nikada nisam koristio xvm, jer zahtijeva previše editiranja da bi se izbacile/disejblale suvišne stvari (meni suvišne, ofc). Što me podsjetilo: ako netko zna xvm modanu verziju da pokazuje samo statistiku igrača, i ne mijenja ništa drugo, bio bih zahvalan do neba ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4202 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ma ISU je zvijer. Napisao sam se krvi bio sa JTem. Precizan je, al ogroman ko kuca, spor, ne dinga nista jer svi rokaju lower plate i ne bas neki dmg. Davno sam ga bio nagrindao. Sad idem na T30, jer hocu jedan tenk, ovaj put TD sa kupolom jer je to defacto cisti tenk, i da imam dmg da nekome upropastim dan. Kad nekoga zavidas za 600-700+ u prolazu to je divota. A nakon T30 idem na rusku TD granu, ISU 152 "widowmaker" je horor za svoj tier, a 704 je nocna mora svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4204 | |
Premium
|
Citiraj:
Da ne dobijam ovih 250k love na dan kad napravim 50k dmga, neb ni igrao. Ovako sa tenkovima sa dobrim dmgom to ide poprilicno lako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4205 |
Guest
|
@TB: Drito to je i mene strah, to mi je slijedeći pick... držim palčeve da bude samo kozmetski nerf Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 11.10.2013. u 10:34. |
![]() |
![]() |
#4207 | |
Guest
|
![]() Zadnji top je zlo za sresti licem u lice (probao sa obje strane ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() (nhf mitra ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4208 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4210 | |
Premium
|
Citiraj:
A ta preciznost je subjektivan pojam, 0.33 vs 0.39, a sta ti kazes, busis ga gdje hoces u ove dane. 704 ako ti bounca znas da si najebao, jer kad pocne okrecat ono top prema tebi vec se vidis mrtav i zakopan ![]() A evo i sad, T28prot sa zadnjim topom 400dmg jedva, ISU152 sa zadnjim topom 750...malne duplo dmga. OP za svoj tier, oba tier 8 a ISU radi genocid ![]() Pitanje, fali mi cca 20k do JP2 TDa, sad kad se spominje nova njemacka TD linija, jel se zna, koliko ce ih raspolovit? Da nagrindam odma za JP2 sta fali da me nebi zajebali i odselili ga u neku drugu liniju il sta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4211 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ma dam vam ja po sumici ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4216 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4217 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Veći OP je bio HE na Shermanu koji je davao 5X veći damange od prosjeka na t5 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4218 |
Premium
|
@windfucker Hvala kolega, izgleda zasad da je cijela nova linija bez straha od selidbe tenkova. @trouble Pa da, ISU je lako probit jer mu je cijela desta strana (kad ga gledas preko nisana) weak point, al smisao TDa je roknit iz zaklona pa neka mu mater place sa druge strane nisana. Za T28p, gunport i drugi pilar simetricno je weak point, tu prolazi sta hoces, jos ga nakosim 30-40° i bounca vrlo malo. A kad me ISU ugleda nije bitno sta pogodi, jos nisam bouncao njemu metak. Mozda bas nemam srece. Al ovisi i o stilu igre, ici sa TDom u napad je samoubojstvo, ako imas tim koji nije sastavljen od 14 debila onda te netko i pokriva, al kad vidim da izlazi iz zaklona pod kutem od 90° i onda se okrece na ove sta ga cekaju...mislim se kako je jebeno dosao do tog tenka. I nekako mi T28p ima los MM, baca me u runde sa tierom 10 gdje se mozes slikat kad te nanisane, jos kad dingas sve zivo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4219 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#4221 |
Guest
|
152mm ml-20s, koliko ja vidim... ![]() EDIT: Pao obj268 ![]() I, u najmanju ruku, nisam oduševljen...to vozilo zbilja buši k'o stigne u tierX, uglavnom gold, no nebitno- sve što je rečeno par stranica ranije je istina (imho) ![]() Top "topi" sve živo pred sobom, ali vrijeme preživljavanja u odn. na 704-ku...paaa...prepolovilo se ![]() ...no, dobro...idemo po Foch-a sada, nema predaje ![]() E, da, vi koji ga imate već neko vrijeme: šta je najbolji defanzivni potez sa ovim vozilom, tj. kada ispalim, svijetlim, a lik me drži na nišanu; "njihanje"? zakošenje? Na 704 mi je baš "njihanje" davalo dobar rezultat, ali ovdje mi slabo prolazi ta taktika... 'Ajmo eksperti, trikove na sunce ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 12.10.2013. u 18:00. |
