|
![]() |
#391 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
|
Dok sam ko klinac bio u zabranama, stari mi nikad nije branio da idem na tekme-štoviše poticao me da idem drukat za Dinamo. Sjećam se još dan danas kada sam prvi put bio na stadionu-stari me vodio na tekmu, bilo je to prije 15 godina-1990g u 4 mjesecu, taman sam navršio 6 godina, kada je dosao obilic na Maksimir. Mi smo dobili 4-0.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Je ma meni nije stari takav,njemu smetaju navijači...Al na prvu tekmu me om vodio 1999 protiv osijeka.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Pet godina, i odmah prva pljuga u životu-Filter 57 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Baka je ubila boga u meni kad sam došao mado ![]() Smrdio sam po pljugama a ona nije pušila pa me je odmah našnjofala.... Uffff...to je bilo negdje 72-73-će ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Premium
|
Citiraj:
Ajde ljudi pozdrav moram se malo zagrijati za tekmu! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#398 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Nisam proslavio ni 39-ti ![]() I da, još se trujem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Code:
Inter - Hajduk 2:2 (2:0) (Ješe 9', Gulić 24'/Vučko 83', Kranjčar 89'-11m) Pula Staro češko - Osijek 2:2 (0:2) (Šehić 48'-11m, Iftić 75'/Vojnović 15', 41') Cibalia - Međimurje 0:2 (0:0) (Balašković 85'-11m, Mostarlić 90') Dinamo - Kamen Ingrad 5:0 (2:0) (Mamić 18', Ljubojević 35', Eduardo 57', 61'-11m, Marić 76') Varteks - Slaven Belupo 2:2 (1:1) (Jolić 28', 64'/Karabogdan 25', Musa 90') |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Super Moderators
|
I Rijeka-Zagreb 0:0 Emisija HNL HRT2 22.45 Čujem da je Mamić dao krasnu gajbu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Premium
|
Navijanje je bilo fantastično, dekor u drugom poluvremenu odličan-jesu li prikazali na hnl-u dekor u 2.poluvremenu? e i igra je bila odlična... Mislim da će nas teško biti dostići.
![]() |
#403 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Čujem da se pljeskalo dedi Mujčinu? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
|
Da, dedi Mujčinu se pljeskalo. Šteta kaj nisu malo više prikazali dekor, na kraju prvog poluvremana smo svi dobili plave zastavice, a prek cijelog sjevera(po dužini) je bio ogroman plavi transparent, nekaj je na latinskom pisalo nisam skužio što.
![]() |
#407 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() To su pokazali, dobro je izgledalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#410 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
eto Rijeka nam/mi,je opet kiksala.Ne moze se ovako na prvo mjesto.Dobijes Osijeka u gostima doa bod protiv Intera,dobijes u Splitu doma bod protiv Zagreba...to tako nejde.I onda odigras losu tekmu i umjesto da jedinu priliku na tekmi zabijes(sta rade recimo velike momcadi) ti(Vugrinec) ju falis... bilo je ocito da nam fali igrac u sredini trebao je Vugrineca poslati da se koji put vrati po loptu a ne da igra skoro pa napadaca,a to je mogao i on sam shvatiti.I tri stopera na jednog napadaca,barem je jedan trebao cijelo vrijeme igrati bocnog,kada je lopta lijevo lijevi stoper,kada je desno desni stoper...ma.... Mislim da Dinama vise nitko nece uhvatiti...
![]() |
#411 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Stvarno,ono šta je Vugrinec falio...Ubiti šta im je golman sknuo... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Meni se čini da je to na kraju realan rezultat. Nemojte zaboraviti da sljedeću tekmu igrate sa Kamenom koji će se morati na vama vaditi za petardu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma nabijjem ja na k...taj glupi derigirani zdrijeb,mi igramo sve tekme sa ljudima sa kojima je dinamo igrao kolo prije.To je ful glupo,isto kao i onaj debilni zdrijeb lige prvaka,ovaj ne moze s njim jer su iz iste jakosne skupine,ali ne moze niti s ovim jer mi tako ne zelimo ,ma to je sranje.Neka stave tih 20-30 kuglica u tu škatulu i neka samo izvlace a ne ovo...znam ne bi bila fora jer bi nekada ispale puno lose u puno dobre grupe ali jebga... Zilic je stvarno branio jucer cuda po meni cista 8.5 ocjena...ma nismo mi momcad za prvaka,to mora svima biti jasno,nemamo mi taj mentalitet.Umjesto da jucer napunimo stadion 10000 ljudi i povedemo Rijeku do pobjede ono dode 4000 ljudi.A kao trebali bi graditi stadion za 25-30k ljudi,ma za koga? Nema Rijeka navijace,ima simpatizere kluba koji radije gledaju doma nego na Kantridi i onda bude ovo sta je da istok ispune besplatnim kartama.Znaci realno jucer bi bilo 2500ljudi...
![]() |
#414 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Između te dvije riječi je bilo d u grbu ![]() http://www.badblueboys.hr/slike/albu...n_2005_013.jpg Cijela galerija: http://www.badblueboys.hr/slike/thum....php?album=297 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Super Moderators
|
Kaj, izvukli bod pa se ubili malo ![]() Sad počinje u 23.00 na HRT2 Petica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Premium
|
Kakve seljačine nemreš vjerovat. A ovaj glupi gicko-kak bi ga je spljuskal, počeo je biti bahat-neki dan mi izjavi da mu je najbolji komentator edo pezzi-gicko ga brijem nikad nije čuo dok prenosi tekmu na radiju, i još sada pjeva dalmatinac sam.....nemreš vjerovat da netko može biti tak glup.
![]() |
#418 |
Premium
|
A i ova torcida mi nije jasna,(ovi-gicko i kompanija-slave 2-2 s Interom i katastrofalnu igru, a tako i poziciju na tablici) pa kaj im ne upadnete na trenige i malo ih spljuskate. Pa oni kao brane vaše boje grada i cjele dalmacije-a ubiti se sprdaju. Strašno.
![]() |
#419 |
Super Moderators
|
Tja...ta trojica su amateri za naše ![]() To njihovo tulumarenje je nedjeljna misa za ono kaj naši delaju kad se raspuste ![]() Normalno je da su slavili kad su izvukli bod velik ko kuća, nakon 0:2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |