Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.01.2015., 20:44   #391
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
"Marko igra izvrsno u obrani" "Marko razigrava napad" "Marko je u nekoliko navrata idealno reagirao" ... itd. Očito je i komentator produžetak Gopca. Užas.

Frajer je godinama jedna od najvećih kočnica naše repke. Bar ja tako mislim. Ne kužim, prodan je van, zakaj ga se opet forsira?

edit: i onda me taj isti Kopljar demantira s 5+ golova
Svjestan si koliko smo loši bili kad nam je on najbolji igrač bio, makar ja mislim da je Karačić vukao kad je trebalo vuči.

Bičanić nevidljiv, trebalo je Sliškovića ubaciti u par navrata.
Staro 25.01.2015., 20:48   #392
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Sta ocekivati kad nas izbornik prije utakmice kaze da brazilci zele osigurati nastup na OI veceras? Pa domacini su slone... A sad ni recenice ne moze sastavit. Smijurija.

Alilovica forsira do iznemoglosti. Nema plana b, a plan a ne zna ni on koji je. Uzasni smo, a nikad laksi zdrijeb nismo imali. Duvnjak svako prvenstvo sve losiji, valjda ce se probudit do kraja

Inace, jedno veliko hvala sucima. Opet.
Mileni je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.01.2015., 20:56   #393
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Alilović nikad lošiji...
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2015., 20:59   #394
sale001
Premium
Moj komp

sale001's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Sta golman moze napravit kad protivnickog igraca pustaju da ulijece kako hoce...
sale001 je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2015., 21:04   #395
AlexZG
Registered User
Moj komp

AlexZG's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Danas smo bili malo pogubljeni na terenu.... Al opet, svaka cast jednoj i drugoj strani na borbi...
AlexZG je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2015., 21:04   #396
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
da nije bilo sudaca, pakirali bi sad kofere. Naši ne znaju napraviti napad ako im stave jednog duboko naprijed u obranu. Izgubljeni totalno. Tu su se brazilci zeznuli, u drugom poluvremenu su išli par obrana na zonu i tu su ih naši stigli i prestigli. Kad su opet stavili jednog duboko da naše pritisne, pao napad i opet smo igrali za...ac. Svaki pametni trener koji je gledao tekmu će se postaviti tako i naši lagano mogu pakirati kofere. nemamo igru protiv toga, a niti trenera koji bi to mogao riješiti.
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2015., 21:07   #397
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Ja brijem da od Šprema nije bilo nije bilo nijednog kvalitetnog krila

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2015., 21:11   #398
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Jedino veće smeće od Kopljara je Goluža!
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2015., 21:26   #399
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Saracevic sve igrace oslovljava prezimenom a jedino onog fikusa imenom. Marko ovo,marko ono. Dvaput se nije mogo vratit i Saracevic mu oprasta... Vori je igrac manje svih 60 minuta a greska utakmice je stavit ga onako nepokretnog ispred obrane 5.1. Tuzno. Doslovno su nas pustili i Brazilci i suci da dobijemo a mi jedva iskoristili jednu od 10 prilika. Lose skroz....
smuchac je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2015., 22:00   #400
KruLe
Premium

KruLe's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Potcjenili su ih naši. Svi razmišljaju o četvrtfinalu prije utakmice, unaprijed dobili Brazil... i onda dobiješ ovo.
Ali ovo se treba dogodit tako da se više ne potcjenjuje nikoga i to je to.
Ne pratim baš rukomet, ali ovo ja govorim svaki put, i to je živa istina.
KruLe je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.01.2015., 22:19   #401
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Igra nam je bila katastrofa. Nadam se da ce cetvrtfinale bit bolje.

BTW
Ispred dvorane se dijele karte na veliko. Mi smo ko posteni hrvati kupili karte. I sve su mas trpali na jednu tribinu da nas stave skupa, bez obzira za koji smo sektor uzeli. A glavno da u prodaji na webu karata vise nema

Cak niti placenika nema.
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1422220544515.jpg
Views:	346
Size:	39.1 kB
ID:	14415
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2015., 22:25   #402
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor sale001 Pregled postova
Sta golman moze napravit kad protivnickog igraca pustaju da ulijece kako hoce...
Ništa previše, ali da lik ima jedva 10 obrana i to kad ima dan je jako loše...
Staro 25.01.2015., 22:26   #403
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

plaćenici dolaze tek u idućoj utakmici protiv domaćina

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Staro 25.01.2015., 22:37   #404
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Pakistanci su nam dijelili karte isto
Taktika za sljedecu tekmu je otic ispred dvorane bez karata, tam ce nam ih netko dat.