![]() |
![]() |
#4222 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() Kad se igra bez Premium accaunta svaki poraz košta bez obzira kako igrali. ![]() @windfucker Ne bih se baš složio. Preživio sam 17 pogodaka i 6290 dmg. Sve ovisi kako postaviš tenk. Koliko sam ga skužio najveća greška je kad ga se malo iskosi, cca 15 stupnjeva. Tu protivnik dobiva kut pa skoro od čistih 90 stupnjeva.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 12.10.2013. u 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4223 |
Guest
|
Da, bez premiuma je stvarno otužno gledati u WG-ov obračun iza bitke i "tečaj silvera" ![]() I još je to sa onim 1.3x bonusom uključeno u izračun... Hm. Zakošenje ne pali, ostaje mi samo "njihanje" za slučaj nužde, ili još bolje: podebljati floru ispred/oko/na vozilu. To sigurno pali ![]() |
![]() |
![]() |
#4224 |
Premium
|
Ja igram bez premiuma, doduse T8 sad, al i T10 kad mi zafali dmga do 50k a igra dopizdila za taj dan. Inace i bez 250k daily ja profitiram, polako al sigurno. Prilagodis stil igre, dmg = lova, radije napravit dmg pa profitirat nego se zrtvovat za glupi tim i poginit a oni zaseru sigurnu pobjedu. Prije sam redovito bio po 15k u minusu sa T29, sad sam oko -2k do +8k. Bez premiuma treba imat zivce konjske za debile u igri, od szie i witama (il whatever) mi se dize kosa na glavi, jos kad mi na pocetku dodje lik sa AMX 50 - 100(120) i kaze follow me... i ode uzbrdo 50km/h a ja na pravcu 15.... neznas bil se smijao il plakao. Al ide, u par dana sa daily pobjedama 1m silvera i nabio sam 50k expa sa T28p. P.S. - jel jos kome crko XVM il samo meni, nema nikakvog statsa da prikaze? Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 13.10.2013. u 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4225 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Nabavil sam na prvi TX tenkić, IS-7. Zasad mi se vrlo sviđa. ![]() Ima li tko kakvih posebnih savjeta za njega?
![]() |
#4226 |
Guest
|
Vjerovatno najsvestraniji teškaš u igri, i zato je za njega (imho) nemoguće dati dobar savjet- ljudi ga igraju uspješno na više načina, i stvarno sa IS-7 sve ovisi o vozaču. Ima brzinu, oklop, dmg, bounce...solidan u svemu, najbolji ni u jednome segmentu. Možda je najispravniji savjet isprobavanje različitih stilova, pa vidjeti šta ti prolazi, ali svakako ne zanemariti mobilnost koju ovaj tenk ima. |
![]() |
![]() |
#4228 |
Guest
|
Daleko od svestranog tenka... Taj tenk je jednostavan, prost ko pasulj. Nema apsolutno ništa pored tvrde kupole. Mobilnost mu je tek dobra samo nizbrdo i na odličnoj podlozi (beton/asfalt), a ima i najlošiji top na X tieru. GLD i V.Stab (uz rammer) su obavezna oprema uz takav jadan aim time. Dok se IS-7 zaustavi i dok do kraja nacilja T110E5 ga dvaput pogodi. Samo se drži čopora, idi u hulldown iza kamenja/zidova gdje god možeš i facehug! Kad god možeš - facehuguj! Imaš ovdje solidan i još uvijek aktualan review svih tier X tenkova s usporedbama. Bitno je naglasiti da on nema toliko dobar frontalni oklop. Iako je dosta nakošen ipak je samo 150mm debel, a donji weakspot je ogroman i na 300 metara, pa HEAT granate prolaze kao kroz sir. T110E5 na preko 100m ima daleko, daleko efikasniju frontalnu zaštitu protiv premium granata. Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 13.10.2013. u 15:35. |
![]() |
![]() |
#4230 |
Moderator
|
E da mi je svaka vaka. ![]() Edit: I nakon jedne vake dođe jedna koj ti digne živac zbog idiota. Evo pogledajte samo M103, IS-7, IS-8 i njihova postignuća, a trebali bi biti ti koji guraju i vuku. I na kraju nisu capali njihovu bazu. Prestrašno. ![]() S druge strane zašto volim BL-10. Jednim pogodtkom pobije pola posade ili uništi pola uređaja na tenku. ![]() ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 13.10.2013. u 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|