|
![]() |
#4201 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Da.
#4202 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Kod nas nema nigdje za kupit Blackberry? Q5 me zanima, nov sa garancijom u HR. Koja bi bila jos alternativa Q5?
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
#4203 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Pozdrav, U firmi se nudi sljedeće Lg G3 ,Nokia 930,Note 3, Galaxy S5,Htc One (M8) Što uzeti,svima je ista cijena,tj džabe su ![]() Vaša iskustva dobrodošla, Lp |
![]() |
![]() |
#4204 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
FYI - Ako ovaj post pokrene lavinu fanbojizma ili flejma, napominjemo da neće biti ni upozorenja niti kartona. Čoeče, postavio si čudno pitanje i ponudio trenutno najjači lajnap mobitela. Koji god da uzmeš, nećeš fulat, samo sam moraš vidjeti koji nedostaci na kojem mobu ti najmanje smetaju. |
![]() |
![]() |
#4205 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Između ostalih, najbolje da odeš u vip i tmobile i probaš u ruci kako ti koji leži i kak ti se vizualno sviđa, jer svaki ima nekakve sitne mane i prednosti koje mogu nekog zahtjevnijeg prevagnuti ili odbiti od kupnje, a smatram da ne mogu imat mobitel koji mi je ružan i ne leži mi u ruci zadovoljavajuće (suludo je pričati o performansama kod flagship mobitela). Inače, dijelim Brkino mišljenje totalno. Citiraj:
![]() |
#4206 | |
Premium
|
Idem danas u T-centar pa ću probat,s obzirom da imam veliku šapu vjerovatno će G3 najbolje pasat, Vidjet ćemo,javim dojmove Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4207 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobra neka firma kad nudi flagshipove džabe ![]()
#4208 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4210 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ak ti ne treba S-Pen to je super izbor. Ima i dobar ekran i radi ko munja. Jep i treba ga dobro cuvat. G3 je super al ga malo muci svjetlina pa ga se treba stalno kurit kad je sunce pa ode i baterija brze. Mislim da ima bolji za nekoga ko radi vani, ak on radi vani. Z2 je isto super. |
![]() |
![]() |
#4211 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Imam G2, probao sam S5 i Note3. Sto se tice Samsunga, izrada je super, uredaji su zbilja kvalitetni. No, problem je software. Nabacali su toliko toga gore (svog sranja) da su oba sporiji od mog G2. Jednostavno se osjeti lag kad bilo sta pokreces. Nisam probao G3 ili M8, ali kada bih imao priliku kao ti odabrati isao bih na jednog od ta dva. |
![]() |
![]() |
#4212 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4214 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4215 |
Premium
|
Evo bio maloprije u Arena Centru,i u tcom-u i vip-u,dojmovi su sljedeći. Samsung Galaxy S5 me se nije dojmio(isiti je kao i S4 koji sam imao)mjedina mu je prednost što je otporan na prašinu i vodu ali mi to toliko ne znači jer sam stalno u uredu i po sastancima,sportske aktivnosti mi se zahtjevaju naslikavanje ![]() Lg G3 je dobar,software mi se na prvu čini bolji nego na S5,nekako je sve fluidnije,ekran je ogroman,ostavlja dojam da je još veći no što stvarno je zbog tankog ruba okvira,moram priznat da mi se ovako na prvu boje čine življe na S5 ali tako je bilo je i sa S4 naspram konkurencije jer ima nabrijane postavke samog ekrana,kod Lg-a je to prirodnije. Note 3 je jako dobar telefon,bez obzira što je najstariji među odabranima. Brzo radi,ekran je također ogroman,ima taj stylus pen što je neloše,ono što mi se nesviđa je software kao kod S5. Htc One M8 nažalost nema ni u jednom ni u drugom centru tako da ga nisam vidio uživo a najviše me zanima pogotovo radi hardver-a. Sony Z2 sam držao 10 sekundi jer mi ga je neka luda baba doslovno isčupala iz ruke ![]() Počela je vikat da šta ja imam dirat njen mobitel nek si kupim svoj ![]() Hahaha,ima sreće što sam bio dobre volje pa mi se nije dalo svađat i što ne tučem žene ![]() Ispostavilo se na je taj izložbeni zadnji u centru pa ga je ona bezecirala. Onaj prvi dojam je da je Sony također solidan mobitel,sa boljim software-om od Samsunga. Za sad mi se najizgledniji za nabavku čine G3 i Note 3,moram naći negdje M8 da vidim i to čudo. Eto toliko od mene, Lp |
![]() |
![]() |
#4216 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ima u tele2 izlozen m8 tam u arenu. Nebi nikad kupio izlozeni telefon. Dobar je software od Xperie, brz bez previse gluposti mada meni fale neke stvari. Idi na G3 ak vecinom boravis u uredu. Bit ce ti super. Nije bas blitz brz ko M8 ali brz je dovoljno. Super za serije na poslu, velki ekran i OK zvucnik ili zvuk sluski jos bolji. Fino sjedi u ruci i nije nista tezi za koristit od ostalih, meni cak i laksi. Samo je taj ekan i svjetlina mali problemcic kad je vani lijepo vrijeme ali ni to nije nist starsno. Po mogucnosti 32gb verziju ak mozes mada ni 16 nebi trebala bit nist losija. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.08.2014. u 22:13. |
![]() |
![]() |
#4217 | |
Premium
|
Citiraj:
Makar,pitanje dal bi skužio razliku u real life-u ![]() Osim možda u Antutu benchmarku ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4220 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
N3 jako brz, ali to je tablet. G3 ok, meni jeftino izgleda, plus ima one nesritne tipke. Smeta mi UI kod LG-a. S5 iako je na papiru top, mob cesto trza, UI je candy i drazi mi je na S4(N3) Od svih navedenih isa bi na M8, ako 5S nije opcija ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4221 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Gdje to moram raditi da bi dobio L930? ![]() Po meni, M8 ili L930, ovisno koji OS preferiraš. G3 ima više RAM-a, nešto veći display i snažniju bateriju, koju veći display jednako brzo popapa. Osobno mi je Note3 prevelik, zapravo sve preko 4.5 do 5'' je premasivno za telefon. (IMHO) S5 je preplastičan, kao i svi drugi Galaxy S modeli. Nemam dojam da držim premium telefon, kao što je to M8 ili L930. |
![]() |
![]() |
#4222 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4223 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ************* mod: bez veličanja stvari koje mogu dovesti do flejma Zadnje izmijenjeno od: Brko. 07.08.2014. u 10:52. |
|
![]() |
![]() |
#4224 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
da vidiš kako stari one radi nakon apdejta od neki dan... pokazao mi kolega, fon jednostavno leti. |
![]() |
![]() |
#4225 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4226 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ne znam, ja sam i dalje mišljenja da je to ponajbolja allround kamera out there, osim one 1020 životinje. oke dnevne su takve kakve jesu, nije neki raj, ali daleko je od tragedije, međutim indoor i lowlight slike su nešto prestrašno. neki dan smo slikali unutar šupe sa malo odškrinutim vratima bez dodatnog osvjetljenja htc 8x i one... 8x ima oke kameru, međutim slikao je skoro pitch black, one je slikao svjetlije nego što smo mi vidjeli. |
![]() |
![]() |
#4228 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
M8 ima OK kameru, te ima sličnu fukciju kao Nokia Refocus, samo što tada dalji dio slike izgleda premuljav, i ne preklapa se baš otmjeno, primjerice, pola objekta je u fokusu, pola je muljavo. Što se Android kamera tiče - rekao bi da je Galaxy Zoom X najbolja na Androidu, ali totalno nepraktičan mobitel za 24/7, tako da je M8 bolji izbor. |
![]() |
![]() |
#4229 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Da budem iskren, na sve i jednom htc-u (imao sam evo 3d-a, one v-a, 8s-a) koje sam imao te na svim ostalima od frendova koji su mi dopali šaka, kamera je bila ispodprosječna usporedivši je sa ostalim mobitelima tog ranga, pa tako i na one-u. Al ono, mogu shvatit ekipu koja ima niže kriterije za taj dio mobitela, ili kojima kamera nije prioritet pa im je tak svejedno na šta ta fotka liči kad se stavi na komp ili ne daj Bože da na izradu na nečem većem od 9x13 ![]()
![]() |
#4230 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
|
|