Al zalosno je vidjet takvu dvoranu praznu. Brijem da ima vise ekipe na Maksimiru nego tu. Brauilski navijaci a pricaju indijski
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2015., 23:25   #405
sale001
Premium
Moj komp

sale001's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ništa previše, ali da lik ima jedva 10 obrana i to kad ima dan je jako loše...
S obzirom kako su grmalji ispred njega igrali, jos je i prolazan.
sale001 je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2015., 00:51   #406
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Kaj se zalite bar je tekma bila napeta do samog kraja

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2015., 01:23   #407
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
I previše, uostalom dosta je bilo wajnanja, pa pobijedili smo uvijek neugodni Brazil

Iduću nas gaze protivnici ko plitak potok/FAP žabu/krme masnu kesu/seljak poticaje/peder erotiku/Kerum čitanku/Papa pravoslavni kalendar....

BTW šteta šta nema "varunskog jarana"

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2015., 01:27   #408
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
I previše, uostalom dosta je bilo wajnanja, pa pobijedili smo uvijek neugodni Brazil
To bi bila dobra stvar da se moglo napisati u onoj drugoj temi za SP. U ovoj temi je to više očekivano nego neko iznenađenje

Staro 26.01.2015., 08:35   #409
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Nisam davno se onako nazivcirao. Da je bila moja telka isla bi kroz prozor...
Staro 26.01.2015., 10:00   #410
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Ukratko, Alilovic nije neka klasa. Nekad davno bio, ali nazalost odavno nije. Poznajem covjeka osobno, nekad davno i igrao sa njim. Ali ne da ne donosi prevagu, vec je postao uglavnom i razlog zasto neke tijesne utakmice gubimo.

No on nije problem. Kao sto ni Kopljar nije problem. Problem je onaj koji to ne prepozna i mijenja na vrijeme. Nije Alilovic los, daleko od toga. Ali kad covjeka ne ide, pa daj probaj barem sa zamjenom. Barem probaj. Ali slavkecu se to ne radi i gotovo. Sinoc je po prvi put to probao, i samo zahvaljujuci tome i sucima smo uopce i prosli.

Suci su u zadnjih 10min ponistili cist gol brazilcima, svirali su sedmerac. Nisu bili koraci, niti je brazilac prestupio. Regularan gol. Zasto je ga ponistio valjda ni sam sudac ne zna. Ivic obrani sedmerac, mi zabijamo za 25:24 cini mi se. I gotova prica.

Osim sedmerca, dva cista iskljucenja nam je u zadnjih 6min oprostio. Prvo Kopljaru, pa onda na nasoj lijevoj strani nekome, ne mogu se vise ni sjetiti kome. Cista iskljucenja, ali eto, ne sviraju se.

Nasi komentatori se inace bune na suce, uglavnom neopravdano. I to je cijela poanta komentiranja utakmice. Bas me zanima kako bi reagirali da su sinoc bile obrnute uloge? Jer ovu ocitu kradju nisu ni spomenuli.

Da se nisam okladio na nase, bilo bi mi draze da su ispali. Zao mi brazilaca. Borili su se, grizli, i na kraju krajeva - bilo su bolja ekipa.

Nasi se u napadu ne krecu. Nemamo cijelo prvenstvo ni jednu uigranu akciju. Ni jednu. Valjda su i to igraci krivi?

