|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma kakav mod ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Taman da je standalone isti kao mod ali bez cheatera meni je dovoljno da ga kupim. O trenutnom sistemu respawnanja je govorio i Rocket u videu. To će se mijenjati pa će prostor za muljanje biti puno manji. Meni vrlo bitna stvar. A naravno, standalone će u puno stvari biti osjetno bolji od mod-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#394 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#396 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Registered User
|
dev blog update Odgovorili su i na pitanja s twittera..neznam za vas ali meni je drago da su odgodili izbacivanje igre i radili dosta toga "iz početka". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ima zanimljivih stvari u tekstu. Jedva cekam standalone, al nekako me izjava da ce raditi nove update-ove svaki tjedan vuce na pomisao war-z. Nadam se da se ne bude desilo da svaka nova stvar kosta para, recimo izdaju novi loot pa naplate i slicno to bi unistilo dayz, kao sto vecina to mrzi i u war-z. Nije nikako fer da netko moze novcima kupiti opremu i slicno, naravno za dayz to nisu ni rekli da ce biti, samo mi malo "smrdi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
WarZ je redefinirao pojam 'daylight robbery'. Mislim da Rocket nije glup - stavit ce cijenu igre na nekih 25 dolara/eura. Sto je po meni sica za takvu mrcinu od igre. A daljnji development je 'džaba', slično Diablu 3 npr. Iako je sad D3 50% bolja igra nego kad izišao, cijena je ista ![]() Uglavnom, danas sjela nova grafička, čekam taj standalone ko morski pas surfera, ajmo! ![]()
![]() |
#404 |
|
Standalone je trebao pratiti price model Minecrafta, dakle neka sića, ali je standalone trebao izači u alphi prije 2 mjeseca i imati takav "alpha" priceing. Mislim da se sada ploča okrenula, standalone će izlaziti kao full build i nekako mislim da će priceing pratiti build. Makar to je manje bitno, koliko god da koštala ja kupujem. Ono što bi trebalo napraviti je napucati Rocketa sa projekta, jer je debil. Pogazio je svaku riječ koju je rekao u kasno ljeto/ranu jesen. Zato Rocket, hvala na fenomenalno modu, ali sada, GTFO retard.
![]() |
#405 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Napokon da čujem nešto tipa Rocket je kreten! Do sada sve što sam čuo je samo ogavno uzdizanje lika u nebesa. Nitko mu nemože osporiti DayZ mod, to što je napravio je stvarno odlično ali lik je meni totalno iritantan, pogotovo u ovom zadnjem "gameplay" videu. Iako se mnogi neće složiti samnom, mislim da DayZ nije toliko inovativan nego je napokon netko napravio igru/mod sa Zombie tematikom koja ima ono nešto (atmosferu) što ostale (npr Left4Dead) nemaju. Zapravo mi je čudno da do sada nitko nije napravio nešto takvo. Igram DayZ svakodnevno duže vrijeme i nije mi dosadio. Standalone čekam, kupit ću ga sigurno i samo se nadam da neće uništiti stvar sa nekim glupostima. Ovaj zadnji video mi je pomalo razočaravajući obzirom da su potrošili večinu vremena na gluposti i nešto što bi trebalo biti smiješno!?!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
crnjo
|
Zovite lika kak god, al' da je izdao DayZ 1.1 sa 10 fixanih bugova od 40, pozderali bi ga i na kraju bi ispao krele 100%. Ovako, krele je dok igra ne izidje. A onda bumo vidli, al' imam dobar filing. ![]()
![]() |
#407 |
Premium
|
lol, da napucati rocketa. Bez rocketa nema DayZ-a kakvog poznajemo, as simple as that. Da nema njega standalone, ako bi ga i bilo, bi i dalje nalikovao na ARMA mod. A i svi koji su imalo citali njegove postove znaju koliko je protiv mikrotransakcija. Nema teoretske sanse da se standalone pretvori u WarZ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a pa tocno to.. Citiraj:
mislim, malo ste funny.. uzivate u igri i uzivat cete jos zbog necije ideje i onda pocnete pljuvat jer se ne drzi nekih obecanja? pa koga briga za obecanja i rokove.. jedino investitore i izdavacke kuce.. a vjerujem da se nemaju pred kim zurit, jer imaju osigurana sredstva i kompletiranje igre da izadje kako treba je svakako pozitivno.. ili vam je draze izdavanje poluigre i kasnije bezglavo krpanje i patchanje neceg sto je u temelju zeznuto? ako bude do ljeta vani super, ako ne, nek bude bare ove godine.. mislim da nemogu oni previse ni cekat zbog interesa koji je ja bi reko na vrhuncu sad, iako ima puuno onih koji nisu ni culi za dayz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | ||
|
Citiraj:
Što se mene tiće, neka izda standalone this time next year ![]() Stvar je puno veća od bugova i deadlinea. Citiraj:
Zaboli me dali će moj character imati ovakav ili onakav nos, ili manje ili veće sise, ili kakve čizme nosim. Igrači žele malo costumizationa, poigrat se sa brojem vozila ili zgrada na serveru, maknuti ili dodati neko oružje... To uopće nije ni upitno. Rokovi su nebitni, obečanja su sve...
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 18.02.2013. u 23:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Premium
|
Citiraj:
A igraci zele puno toga, pa se na kraju igra pretvori u ovo na sto sad lici. ARMA sa zombijima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
crnjo
|
Citiraj:
Isprobao sam stvarno hrpu toga, od Panthere sa 30ak helica/aviona + 100njak vozila, preko Namalska pa do modanog Chernarusa gdje zombiji skidaju 1200 blooda po hitu... Svaki ima i prednosti i mane, a svima je zajednicko to sto svi playeri zele sta DayZ ne nudi - bug/hacker free enviroment i engine prilagodjen igri, a ne igra engineu. A kasnije kad taj faktor pogode, bring on teh modding communitah! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Slažem se sa ovim za odječu... nije da ne bi bilo dobro da ima i ta opcija ali.... ima milijun stvari bitnijih od toga. Brine me malo to što pišu kako im na dizajnu radi jedan čovjek, programiraju trojica (bubam napamet)... Nekako mi se čini da bi trebalo više ljudi raditi i tada bi stvari bile brže i kvalitetnije. Znam da to nije garancija (EA ima vojsku ljudi pa im baš ne ide uvijek) ali ovako mi to izgleda kao projektić nekolicine entuzijasta, a ne igra koju igraju milijuni ljudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Registered User
|
Jebeš odjeću. Neznam jel ste skužil ali fora je u tome da će se moći nekaj nositi i u džepovima. I milijon drugih stvari. Ne kužim od kuda taj negativan stav. Taman da je igra kopija moda s boljom grafikom i bez cheatera ja ću bit sretan ko malo dijete i dam para kolko traže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Registered User
|
Citiraj:
A ono sranje od zaštite koje je koristila arma2 probije i nečija baba...Na kraju cijele priče, ako procijeniš da standalone ne vrijedi igrati - nećeš ga igrati i točka. Idemo dalje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ne postoji takva zaštita koja će kada se jednom napravi funkcionirati za uvijek. A DayZ je takva igra da kada se jednom susretneš sa cheatom, višednevni/tjedni rad pada u vodu. Dayz Standalone će privući veliki broj igrača, a sa njim i cheatera, naročito ako igra bude "ne skupa". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Premium
|
Ne radi BattlEye tako los posao, samo je ARMA engine previse otvoren po dizajnu za ovakvo nesto. Iskreno se cudim da DayZ funkcionira i ovako kako funkcionira. Standalone se nece rijesiti cheatera, pasivni hackovi ce se sigurno pojaviti ali oduzimanjem moci klijenta stvar bi se trebala drasticno popraviti. Vecina popularnih hackova tipa mass teleport ce biti nemoguca. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | ||
Premium
|
![]() ovo je malo preideoloski.. dal mene smeta sto se ovaj zaklinjao da ce bit standalone vani do kraj godine i to pogazio jer su potpuno promjenili koncept prerade moda? ni najmanje, dapace.. tebi smeta jer valjda mislis da netko treba drzat do svoje rijeci i kada se radi o njegovom! poslu i proizvodu.. svatko ima nekakav pogled, al igrat na neku moralnost u svemu nema bas puno smisla.. ta ne rade oni nesto za community besplatno ili jer moraju.. Citiraj:
pa kad izadjes iz auta pred nekog da se vidi raskos i razlika.. to je costumization.. ovo sto ti pricas (dodavanje zgrada/oruzja/vozila) je modanje igre i meni je jasno zasto je to rocketu antipaticno jer mjenjas njegovu ideju i njegovu igru.. meni je osobno drazi defoltni cherno nego cherno sa nakrcanim military zgradama na baloti recimo.. naravno, treba malo promjene, al vrlo brzo to dosadi i quick gear up mjenja koncept igre.. takodjer dodavanje vozila.. .. mjenja koncept igre jer nece bas u apokalipsi bit fancy suvova i sl.. pa opet.. i ja sam admin na serveru i dodajem hrpu vozila i pokoju zgradu, al uvijek mi je drazi "clean" cherno.. mada zapravo pisem glupost jer zasto ne bi bilo za svakog ponesto.. Citiraj:
nego.. u zadnjem razgovoru ja mislim, postavljeno je pitanje fpsa.. i odgovor je negdje u stilu - fps nece rast, vec ce sve radit puno gladje.. obzirom da je meni to jedna od najbitnijih stvari (uz hackanje) malo me rastuzio takav odgovor :/ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Registered User
|
Ja imam dovoljno jak komp da to vrtim glatko (pogotovo jel isključim ono sranje od blura koje osim što je gadno i ždere resurse). ARMA2 engine je hardverski zahtjevan jer to je ipak simulacija koja ždere (logično) dosta CPUa a bome i mape su ogromne, ali ogromne...pa fizika, kalkulacije...sve to nije lako optimizirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Premium
|
Citiraj:
yep, sve to stoji, samo sto je bilo obecano (evo mene sad ko thor ![]() jer meni je i na praznom serveru "neugodno" uc u elektro jer iako se drzi blizu 30fpsa feeling je daleko manje.. a komp je neki prosjek, 6950 i 965be na blizu 4ghz.. suma obala mi je 50-70 fpsa uz iskoristavanje graficke 100%, gradovi je standard uz iskoristavanje graficke ispod 50%.. procesor je uvijek tu negdje blizu 90%.. takodjer uz editiran config i uz ugaseni postprocesing i ostale nepotrebne zderace cpua.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|