|
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#394 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Ajme majko ja kad sam vidio Kubicu akk se zabio mislio sam da se nece dic, jos na kraju kaze hamiltonu preko team radia da je 'broke a leg', i kaze stari sta je to reko jer je zvucalo kao 'broke a neck'. Sva sreca da mu je dobro na kraju. Hamilton je odvozio to lijepo i stalozeno, a za Fernanda nemam rjeci, vozio je ko stara baka, 3 puta na istom mjestu va, i onda slag na kraju Sato-san ga prestigne, bas sam si bio vesel ![]() A ekipa iz Super Agurija je ono tragikomicna ![]() ![]() ![]() Sve u svemu jako zanimljiva utrka.
![]() |
#395 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Moćan agregat iz Stuttgarta i Alonso danas nisu bili na istoj valnoj duljini. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sato mi je popravio dan ![]()
![]() |
#397 |
Premium
|
Zašto onaj zid nije bio obložen gumama??? Ono, oblože se svi zidovi, čak i oni koji su 50m od same staze, iza hrpe pijeska, ali ne ovaj koji je na direktnoj putanji? ![]() Nisam znao da se 10sec kazna može odraditi kad vozač/tim to hoće... to je malo glupo? Prije je bilo da treba uć čim dođe do boxa? Što se događa kad apsolutno MORAŠ (nema goriva!) uć u box, a SC je na stazi i još je zabranjen ulazak? Pa nećeš se valjda parkirati pred ulazom i čekati... ili ući i zaraditi sigurnu kaznu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Nije kad hoće nego unutar 3-4 kruga. A isto tako zašto Alonso i Nicko nisu dobili crnu zastavu, a ne tih 10s STOP/GO, jer po meni je to isto kao što su Massa i Fisico izašli pod crvenim, a oni su ustvari ušli pod crvenim (Alonso i Nicko). Isto njesra drugo pakovanje. To me ono totalno raspi***, mogli su dobit barem isto 10s STOP/GO. Što se tiče zida tu se potpuno slažem s tobom. Po meni uopće ne bi trebalo biti zida, jer ti U(180 stupnjeva) zavoji su obično skroz otvoreni, barem po nekim drugima stazama kad ovako pogledaš, a ne ograničeni zidovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
uff Alonso idiot nije da je vozio ko baba sa se komentiralo bio je brz ko zvrk ali takve greske raditi uzhas i Sato ga je pojeo samo zbog guma no ae ipak je to nesto Sato prvo donosi prve bodove za super aguri i sada na stazi prelazi dvostrukog sv. prvaka prestrasno ![]() haifeld i lewis kirurski prezizno od a do ž tu se nista posebno ne treba komenitarti,,, ono s kubicom stvarno se treba dobro istraziti kako je doslo do toga uzhasno je gadno izgledalo,,,,,, to sto je iz takvog sudara izasao samo sa slomljenom nogom je WOW,,,,,, e sad biseri,,,,,, sato u boksu i neodlucni lolipop man ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a sto se tice tih mutavih pravila kad je SC na stazi stvarno nemaju smisla,,,, pogotovo to kad nemas goriva jer nema tu sad hoces neces jednostavno se mora u boks i sad zbog toga dobit kaznu,,,,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Crne zastave necu komentirati....
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Dakle, Alonso i Rosberg nisu mogli birat. A Massa i Fisichella su najveci idioti koji postoje. Morali su sacekat da se ugase svjetla. Crne zastave potpuno zasluzene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Premium
|
ulazak u box pod SC nije i nemoze biti isto sto i izlazak na stazu kroz crveno,,,, pogotovo zato sto su Alonso i Nicko MORALI uci u boks inace bi jednostavno ostali negdje na stazi bez benzina i sto onda?? fina mogcnost da se jos netko zabije u njih...... ali izaci pod crvenim to je nesto full drugo,,,,, iako ni to crveno bas nema puno smisla kad je SC na stazi nekontam zasto bi oni trebali bit u boksu i zasto se uopce ceka da SC bude 2-3 kruga na stazi da se moze uci u box ta pravila su im totalno bezveze....... a najgluplje je ono s obilazenjem SCa pa koja je svrha onda tog auta ako ga se ne smije nego MORA obici,,,,,, jednostavnije bi bilo da im svima brzinu limitaraju umjesto da SC izlazi,,,,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
VN Kanade
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Čini mi se da je Massa vidio Fisichellu da izlazi pa pojurio za njim "Ako on može kroz crveno mogu i ja" ![]() Slažem se da je to trebala bit u najgorem slučaju 10s kazna, ako ne već stop/go (kog je vraga uopće bilo crveno na semaforu O_o) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Premium
|
Gle, ja to uopće ne osporavam s moje strane je poputno u redu kaj su ušli, jer su morali, ali pravila su jednostavno glupa, a ako se već drže tih pravila mogla su barem biti ista, jer tko uđe ili izađe pod crveni je potpuno ista stvar! Boli race control đon da li su oni imali u bolidu goriva il ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
gledaj Alonso i Rosberg nisu krivi za kaznu već ekipa iz boxa koja ih "nije" obavjestila da nesmiju u box...a potpuno drugi slućaj su Massa i Fisiko koji su izravno bili upozoreni preko semafora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
|
Nisam aludiro na nikog. Nema tu ko je kaj, tko kaj nije htio tko je, slučajno ili namjerno itd., jer pravila su pravila! Nisam na ničijoj strani, samo uporedjujem ta dva pravila i mislim da su po meni ista, a i istodobno glupa. @Speedy-3 Može se nešto dogoditi unutar boks (nesreća, eksplozija), pa može biti zabranjen ulaz, jer se isto ugrožava... A ovo dok se izlazi na stazu, ima puno vremena dok se dodje na stazu, sve je pregledno od pita do staze (mislim na onu cestu koja ih povezuje). |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Premium
|
Uopće se ne sjećam točno situacije, miješa mi se s onom navedenom kad sam vidio pet bolida da izlazi u stilu "tko zadnji magarac" ![]() Možda se zabrana prestizanja ne odnosi na box? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja stvarno ne vidim zašt pizdite za kaznu Alonsu. Pravila su takva, Alonso je ostao na stazi i mogao je birati hoće li kaznu ili ostati bez goriva. Naravno da je izabrao da će radije kaznu. I svi ostali su mogli biti u toj situaciji, to je peh, šta drugo. Isto tako, sumnjam baš da mu je ostalo goriva za još samo 1 krug ili nešt pa da nije mogao nastaviti.
![]() |
#416 | |
Premium
|
Citiraj:
U trenutku kada je SC izasao iz mclarenovi mehanicari su istracali na stazu sto se vidjelo u prijenosu.
![]() |
![]() |
#418 | |
Premium
|
Alonso je bas morao u boks onda kad je zaradio kaznu: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Premium
|
Ako njemu vjerujes... Pa njega je cijela momcad napustila... Evo slika nesrece Kubice http://www.imagebeaver.com/view.php?...llery&g=321931
![]() |
#420 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|