Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Rezultati ankete: Koji piknuti ?
HD2 9 26.47%
Desire 7 20.59%
i9000 23 67.65%
Anketa s više izbora. Glasači: 34. Ne možete glasati na ovoj anketi

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 05.08.2014., 13:14   #4201
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Da.

The Man je offline  
Staro 05.08.2014., 14:36   #4202
Poggiali
Rocker
Moj komp

Poggiali's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Kod nas nema nigdje za kupit Blackberry? Q5 me zanima, nov sa garancijom u HR.

Koja bi bila jos alternativa Q5?
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
Poggiali je offline  
Staro 06.08.2014., 13:07   #4203
shrek00
Premium

shrek00's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Pozdrav,

U firmi se nudi sljedeće

Lg G3 ,Nokia 930,Note 3, Galaxy S5,Htc One (M8)

Što uzeti,svima je ista cijena,tj džabe su

Vaša iskustva dobrodošla,

Lp
shrek00 je offline  
Staro 06.08.2014., 13:15   #4204
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
FYI - Ako ovaj post pokrene lavinu fanbojizma ili flejma, napominjemo da neće biti ni upozorenja niti kartona.

Čoeče, postavio si čudno pitanje i ponudio trenutno najjači lajnap mobitela. Koji god da uzmeš, nećeš fulat, samo sam moraš vidjeti koji nedostaci na kojem mobu ti najmanje smetaju.
Brko je offline  
Staro 06.08.2014., 13:27   #4205
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor shrek00 Pregled postova
Pozdrav,

U firmi se nudi sljedeće

Lp
Ako ti ne smeta veličina, imho Note3, vrhunski uređaj sa hrpetinom feature-a, samo meni prevelik.

Između ostalih, najbolje da odeš u vip i tmobile i probaš u ruci kako ti koji leži i kak ti se vizualno sviđa, jer svaki ima nekakve sitne mane i prednosti koje mogu nekog zahtjevnijeg prevagnuti ili odbiti od kupnje, a smatram da ne mogu imat mobitel koji mi je ružan i ne leži mi u ruci zadovoljavajuće (suludo je pričati o performansama kod flagship mobitela).

Inače, dijelim Brkino mišljenje totalno.
Citiraj:
Čoeče, postavio si čudno pitanje i ponudio trenutno najjači lajnap mobitela. Koji god da uzmeš, nećeš fulat, samo sam moraš vidjeti koji nedostaci na kojem mobu ti najmanje smetaju.
Staro 06.08.2014., 13:51   #4206
shrek00
Premium

shrek00's Avatar

Idem danas u T-centar pa ću probat,s obzirom da imam veliku šapu vjerovatno će G3 najbolje pasat,

Vidjet ćemo,javim dojmove

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
FYI - Ako ovaj post pokrene lavinu fanbojizma ili flejma, napominjemo da neće biti ni upozorenja niti kartona.

shrek00 je offline  
Staro 06.08.2014., 15:12   #4207
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Dobra neka firma kad nudi flagshipove džabe Uzmi flagship za sebe privatno, a službeni SIM strpaj u neku svoju staru kramu.
Staro 06.08.2014., 15:24   #4208
shrek00
Premium

shrek00's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Dobra neka firma kad nudi flagshipove džabe Uzmi flagship za sebe privatno, a službeni SIM strpaj u neku svoju staru kramu.
Ma to su rijetki petki,prelaze na drugog operatera pa novi ugovori,bla...

Nekako mi se najviše po videu sviđa One M8,padam na hardware
shrek00 je offline  
Staro 06.08.2014., 15:26   #4209
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ja bi ili g3 ili m8... m8 je stvarno finjak divajs.
syss je offline  
Staro 06.08.2014., 15:29   #4210
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ak ti ne treba S-Pen to je super izbor. Ima i dobar ekran i radi ko munja. Jep i treba ga dobro cuvat.

G3 je super al ga malo muci svjetlina pa ga se treba stalno kurit kad je sunce pa ode i baterija brze. Mislim da ima bolji za nekoga ko radi vani, ak on radi vani. Z2 je isto super.
MAGARAC je offline  
Staro 06.08.2014., 15:30   #4211
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Imam G2, probao sam S5 i Note3.

Sto se tice Samsunga, izrada je super, uredaji su zbilja kvalitetni. No, problem je software.

Nabacali su toliko toga gore (svog sranja) da su oba sporiji od mog G2. Jednostavno se osjeti lag kad bilo sta pokreces.

Nisam probao G3 ili M8, ali kada bih imao priliku kao ti odabrati isao bih na jednog od ta dva.
Cuky je offline  
Staro 06.08.2014., 15:32   #4212
shrek00
Premium

shrek00's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ja bi ili g3 ili m8... m8 je stvarno finjak divajs.
Da imam osjećaj bar preko videa da je M8 nenadjebiv što se kućišta tiče..

Imao sam Galaxy S4 i nisam baš bio impresioniran,vjerujem da je S5 vrlo sličan tako da to otpada,

G3 ili M8 will see
shrek00 je offline  
Staro 06.08.2014., 15:34   #4213
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Pogledaj i Z2. Sve ima dobro, ekran, zvuk, kamera, izrada i jako dobru bateriju.
MAGARAC je offline  
Staro 06.08.2014., 15:48   #4214
shrek00
Premium

shrek00's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Pogledaj i Z2. Sve ima dobro, ekran, zvuk, kamera, izrada i jako dobru bateriju.
Nažalost Z2 mi nije ponuđen
shrek00 je offline  
Staro 06.08.2014., 18:56   #4215
shrek00
Premium

shrek00's Avatar

Evo bio maloprije u Arena Centru,i u tcom-u i vip-u,dojmovi su sljedeći.

Samsung Galaxy S5 me se nije dojmio(isiti je kao i S4 koji sam imao)mjedina mu je prednost što je otporan na prašinu i vodu ali mi to toliko ne znači jer sam stalno u uredu i po sastancima,sportske aktivnosti mi se zahtjevaju naslikavanje

Lg G3 je dobar,software mi se na prvu čini bolji nego na S5,nekako je sve fluidnije,ekran je ogroman,ostavlja dojam da je još veći no što stvarno je zbog tankog ruba okvira,moram priznat da mi se ovako na prvu boje čine življe na S5 ali tako je bilo je i sa S4 naspram konkurencije jer ima nabrijane postavke samog ekrana,kod Lg-a je to prirodnije.

Note 3 je jako dobar telefon,bez obzira što je najstariji među odabranima.
Brzo radi,ekran je također ogroman,ima taj stylus pen što je neloše,ono što mi se nesviđa je software kao kod S5.

Htc One M8 nažalost nema ni u jednom ni u drugom centru tako da ga nisam vidio uživo a najviše me zanima pogotovo radi hardver-a.

Sony Z2 sam držao 10 sekundi jer mi ga je neka luda baba doslovno isčupala iz ruke da dobro ste pročitali.
Počela je vikat da šta ja imam dirat njen mobitel nek si kupim svoj
Hahaha,ima sreće što sam bio dobre volje pa mi se nije dalo svađat i što ne tučem žene
Ispostavilo se na je taj izložbeni zadnji u centru pa ga je ona bezecirala.
Onaj prvi dojam je da je Sony također solidan mobitel,sa boljim software-om od Samsunga.

Za sad mi se najizgledniji za nabavku čine G3 i Note 3,moram naći negdje M8 da vidim i to čudo.

Eto toliko od mene,

Lp
shrek00 je offline  
Staro 06.08.2014., 18:59   #4216
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Ima u tele2 izlozen m8 tam u arenu.