Vori je nekad bio igracina. Sad je samo panjina koja ni ciste zicere ne moze zabiti. Musa nije kapacitet za napad, dok u obrani dobro dodje iako je sklon iskljucenjima. Brozovicu definitivno treba dati vise sanse, ako ista da se uigra za ubuduce, jer je ocito da Sulica necemo vise vidjeti iako lik na klupskom planu briljira.
Staro 26.01.2015., 10:53   #411
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Ukratko, Alilovic nije neka klasa. Nekad davno bio, ali nazalost odavno nije. Poznajem covjeka osobno, nekad davno i igrao sa njim. Ali ne da ne donosi prevagu, vec je postao uglavnom i razlog zasto neke tijesne utakmice gubimo.
Ne slažem se, ne volim Alilovića ali nisi upravu. Osnovni problem je naša obrana, pasivna. Blokerski način rukometa je van trenda, trenutno ne prolazi.

Zamisli ti da imaš u obrani 4icu preko 2 metra, plus ruke i apsolutno se ništa ne vidi. Još ti pucaju kroz njih, sa 7 metara. Razjebu ga sa pasivnom igrom i naravno da ti onda ulazi i ono sto standardno brani.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2015., 10:59   #412
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Ne slažem se, ne volim Alilovića ali nisi upravu. Osnovni problem je naša obrana, pasivna. Blokerski način rukometa je van trenda, trenutno ne prolazi.

Zamisli ti da imaš u obrani 4icu preko 2 metra, plus ruke i apsolutno se ništa ne vidi. Još ti pucaju kroz njih, sa 7 metara. Razjebu ga sa pasivnom igrom i naravno da ti onda ulazi i ono sto standardno brani.
Slazem se, ali ne u potpunosti.
Blokerski nacin obrane ne postoji, niti je ikad postojao. Blokira se bez obzira igrao obranu 6-0, 5-1, ili famoznu 3-2-1. Uvijek se sut izvana pokusava blokirati, tako da su ustvari sve obrane blokerske.

Onaj dio koji se slazem je da nije sam Alilovic kriv. Obrana je uzasna. Sa 7-8 metara nam pucaju kako zele jer nitko ne izlazi na igraca. To je istina, i tu Alilovic apsolutno nije nista kriv.

Ali.... Pogledaj kraj jucerasnje utakmice. Jedan u potpunosti nerezonski sut izvana, s mjesta i to skroz s bocne strane su brazilci uputili. I Alilovic nije bio pokriven, lopta mu prolazi tik pored noge i lik ne reagira. Uopce.

Nije u pitanju samo jucerasnja utakmica. Pogledaj suteve s krila, kao da se boji lopte :S

Sad, da je on toliko los - nije. Tu se slazemo. Nasa obrana je toliko losa. Ali usporedi ga sa Ivicem koji igra na istu postavljenu (losu) obranu.

Da je Alilovic najveci problem? Naravno da ne. Ali lik unazad par godina ne brani dobro, pa i onda kad smo imali jako dobru obranu. Najveci problem je goluza koji je uporpastio tu obranu, koji nema uigranog napada, koji nema nikakvog plana B ako mu sve ne krene onako kako je zamislio.

Pa pred kraj utakmice kad se utakmica lomi on je drzao timeout od 30ak sec i samo ih zamolio da se smire???

Mislim da je to vec sve ovdje receno, pa nema smisla da laprdam ko kokos i dalje
Staro 26.01.2015., 11:09   #413
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Iskreno, nisam previše ni gledao jer mi je bilo mučno radi naše igre.

S krila ne zna braniti, slažem se. Nema tehniku, vjerovatno zato što ima raspon ruku cca 215cm (bubam, možda i više) pa je bilo lakše raširiti se i ako ga pogodi-pogodi.

Takav stil ima i sa zicera, nema tu navlačenja, nema gledanja već samo čista statisika šuta i zatvaranje vecinom niskih i poluvisokih šuteva.

Očito da je naša 6-0 blokerska, kada se ne radi faulovi niti na 7-8 metara već se ide u blok. Ne bih se složio da se u svakoj obranio pokušava blokirati, 3-2-1 ti je čisti pokazatelj, gdje eventualno centarhalf ima mogućnost da blokira, svi ostali rade faul ili polufaul.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2015., 11:19   #414
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Vidis, ne slazem se po pitanju igranja obrane i blokada.
Pa mi smo par prvenstava za redom imali prvog blokera (Gojun), a nije igrao centralnoga kad igramo 3-2-1. To je uvijek igrao Vori ili Musa. I u vrijeme kad smo harali sa 3-2-1 obranom imali smo uvijek najvise blokiranih suteva i to bas radi te obrane.

Ali blokiranje nam nije problem, cak ni na ovom prvenstvu. Sa problemom se u potpunosti slazem sa tobom - obrana. Ne izlaze na igraca, ne idu na ruku kojom se sutira. Tu nije Alilovic kriv, niti bi bio bilo koji drugi vratar. To je cista krivica obrane, tj. izbornika koji ne zna taj problem rijesiti.

Ali i dalje stojim pri svojoj tvrdnji. Kad vec Alilovica ne ide (a stvarno ga ne ide), onda pokusaj sa zamjenom. Goluza ga predugo drzi, prodje period i po 10min da ovaj ni jednu ne obrani. I to ne samo u jednom utakmici, vec je to postao nekakav standard.

Isto tako je recimo predugo cekao sa Karacicem koji je rodjen da bi igrao protiv onakve obrane naspram (sinoc) staticnim Duvnjakom.

Imamo zamjena. I to kvalitetnih. Samo ih Slavkom preslabo i prekasno koristi. Brazil bi nas sinoc i dobio da nam nisu suci pomogli. To je ono sto boli. Brazil, a ne Francuska i/ili Danska.
Staro 26.01.2015., 12:03   #415
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Za ovaj pregled prostate se ide van koliko god smiješno izgledao:

https://www.youtube.com/watch?v=EHC-fkm78AM

Još nam je to trebalo i bili bi kad se sve zbroji popušili. Hvala Bogu i sucima. U srijedu je praktički gotovo ako se nešto drastično ne složi...
Staro 26.01.2015., 12:08   #416
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Čitam baš komentare po netu, sve samo negativa, whine i pametovanje. Sami stručnjaci..
Čini se da sam među rijetkima koji hvali Golužu, a to se najviše vidi nakon timeouta i poluvremena. Nije Brazil badava došo do osmine, to nek vam bude jasno. Naravno bilo je puno grešaka, previše. Al mislim da je za ovako statičnu i sporu igru zaslužan najviše Goluža jer je uspio izvuć pobjedu. Dal je mogo bolje.. normalno da je. Bila je napeta utakmica, Brazil je bio poprilično brz i eksplozivan i to nas je zamalo koštalo.
domina je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2015., 13:32   #417
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Ma ja bi potpisao da odemo do kraja sa plus 1 u svim tekmama nego da razbijamo protivnike sa +8 (sto i nije realno u ovoj fazi). Hocu reci da imamo slabosti kao u svi, imamo dobre igrace i ako prodemo među 4, što iskreno vjerujem da hocemo mi smo napravili svoje. Ne treba biti nezadovoljan, losije od jucer jednostavno ne moze. Svi seru kako smo lose igrali, a fulali smo 4 sedmerca. Da smo to zabili (bar dva) svi bi pocjenjivacki pricali o Brazilu. Takva smo mi nacija i jbg.
Staro 26.01.2015., 13:50   #418
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Da smo nacija pljuvaca - jesmo. I te kakva. Pa iskreno, i ja osobno.

No nije poanta samo sinocnja utakmica. Poanta je vecina utakmica unazad par godina.
Jedino sto nam u ovom trenutku ide u prilog je da i ostali ne briljiraju. Francuzi imaju svojih problema koji su mozda i veci od nasih, Danci ne stimaju... Jedino nisam ni jednu utakmicu Spanjolaca pogledao, ali po rezultatima, nisu ni oni nesto bajni. Osim ako se ne cuvaju.

Svi ovi sto su unazad 10-15 godina vodili kolo su opali. A losiji se malo digli. Samim time barem je zanimljivije nego inace.
Staro 26.01.2015., 18:11   #419
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Poljake moramo dobiti!
Ne znam jel im onaj nosonja od Szmala jos uvijek brani. Znao je biti dobar.

Ako popuse nek se gone u ku*ac. Sad kad ostali kaskaju neka osvoje ono sto se ceka vec 11 godina. Sve ispod toga je lose.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2015., 18:23   #420
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Kaj je Poljska maznula Švedsku?
Oglasni prostor
Oglas