|
![]() |
#392 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
ehm, da, meni se vec par nedjelja oko 11h dogodilo da oko pol sata-sat vremena nisam mogao na net... gamad ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
meni pukne skroz pa moram novi konekt raditi....i ponekad se teško logiram pa moram ručno upisivati password(tak je ona "teta" rekla)iako bi to moglo biti i nešto drugo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Jucer mi je tako pukla veza nakon 2h provedena na internetu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ma nije problem s upload brzinom probao sam 5-10-15-20 onda sam popizdio i stavio 0 (max) pa eto...nejde... budem doma pogledao još malo bolje kaj se događa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
evo jutros sam dignuo torrente i krenulo je sa 150kb/s..a nadam se da bu dalje išlo ok.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 |
420
|
trenutno imam: VOLJAsmart3:
VOLJAflat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
samo da provjerim....dobio sam podatke od voljatela za spajanje, trenutno sam na 5GIGA kod iskona. da ne dobivam dva racuna, jer cu koristiti voljatel, trebam preko neta deaktivirati DSL kod iskona i to par radnih dana prije isteka tekuceg mjeseca, da mi ne sjednu na trajni nalog. deaktiviram iskon 26.3. i onda cekam 1.4. da se spojim na voljatel. i toe to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
meni se ne zeli spojiti uopce, tcom radi bez problema, ostali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
420
|
@ reboot: za iskon neznam, ja sam bio na Tcomu 5GB, i trebo sam se prebacit na 1GB da mi ne naplačuju tcomovci.. a spojiti se možeš kad želiš.. iskon će ti full naplatit za ovaj mjesec koji je tekući, a voljatel će ti naplatit dane do kraja mjeseca.. neznam dal i kod iskona postoji paket 1GB, ako ima, trebaš se prebacit na njega.. @ rendula: i ja nekad imam problem.. mislil sam da je to do rutera... disconneta mi se i ne želi se spojiti više... pa idem opet na wizard, connect ili već nešto treće.. i kolko sam skužio, dok sve radi normalno, pod default gateway mi piše DNS, a kad se disconecta, nestane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Registered User
|
meni u ruteru pise cijelo vrijeme kad se zelim spojiti na voljatel nes tipa "waiting for response" u statusu, ostala polja su prazna. nije do njega, mozda su zajebali nes sa mojim usernameom, nisu me diskonektali pravilno nakon 24h? (desilo mi se jednom da sam se odspojio, ali sam po njihovom jos uvijek bio spojen, pa nisam mogao nis). |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Registered User
|
sredjeno, iz nekog razloga mi je prebacio sa 0 i 33 na 1 i 32 ono vpi i ono drugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
420
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Platio zadnji racun i vise mi nisu stizali. Dobro je sto sam odmah u pocetku izabrao Amis jer ovi smradovi u T-Comu naravno ne daju da odjavis samo paket.
![]() |
![]() |
#413 |
Registered User
|
kod tcoma se samo moras prebaciti na start paket i ne spajati, onda uopce ne placas promet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() evo speedtesta...4 puta sporije, al je flat ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Premium
|
heheh, ma ako i trecinu tog napravim, ja sam zadovoljan ![]() a sigurno budem i vise :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne vidim da itko komentira snizenja od t-coma. Kaj mislite, hoce li se to uskoro odrazit i na voljatel? Recimo da njihov 2mbit flat bude kakvih 10kn jeftiniji kao do sad, recimo 168kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Ako nisu do sada nista napravili nece niti sad. Prije godinu dana korigirali su cijene prije nego je T-com napravio promjene. Kada je T-com digao brzine Voljatel nije reagirao. Samo je mjesec dana kasnije simbolicno promjenio cijene paketa ali ono najvaznije nista. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Nekaj moraju napraviti, bar 5kn jeftiniji 2MB flat u odnosu na tekom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|