Nebi nikad kupio izlozeni telefon. Dobar je software od Xperie, brz bez previse gluposti mada meni fale neke stvari. Idi na G3 ak vecinom boravis u uredu. Bit ce ti super. Nije bas blitz brz ko M8 ali brz je dovoljno. Super za serije na poslu, velki ekran i OK zvucnik ili zvuk sluski jos bolji. Fino sjedi u ruci i nije nista tezi za koristit od ostalih, meni cak i laksi. Samo je taj ekan i svjetlina mali problemcic kad je vani lijepo vrijeme ali ni to nije nist starsno. Po mogucnosti 32gb verziju ak mozes mada ni 16 nebi trebala bit nist losija.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.08.2014. u 22:13.
MAGARAC je offline  
Staro 07.08.2014., 08:36   #4217
shrek00
Premium

shrek00's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ima u tele2 izlozen m8 tam u arenu.

Nebi nikad kupio izlozeni telefon. Dobar je software od Xperie, brz bez previse gluposti mada meni fale neke stvari. Idi na G3 ak vecinom boravis u uredu. Bit ce ti super. Nije bas blitz brz ko M8 ali brz je dovoljno. Super za serije na poslu, velki ekran i OK zvucnik ili zvuk sluski jos bolji. Fino sjedi u ruci i nije nista tezi za koristit od ostalih, meni cak i laksi. Samo je taj ekan i svjetlina mali problemcic kad je vani lijepo vrijeme ali ni to nije nist starsno. Po mogucnosti 32gb verziju ak mozes mada ni 16 nebi trebala bit nist losija.
Da imaju dvije verzije,čini mi se da 16GB ima 2GB ram-a a 32GB verzija ima 3GB rama,vidjet ćemo što je dostupno,

Makar,pitanje dal bi skužio razliku u real life-u

Osim možda u Antutu benchmarku
shrek00 je offline  
Staro 07.08.2014., 09:20   #4218
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
To malo što ćeš se poigrati s njime u shopu nećeš skužiti razliku. A i da se poigraš malo duže svejedno nećeš skužiti razliku. Skužit ćeš između 16 i 32 gb
blackened je offline  
Staro 07.08.2014., 09:56   #4219
akoj
lijevo smetalo
Moj komp

akoj's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
I možda u grijanju.
Staro 07.08.2014., 10:03   #4220
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor shrek00 Pregled postova
Pozdrav,

U firmi se nudi sljedeće

Lp
M8. Odličan telefon, brz, kvalitetan, i ima premium feel.
N3 jako brz, ali to je tablet.
G3 ok, meni jeftino izgleda, plus ima one nesritne tipke. Smeta mi UI kod LG-a.
S5 iako je na papiru top, mob cesto trza, UI je candy i drazi mi je na S4(N3)

Od svih navedenih isa bi na M8, ako 5S nije opcija
Baja 001 je offline  
Staro 07.08.2014., 10:07   #4221
Don Kihoty
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Gdje to moram raditi da bi dobio L930?

Po meni, M8 ili L930, ovisno koji OS preferiraš.

G3 ima više RAM-a, nešto veći display i snažniju bateriju,
koju veći display jednako brzo popapa.

Osobno mi je Note3 prevelik, zapravo sve preko 4.5 do 5'' je premasivno za telefon.
(IMHO)

S5 je preplastičan, kao i svi drugi Galaxy S modeli. Nemam dojam da držim premium
telefon, kao što je to M8 ili L930.
Don Kihoty je offline  
Staro 07.08.2014., 10:18   #4222
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
S5 iako je na papiru top, mob cesto trza, UI je candy i drazi mi je na S4(N3)
S5 je prošli tjedan dobio update, koji je imao samo jednu jedinu stavku - performance upgrade - koji je eliminirao 99% lagga koji se događao na mobitelu, najčešće prilikom buđenja iz sleepa, i razlika prije i poslije update-a je extremno vidljiva
Staro 07.08.2014., 10:19   #4223
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
S5 je prošli tjedan dobio update, koji je imao samo jednu jedinu stavku - performance upgrade - koji je eliminirao 99% lagga koji se događao na mobitelu, najčešće prilikom buđenja iz sleepa, i razlika prije i poslije update-a je extremno vidljiva
Budem pogleda danas. Nisan ga koristio ima tjedan dana

mod: bez veličanja stvari koje mogu dovesti do flejma

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 07.08.2014. u 10:52.
Baja 001 je offline  
Staro 07.08.2014., 10:24   #4224
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
da vidiš kako stari one radi nakon apdejta od neki dan... pokazao mi kolega, fon jednostavno leti.
syss je offline  
Staro 07.08.2014., 10:41   #4225
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
da vidiš kako stari one radi nakon apdejta od neki dan... pokazao mi kolega, fon jednostavno leti.
One mi je bio/i ostao/ extra mob po skoro svim featureima osim shitty kamere, od prvog dana. (Neo-st ga je imao nedugo po izlasku kod nas), ekran je mrak, mob je bio strava brz, feel u ruci odličan, zvuk dobar, sve, samo ta kamera je katahebenastrofa (dobro i oni bugovi poslije sa ispadanjem zvučnika, ljubičastom kamerom/fotkama, itd., ali svejedno je mob strava osim kamere). Mogu mislit ako su ga još ubrzali kako to sad fino radi
Staro 07.08.2014., 10:44   #4226
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ne znam, ja sam i dalje mišljenja da je to ponajbolja allround kamera out there, osim one 1020 životinje.

oke dnevne su takve kakve jesu, nije neki raj, ali daleko je od tragedije, međutim indoor i lowlight slike su nešto prestrašno.

neki dan smo slikali unutar šupe sa malo odškrinutim vratima bez dodatnog osvjetljenja htc 8x i one... 8x ima oke kameru, međutim slikao je skoro pitch black, one je slikao svjetlije nego što smo mi vidjeli.
syss je offline  
Staro 07.08.2014., 11:50   #4227
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ja isto ne razumijem tolko serendanje po toj kameri na One, jedino gdje vidiš da je slabija pri zumiranju i nedostatku detalja pri tom istom zumu. Za noćne i večernje fotke nema boljeg.
blackened je offline  
Staro 07.08.2014., 12:25   #4228
Don Kihoty
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
M8 ima OK kameru, te ima sličnu fukciju kao Nokia Refocus,
samo što tada dalji dio slike izgleda premuljav, i ne preklapa se baš otmjeno,
primjerice, pola objekta je u fokusu, pola je muljavo.

Što se Android kamera tiče - rekao bi da je Galaxy Zoom X najbolja
na Androidu, ali totalno nepraktičan mobitel za 24/7,
tako da je M8 bolji izbor.
Don Kihoty je offline  
Staro 07.08.2014., 13:04   #4229
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
Ja isto ne razumijem tolko serendanje po toj kameri na One, jedino gdje vidiš da je slabija pri zumiranju i nedostatku detalja pri tom istom zumu. Za noćne i večernje fotke nema boljeg.
Da ne spamam temu puno, rekoh već da sam mob (One) probao kod Nea u Splitu, onda kasnije kod frenda ovdje kod mene, usporedio kameru uživo sa preko nekoliko mobitela, i to je katastrofa. Da se razumijemo, pričamo i dalje o mobitelu, ne o fotoaparatu, ali kamera na one-u je sveukupno gledano daleko ispod prosjeka klase, to što lowlight fotka samo prividno izgleda bolje zbog njihove superduper tehnologije, uzaludno je kad su i dalje detalji na fotki zblurani i boje isprane, isto kao i na danjskim fotkama. Mene takva kamera na flaghsip mobitelu ne zadovoljava niti najmanje.
Da budem iskren, na sve i jednom htc-u (imao sam evo 3d-a, one v-a, 8s-a) koje sam imao te na svim ostalima od frendova koji su mi dopali šaka, kamera je bila ispodprosječna usporedivši je sa ostalim mobitelima tog ranga, pa tako i na one-u.
Al ono, mogu shvatit ekipu koja ima niže kriterije za taj dio mobitela, ili kojima kamera nije prioritet pa im je tak svejedno na šta ta fotka liči kad se stavi na komp ili ne daj Bože da na izradu na nečem većem od 9x13
Staro 07.08.2014., 17:30   #4230
ibme74
Premium

ibme74's Avatar

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor ibme74 Pregled postova
LP, zanima me koji je best buy polovni mobitel do nekih 500kn?
Itko?
ibme74 je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno