Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.06.2007., 20:47   #391
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Kamikaza prelazi Alonsa - šta sve jos necemo vidjeti...
Heiki u Wurz su najveci dobitnici ove utrke
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2007., 20:51   #392
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor HELLSING Pregled postova
sve je ok sa kubicom
Slomio je nogu ipak :/

Alonso = pušioničar
JuVe je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.06.2007., 21:05   #393
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Ovo sa Alonsom i Satom... Nisam se mogo prestati smijat
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2007., 21:06   #394
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Ajme majko ja kad sam vidio Kubicu akk se zabio mislio sam da se nece dic, jos na kraju kaze hamiltonu preko team radia da je 'broke a leg', i kaze stari sta je to reko jer je zvucalo kao 'broke a neck'. Sva sreca da mu je dobro na kraju.

Hamilton je odvozio to lijepo i stalozeno, a za Fernanda nemam rjeci, vozio je ko stara baka, 3 puta na istom mjestu va, i onda slag na kraju Sato-san ga prestigne, bas sam si bio vesel

A ekipa iz Super Agurija je ono tragikomicna , Davidson uleti u boks u stilu "Decki dajte mal corbe natocite, moze i koja guma nova!!"

Sve u svemu jako zanimljiva utrka.
Staro 10.06.2007., 21:10   #395
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Moćan agregat iz Stuttgarta i Alonso danas nisu bili na istoj valnoj duljini. Ko zna, da je i peti put fulal zavoj, možda bi čak i bolid iz inata krepal - pa nek se Španjolac slika pehaka po stazi. Dobra utrka i sva sreća da se Kubica nije žešće slomil.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2007., 21:16   #396
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Sato mi je popravio dan

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2007., 21:17   #397
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Zašto onaj zid nije bio obložen gumama??? Ono, oblože se svi zidovi, čak i oni koji su 50m od same staze, iza hrpe pijeska, ali ne ovaj koji je na direktnoj putanji?

Nisam znao da se 10sec kazna može odraditi kad vozač/tim to hoće... to je malo glupo? Prije je bilo da treba uć čim dođe do boxa?

Što se događa kad apsolutno MORAŠ (nema goriva!) uć u box, a SC je na stazi i još je zabranjen ulazak? Pa nećeš se valjda parkirati pred ulazom i čekati... ili ući i zaraditi sigurnu kaznu???
Staro 10.06.2007., 21:23   #398
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Nije kad hoće nego unutar 3-4 kruga. A isto tako zašto Alonso i Nicko nisu dobili crnu zastavu, a ne tih 10s STOP/GO, jer po meni je to isto kao što su Massa i Fisico izašli pod crvenim, a oni su ustvari ušli pod crvenim (Alonso i Nicko). Isto njesra drugo pakovanje. To me ono totalno raspi***, mogli su dobit barem isto 10s STOP/GO.

Što se tiče zida tu se potpuno slažem s tobom. Po meni uopće ne bi trebalo biti zida, jer ti U(180 stupnjeva) zavoji su obično skroz otvoreni, barem po nekim drugima stazama kad ovako pogledaš, a ne ograničeni zidovima.
Staro 10.06.2007., 21:29   #399
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
uff Alonso idiot nije da je vozio ko baba sa se komentiralo bio je brz ko zvrk ali takve greske raditi uzhas i Sato ga je pojeo samo zbog guma no ae ipak je to nesto Sato prvo donosi prve bodove za super aguri i sada na stazi prelazi dvostrukog sv. prvaka prestrasno

haifeld i lewis kirurski prezizno od a do ž tu se nista posebno ne treba komenitarti,,,

ono s kubicom stvarno se treba dobro istraziti kako je doslo do toga uzhasno je gadno izgledalo,,,,,, to sto je iz takvog sudara izasao samo sa slomljenom nogom je WOW,,,,,,

e sad biseri,,,,,, sato u boksu i neodlucni lolipop man , Trulli razbio se pod SC strasno stvarno je krsa bilo danas,,,,,, a Fisichela i Massa kako njih komentirati KRETENI,,,,, hehe i sad tko je najvise dobio trece i cetvrto mjesto sa zacelja skroz naprijed

a sto se tice tih mutavih pravila kad je SC na stazi stvarno nemaju smisla,,,, pogotovo to kad nemas goriva jer nema tu sad hoces neces jednostavno se mora u boks i sad zbog toga dobit kaznu,,,,,,,
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2007., 21:34   #400
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Nije kad hoće nego unutar 3-4 kruga. A isto tako zašto Alonso i Nicko nisu dobili crnu zastavu, a ne tih 10s STOP/GO, jer po meni je to isto kao što su Massa i Fisico izašli pod crvenim, a oni su ustvari ušli pod crvenim (Alonso i Nicko). Isto njesra drugo pakovanje. To me ono totalno raspi***, mogli su dobit barem isto 10s STOP/GO.
Samo sto Alonso i Rosberg nisu bilu u boxu unutar 3-4 kruga.
Crne zastave necu komentirati....
Oglas

Oglas
Staro 10.06.2007., 21:37   #401
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
NE, NE i NE. Alonso i Rosberg su morali uc u boks jer bi ostali bez goriva.
Dakle, Alonso i Rosberg nisu mogli birat.

A Massa i Fisichella su najveci idioti koji postoje. Morali su sacekat da se ugase svjetla. Crne zastave potpuno zasluzene.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2007., 21:40   #402
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

ulazak u box pod SC nije i nemoze biti isto sto i izlazak na stazu kroz crveno,,,, pogotovo zato sto su Alonso i Nicko MORALI uci u boks inace bi jednostavno ostali negdje na stazi bez benzina i sto onda?? fina mogcnost da se jos netko zabije u njih...... ali izaci pod crvenim to je nesto full drugo,,,,, iako ni to crveno bas nema puno smisla kad je SC na stazi nekontam zasto bi oni trebali bit u boksu i zasto se uopce ceka da SC bude 2-3 kruga na stazi da se moze uci u box ta pravila su im totalno bezveze....... a najgluplje je ono s obilazenjem SCa pa koja je svrha onda tog auta ako ga se ne smije nego MORA obici,,,,,, jednostavnije bi bilo da im svima brzinu limitaraju umjesto da SC izlazi,,,,,,,
Staro 10.06.2007., 21:41   #403
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
VN Kanade

Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
Zašto onaj zid nije bio obložen gumama???
zato jer su brzine male i nema opasnosti po vozaća

Hebote koja utrka Alonso je fakat imal loš dan, al ipak najbrži krug
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2007., 21:41   #404
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

speedy-3, vidim da se u potpunosti slazemo
Staro 10.06.2007., 21:42   #405
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
e sad biseri,,,,,, sato u boksu i neodlucni lolipop man , Trulli razbio se pod SC strasno stvarno je krsa bilo danas,,,,,, a Fisichela i Massa kako njih komentirati KRETENI,,,,, hehe i sad tko je najvise dobio trece i cetvrto mjesto sa zacelja skroz naprijed

a sto se tice tih mutavih pravila kad je SC na stazi stvarno nemaju smisla,,,, pogotovo to kad nemas goriva jer nema tu sad hoces neces jednostavno se mora u boks i sad zbog toga dobit kaznu,,,,,,,
LOLipop man je žrtva zavjere, jedan od mehaničara ga je shebao jer je nešto signalizirao tko zna šta
Čini mi se da je Massa vidio Fisichellu da izlazi pa pojurio za njim "Ako on može kroz crveno mogu i ja" tamo je bilo čak pet (!) bolida izlazilo u isto vrijeme s tim da su se 2-3 poredali po širini i prestizali (ili je to bio neki drugi trenutak, nisam siguran)
Slažem se da je to trebala bit u najgorem slučaju 10s kazna, ako ne već stop/go (kog je vraga uopće bilo crveno na semaforu O_o)
Staro 10.06.2007., 21:43   #406
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
NE, NE i NE. Alonso i Rosberg su morali uc u boks jer bi ostali bez goriva.
Dakle, Alonso i Rosberg nisu mogli birat.

A Massa i Fisichella su najveci idioti koji postoje. Morali su sacekat da se ugase svjetla. Crne zastave potpuno zasluzene.
Gle, ja to uopće ne osporavam s moje strane je poputno u redu kaj su ušli, jer su morali, ali pravila su jednostavno glupa, a ako se već drže tih pravila mogla su barem biti ista, jer tko uđe ili izađe pod crveni je potpuno ista stvar! Boli race control đon da li su oni imali u bolidu goriva il ne...
Staro 10.06.2007., 21:50   #407
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
gledaj Alonso i Rosberg nisu krivi za kaznu već ekipa iz boxa koja ih "nije" obavjestila da nesmiju u box...a potpuno drugi slućaj su Massa i Fisiko koji su izravno bili upozoreni preko semafora.
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2007., 21:51   #408
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Gle, ja to uopće ne osporavam s moje strane je poputno u redu kaj su ušli, jer su morali, ali pravila su jednostavno glupa, a ako se već drže tih pravila mogla su barem biti ista, jer tko uđe ili izađe pod crveni je potpuno ista stvar! Boli race control đon da li su oni imali u bolidu goriva il ne...
a mozda se misli izlazak pod crvenim je ugrozavanje ovih koji su vec na stazi a ulaskom u boks nikom nista,,,,,,,
Staro 10.06.2007., 21:54   #409
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
Čini mi se da je Massa vidio Fisichellu da izlazi pa pojurio za njim "Ako on može kroz crveno mogu i ja"
Pa ako se ne varam Massa je prvi prosao, a onda za njim Fisico
Staro 10.06.2007., 21:58   #410
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Nisam aludiro na nikog. Nema tu ko je kaj, tko kaj nije htio tko je, slučajno ili namjerno itd., jer pravila su pravila! Nisam na ničijoj strani, samo uporedjujem ta dva pravila i mislim da su po meni ista, a i istodobno glupa.

@Speedy-3
Može se nešto dogoditi unutar boks (nesreća, eksplozija), pa može biti zabranjen ulaz, jer se isto ugrožava... A ovo dok se izlazi na stazu, ima puno vremena dok se dodje na stazu, sve je pregledno od pita do staze (mislim na onu cestu koja ih povezuje).
Staro 10.06.2007., 21:59   #411
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
Pa ako se ne varam Massa je prvi prosao, a onda za njim Fisico
Uopće se ne sjećam točno situacije, miješa mi se s onom navedenom kad sam vidio pet bolida da izlazi u stilu "tko zadnji magarac" bio sam siguran da će tu bit nekih sankcija jer je bilo barem jedno prestizanje u pitanju... a SC je bio na stazi.
Možda se zabrana prestizanja ne odnosi na box?
Staro 10.06.2007., 22:03   #412
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

a bila mi je i komedija kad su se alonso i kimi natezali na izlasku
Staro 10.06.2007., 22:03   #413
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Nisam aludiro na nikog. Nema tu ko je kaj, tko kaj nije htio tko je, slučajno ili namjerno itd., jer pravila su pravila! Nisam na ničijoj strani, samo uporedjujem ta dva pravila i mislim da su po meni ista, a i istodobno glupa.

@Speedy-3
Može se nešto dogoditi unutar boks (nesreća, eksplozija), pa može biti zabranjen ulaz, jer se isto ugrožava... A ovo dok se izlazi na stazu, ima puno vremena dok se dodje na stazu, sve je pregledno od pita do staze (mislim na onu cestu koja ih povezuje).
maje moze ali prije ce se na stazi nego u boksu,,,,,,
Staro 10.06.2007., 22:20   #414
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Ja stvarno ne vidim zašt pizdite za kaznu Alonsu. Pravila su takva, Alonso je ostao na stazi i mogao je birati hoće li kaznu ili ostati bez goriva. Naravno da je izabrao da će radije kaznu. I svi ostali su mogli biti u toj situaciji, to je peh, šta drugo. Isto tako, sumnjam baš da mu je ostalo goriva za još samo 1 krug ili nešt pa da nije mogao nastaviti.
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2007., 22:22   #415
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Ja nisam ljut zbog toga, dapače
Staro 10.06.2007., 22:24   #416
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
Ja stvarno ne vidim zašt pizdite za kaznu Alonsu. Pravila su takva, Alonso je ostao na stazi i mogao je birati hoće li kaznu ili ostati bez goriva. Naravno da je izabrao da će radije kaznu. I svi ostali su mogli biti u toj situaciji, to je peh, šta drugo. Isto tako, sumnjam baš da mu je ostalo goriva za još samo 1 krug ili nešt pa da nije mogao nastaviti.
Dragi moj Alonso nije usao zato sto mu je nestajalo goriva nego zato sto je SC izlazio na stazu.
U trenutku kada je SC izasao iz mclarenovi mehanicari su istracali na stazu sto se vidjelo u prijenosu.
Staro 10.06.2007., 22:45   #417
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

joj e nije to sad samo zbog f** alonsa tu je i Nicko i svi ostali koji ce naj*** na takav nacin u iducim utrkama zbog glupih pravila koja su full besmislena,,,
Staro 10.06.2007., 22:55   #418
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Alonso je bas morao u boks onda kad je zaradio kaznu:
Citiraj:
"I had to stop on lap 24, and the safety car come out on lap 24; I had to stop on lap 49-50 and it came out on lap 47, and that was the race for me.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/59634
Staro 10.06.2007., 22:59   #419
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Ako njemu vjerujes...
Pa njega je cijela momcad napustila...

Evo slika nesrece Kubice
http://www.imagebeaver.com/view.php?...llery&g=321931