|
![]() |
#391 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
E da-za superbrzi izlazak iz igre: Otvoriti consolu i utipkati qqq, lupiti enter....fiju, već ste vani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Poigrao sam se postavkama-evo kako sad izgledaju: ![]() ![]() ![]() ![]() Najbitnije je da sam si uspio vodu namjestit da izgleda dobro,a s obzirom da je ne vidim iz daljine (moram bit na metar od nje) ne smanjuje mi frame rate. Ovo je novi izgled: - Arena-bitka: ![]() Benchmark kaze: min fps:12 average fps:19,30 max. fps: 33 Sto bi znacilo igrivo,malo usporeno s povremenim trzanjem-ali jos malo pa sam arena champion sto znaci da je moguce igrati! -Priblizavanje i otkrivanje svijeta: ![]() Zaskocile me srne kojih samo par koraka prije nije bilo. Obratite pozornost na daljinu iscrtavanja trave. - Na vrhu svijeta ![]() ![]() Pogled u daljinu ne otkriva previse-osim kako izgleda Oblivion na 6600GT. Dakle izgleda maglovito-slicno Morrowindu! - Za kraj-pogled u unutrasnjost: ![]() Obratite pozornost na AA! FRAPS benchmark je mjerio moje jahanje kroz divljinu i kaze: min fps:18 average fps:33,3 max. fps: 52 Sta nije lose. Iz toga dolazim do zakljucka da je sve super ako izbjegavam bitke. Inace vec sam se navikao i uskoro se bacam na igru (trenutno lvl4)! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..meni bi trebala pomoć,inače će me dobrano razvalit..nestalo mi je chargea u svih 6 weapona..2 warhammera,2bladea,1longsword i onaj ludi goblin staff.. ne znam kako zarobiti soul u one gemove..lesser,common bla bla.. kako da chargeam ponovo svoje igračke..a da ne platim usput 2000 casha koliko bi me to u dućanu došlo ![]() a i moram vam reć da je šarki ( pošarani konj ) totalni kreten...vuk ga pojede za doručak,a lik stoji i gleda ga..i onda se ja baja moram skidat s konja i razvalit ovog čupavog glupana..: roller : .. e da,zakon quest usput..jeste smirili duha na onom brodu..nešto panther bla bla..duh kao luta sam na otoku,doživio brodolom..onda ja uletim na brod i oslobodim mu kostur..ma zakon...svakakvih goodiesa nađeš...: hello2 : ..vrata su katastrofa..evo pred nosom mi 4ta..a ne da mi se pa ne da..: nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ajd reci gdje je točno to brdo
![]() |
#395 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Jao, progutao sam pola rečenice, kako se zove mač što si ga uzeo od one gole "kučke" ... ta kučka ima ime "Umbra" kao moj omiljeni mač iz Morrowinda..
![]() |
#398 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Mač se vjerovao ili ne zove-Umbra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Archangel Of Light
|
Citiraj:
![]() ![]() Di je ta kučka? Oću taj mač ![]()
![]() |
![]() |
#400 |
Super Moderators
|
Budem malo pogledao gdje sam je zatukao, ne sjećam se više... I ovaj oklop na slici je sa nje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#402 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Dakle: -zapadni most ![]() -prodes ravno pored ovoga s ljeve strane ![]() -zatim tu skrenes pogled malo prema SW i prodes izmedu znakova i ceste koja je ravno ispred tebe ![]() -brdo je ovo izmedu dva stabla iznad bunara ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
-->
Oprez - mogući spoileri!
Citiraj:
• Shrine of Nocturnal Directions: Follow the road heading east out of Leyawiin and when you reach the words “County Kvatch” you’ll see your shrine. Required Offering: None, gives you a quest to complete. Complete it and return. Level Requirement: 10 Reward: The godly Skeleton Key (a lockpick that is not only unbreakable but boosts your security skill by 40) Mapa svih shrineova - preko pola megabajta. @ .: Tyrael :. Umbra --> se nalazi u Vindaselu. BTW pazi se imaš par zamki i nije ju lako ubiti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#406 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
Ima li level utjecaja na fight sa Umbrom? Trenutno sam 11. Prošao sam pored Vindasela na putu u Leyawin sredit drunken&disorderly članove fighters guilda, pa da svrtaim po nešt nove opreme? Brijem da imam baš ono što za jak bladefight treba... Captains Kordan Sabre. Opet, ne želim si sjebat ravnotežu gameplaya, blesav kakav jesam vratih Honorblade of Chorrol zakonitim vlasnicima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
The Dark Side of Moon
|
E.T.@ thanks budem danas se bacio u potragu inače ja sam odavno postao grand champion u areni,dark brotherhood je zakon super su mi misije,fighters su onak ok u cijelosti mi se igra sviđa al ne želim još preći glavni quest nije mi fora sad odmah preći ipak sam još uvijek na 9 lvl ![]()
![]() |
#409 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Kako da se riješim vampirizma kad sam već full vampir i kako se joinam Dark Brotherhoodu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
istina najzanimljivije i najviše zlata ![]()
![]() |
![]() |
#415 | |
Registered Abuser
|
Citiraj:
Za Dark Brotherhood je malo zeznut upad, mislim da moraš ubit nekog civila i završit u zatvoru al nisam ziher. Ja sam koknuo nekog i kad sam izašao iz zatvora i otišao spavat, usred noći mi je došao Luciene da me regruta ![]()
![]() |
![]() |
#416 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Kak se postaje vampir ili vukodlak? ![]() BTW. Jel ko zna ko je maznuo sliku u onom dvorcu onom?
![]() |
#417 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Archangel Of Light
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ja sam level 19 i imam AC 42, mac 18dmg i nemogu je nikako zasit.. zaje.... je dosta... --- A za uru vremena idem u Zg. i nema me doma 10 dana ![]()
![]() |
![]() |
#419 | |
Registered Abuser
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#420 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005