|
![]() |
#4232 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Polovna Lumia 520 se može naći za 500kn, čak i single-sim Lumia 630, koja je svakako bolji izbor. Androidi su ti za taj rang svi sa 512MB RAM-a, single/dual core, štekaju, nećeš biti sretan s tim. Imaš primjerice na njuškalu EDIGITAL dio gdje prodaju uređaje koji su im ljudi vratili unutar 7 dana - tako da je čisto OK kupnja. L520, 500kn, 400kn iz zalogajnice. Eto, a za ostalo su ti tu dummy telefoni. Ne mogu ti predložiti ništa pametno od novog, možda Asha ili tako nešto, no zaboravi funkcionalnost Androida i Windows Phonea na tim uređajima. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4233 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da ima 630 po 500kn, kupio bi ih odmah 10 i zaradio 3000kn u dan , dva jer odlaze u roku odmah za 800kn. To treba bit teski ... da stavi za 500kn. Polovna 520, koristena vec da i to je spica za tu lovu. Android nikako, pogotovo ne Kineze sa 512mb jer je to jos gore od "odrona". Cast iznimkama.. |
![]() |
![]() |
#4234 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#4235 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Planirao sam za 500kn uzeti polovni Huawei Ascend Y300, ima neko iskustva sa tim mobitelom? |
![]() |
![]() |
#4236 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Prije se dosta pisalo o njemu, bio je best buy do 1000kn.Sad bas i ne pratim... |
![]() |
![]() |
#4237 |
Premium
|
Imas temu. Bio je dobar svoje vrijeme, vjerojatno je jos uvijek. Vidi kaj ljudi pisu.. Vec me preteko neko... S5 kamera je iznad ostalih u 4k videu i velicini slika a u svemu ostalom je projek sa ispodprosjecnim low light perf.. Ugl. po meni ne bas tak dobra da bi neko zbog tog morao imat Touchwiz i one debele srebrne obrube od plastike koji ce vjerojatno za godinu dana izgleda ko da su bili na dnu oceana od nekog rata. Iskustva sa neki drugim Samsug modelima me tjeraju do to napisem, na zalost. Znam za kejs, stoji to ali vidio sam ih koji su ne tak dugo zivili bez kejsa i nije to ba lijepa scena. Nemrem to zanemarit. Nemam ja nis kontra S5, nebi se ni bunio puno da ga imam ali mislim da je proslo vrijeme njegove "dominacije". Ak bi ga bas kupovao, nebi bio razlog kamera nego ekran koji je po meni vrh. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 07.08.2014. u 23:37. |
![]() |
![]() |
#4240 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja ću reći da je ta cijena samo zato što nije dostupan. Inače trebam peporuku, namjerio sam se na kupnju kineza Jiayu G4C ali je nedostupan pa se obraćam ovdje za daljnji savjet. Znači dolaze u obzir i kinezi i polovnjaci. Stari mob je bio galaxy s2 koji je potop doživio ![]() Navedeni kinez se činio dobrim izborom no sad izgleda da ću završiti na s2 polovnome nekome ili probati s popravkom ovog starog. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4242 |
Premium
|
1100kn najeftiniji bijeli na njušci, crni 1200 >< previše rasteže budžet ko se rastegnuti nemože 1000k je previše al ono ajde ![]() Općenito svi jesu noviji kad sam vidio Jiayu danas ljubav na prvi pogled i onda još pročitao recenziju, kad no razoačranje. Edit: uff onaj lenovo bih ispao 1050kn ako bi porez fullao, je tacna al je zbilja lijep i octa core :O |
![]() |
![]() |
#4243 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
E da, mana mu je, plastican je al to se vec zna od stoljeca sedmog.. Al ak se nakelji neki AOSP rom onda nema straha.. Sve ostalo je osoobni odabir... |
|
![]() |
![]() |
#4244 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4245 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() LG G3 ima prednost da u dimenzijama konkurencije daje veći ekran i rezoluciju. |
