|
![]() |
#361 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Kakav to prenos prek telefona ? o.O Nisam u toku
![]() |
![]() |
#364 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
aha, zbog čega to ? :O
![]() |
![]() |
#368 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Baš smo fino podbacili. Kopljar standardno sjajan, igrač koji nema muda ne bi trebao igrati rukomet. Nonšalantni u trenutcima kada smo mogli prelomiti i privesti utakmicu mirno kraju... Rekao bih, tipična "Golužina" Hrvatska.
![]() |
#369 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sulic nam valjda ne treba. Bez obzira sto je proglasen najboljim pivotom. Buntic, onaj Buntic koji nas je cesto vadio zadnjih par godina nam takodjer ne treba. Ipak imamo vrhunskog Kopljara koji ce kad tad sazrijeti u fantasticna igraca. Lackovic? Pa sta ce nam Lac, vidis da ovi novi momci mogu ga pojesti. Treci vratar? Pa taj nam moze samo probleme donositi. Promjenit Alilovica kad ga ocito ne ide, i kad ga buse sa svih strana? Zasto? Jer se boji lopte? Ma ne, proradit ce on, neka ga. Ukratko, Slavkec je postigao nemoguce. Losiji je cak i od Line ![]() Jedina nada, jedini eventualni spas za nas rukomet moze biti Balic kad zamjeni Gopca. Naravno, ukoliko se ne sprijatelji s istim i nastavi ovim tokom. Posto se Balic ne moze s Goluzom, nagadjam da ce prvo njega najuriti. Ali to samo po sebi nije dovoljno. Najurili su i Linu, pa doveli losiju kopiju Line. Treba dovesti strucnjaka. U sebi se potiho nadam da to znaci da ce napokon vratiti Smajlagica, ali iskreno, vise samo izgubio svaku nadu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Buntic se sam maknuo tj. tako je htio iz opravdanih razloga. Vukovic fali kao i Buntic,Sliskovic i Musa sirovine,Karacic za sad ok,mirka je trebao vadit u momentu,Kopljar ćorak..... Ne mislim da cemo daleko.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Sulic je pozvan ali je reko da ne zeli imati posla dok je vodeca ergela na celu saveza ![]()
![]() |
#374 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#375 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Toromanović je pokazao jučer kako izgleda igra pravog pivota. Tj. Renato Sulić je doktor znanosti za invalida poput Vorija koji mrtvu kravu nebi okrenuo da primi loptu 1 na 1. Toromanović, Sulić, Nilsson iz Švedske su pivoti u pravom smislu, invalidi poput Vorija i Muse su retardosi pokraj ove trojice nabrojanih.
![]() |
#376 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Tako ćemo i mi kad dođemo na red! ![]() I onda će se Onesta opet smijati panju Goluži kad ovaj na kraju od očaja krene s kombinacijom - Vori na krilu ![]() EDIT: Prestigao me partiwish
![]() |
#377 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma do finala gazimo ko plitak potok, a u finalu sa francuzima dovoljno da Omeyer stane na gol...gotovo je. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#381 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pričao je Sulić debelo prije prvenstva, a ja popušio priču, da će naši uredno proći u drugi krug, ali da onda slijedi nekakav oblik prizemljenja. Da li je pritom mislio na ovo (širinu klupe, neiskustvo nekih, upitna forma)? Jer obrana nam je i prije prvenstva primala po 30 komada od Srba.
![]() |
#382 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mi nemamo obrane. Uopce. A ovaj visak nervoze je zasluga izbornika, jer to je goluzin posao. Ovo je najlosije poluvrijeme unazad 10 godina. Jadna mi majka na sta smo spali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Vorija i Kopljara izbaciti, uzeti putovnice, i izbrisati iz popisa stanovnika. Za Vorija sam već objasnio šta je, antitalent za sportove igra rukomet, svu raskoš je pokazao u prve dvije prilike što je imao. A Kopljar, pa taj treba psihijatra pokraj sebe 0/24 doživotno, čovjek ima 2.10 i kad skoči već je preko 2.5 metra, majmun se boji opucat po golu nego gura na crtu loptu? E da i Golužu dodat u ovo izbacivanje iz reprezentacije.
![]() |
#385 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
"Marko igra izvrsno u obrani" "Marko razigrava napad" "Marko je u nekoliko navrata idealno reagirao" ... itd. Očito je i komentator produžetak Gopca. Užas. Frajer je godinama jedna od najvećih kočnica naše repke. Bar ja tako mislim. Ne kužim, prodan je van, zakaj ga se opet forsira? edit: i onda me taj isti Kopljar demantira s 5+ golova ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 25.01.2015. u 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Kako se jedno vrijeme fino čuo Ćosić sastrane 😂
![]() |
![]() |
#389 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
U brazilu je rukomet ko umjetnicko klizanje u hrvatskoj, boze dragi na sta smo spali |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Potcjenili su ih naši. Svi razmišljaju o četvrtfinalu prije utakmice, unaprijed dobili Brazil... i onda dobiješ ovo. Ali ovo se treba dogodit tako da se više ne potcjenjuje nikoga i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|