|
![]() |
![]() |
#4246 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Po 99ti put, plastika kod mobitela nije mana. Mnogo je zahvalniji materijal od aluminija (koji je za felge, a ne za radit kućišta od mobitela) i kao bivši vlasnik alu unibody mobitela (HTC Legend) nikada više neću prismrdjeti alu mobovima. Plastika je zakon. Kod alu moba je dovoljan jedan pad na krivi ćošak i moš ga bacit jer je popravak neisplativ, a kućište se spiga. Ispran vam je mozak marketingom. Za mene osim plastike za kućište u obzir dolaze samo platina i karbonska vlakna. Vezano uz pitanje. S5 (ako si avanturist) ili Note 3 (ako si wannabe poduzetnik ili biznismen). Eventualno Z2 može, ali Sony je za hipstere (šala aka joke) i relativno je nov i zelen. Galaxy S5 bi bio failsafe izbor. Sa Samsungom ne možeš fulati jer je uvijek u TOP 3 worldwide i radi prejake mašine + ima cool dodatke i ogromnu fan bazu ako te veseli čeprkanje po softveru. Moj izbor bi bio Galaxy S5 mini zbog kompaktnijih dimenzija, a i Z1 compact mi je simpa iako nisam hipster, no koji god da si odabereš uživat ćeš kao gospodin.
#4248 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Uzmi g2 |
![]() |
![]() |
#4249 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Takodjer bih isao na G2. Slazem se da je plastika zakon. Ali mislim da se vecina primjedbi na Samsungove uredjaje odnosi na vrstu plastike i osjecaj u ruci. Nexus 5 je npr sav od plastike ali daje super dojam u ruci sa matiranom soft touch plastikom otraga kao i na rubovima. Ne sklize se, ne skripi itd. S druge strane Galaxy S3 ili S4 ostavljaju dojam jeftine, sjajne, skriputave plastike. Za S5 ne znam jer ga nisam probao ali S2 mi je djelovao dosta kvalitetnije i cvrsce nego gore dva spomenuta. |
![]() |
![]() |
#4250 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
+1 za G2. Slažem se s kolegom da je S2 imao kvalitetniju plastiku od S3. S5 je ona lažna koža pa djeluje malo ozbiljnije. Kako sam sve njih (S2, S3 i S5) držao u zaštitnom kućištu, tako mi je fakin svejedno od kojeg je materijala napravljena zadnjica.
#4252 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
G2 mini. Rastegnuti malo do tog. |
![]() |
![]() |
#4254 |
Premium
|
Ima na njusci i MI3 za 1600(bio je do jucer 1900 pa je spustio cijenu naglo) i par G2 sa nizim cijenama. Drugi svemir za HTC 610 koji se meni ne svida zbog izgleda a i izrade. Mogu se nac i Xperia Z za manje od 1500, skoro nove ak je bas frka za rastegnut do SD 800. Po meni isto drugi svemir za taj HTC. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 09.08.2014. u 16:25. |
![]() |
![]() |
#4255 |
tiki
|
Ili na http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-mi-3-16gb.html , shop ima grešku pa ne zaračunava VAT, + promo kupon UKFSHIP ako se ne varam |
![]() |
![]() |
#4256 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
#4257 |
Premium
|
Može preporuka mobitela za curu? Uvjeti: Do 1000kn Android Ekran oko 3.5" Nov, sa garancijom (bilo iz trgovine ili oglasa) Kamera što bolja HTC, Sammy i slični. Za sada je HTC Wildfire u tom krugu. Hvala |
![]() |
![]() |
#4258 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Imao sam HTC Wildfire S i ja ga ne bi uzimao. Ima toliko malo unutarnjeg prostora da se zaštopa ko javni WC nakon dva dana. |
![]() |
![]() |
#4260 |
Premium
|
Uf, ta dijagonala je meni taman ali njoj ultra overkill ![]() Crkava joj SonyEr T715 onda znaš da joj je 4.5" kao meni 50" TV ![]() Ono tipa HTC Wildfire samo novije, jače, bolje, ako tako nešto postoji za do 1000 kn ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|