|
![]() |
#391 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Da, mislio sam na konfiguraciju. Ja bi rekao da je bolje da ju sad klokneš nego dok istekne garancija. ![]() ![]() @BladeRy 2900PRO troši više od 6850. Fortron ima jedan 6-pinski i jedan 8-pinski konektor, tako da od konektora ništa ne fali. Spoji oba strujna konektora na 6850 i ne brini. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Stavio oba power conectora, nije htjelo sa jednim. Tiha graficka, i naravo da sve ne prodje glatko, GPU observer ne radi sa 6850.... o majku mu. Em nasao i retadirani whine, kad otvorim CCC pocne whine, zatvorim CCC i umukne. Pokrenem neki film..whine. Zatvorim film...umukne. Ma u 3pm. Malo provjeravao ovaj whine, radi na 2d prozorima. Probam skyrim, okrenem se na zid, whine, pogledam negdje u daljinu...nema whinea. Metodom uha i cardboard tube, 90% sam siguran da dolazi od napajanja. Al vrti furmark i sve drugo bez greske. Da bi whinealo u 2d staticnoj slici sa i bez v-synca mi nije jasno. Trebam negdje iskopat drugo napajanje za probu valjda, prije nego se zaletim isposrat jos 400+kn. Il netko ima bolji savjet? Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 18.05.2012. u 13:58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
hdmi kabel sa vgan na monitor
prvo sry ako je postam pod krivu temu. imam ovi grafičku http://www.sapphiretech.com/presenta...pid=497&lid=1# ovaj monitor http://www.pureoverclock.com/review.php?id=773&page=3 pošto obje imaju hdmi port dali mogu ih spojit sa hdmi kablom i to kojim tako da sliku dobivam preko hdmi-a, a na ostale dvi portove spojim 2 monitor sa dvi konektorima. pa da imam 3 monitora u extend verzji. pošto se u ovo ne kužim molim pomoć ili link na dobar tutorijal. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
Mislim da trebash samo sve posarafat , i u ati catalystu postelat rezolucije i postavke i to bi trebalo radit !
![]() |
#398 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
Po mojem , kupi vulgaris hdmi kabel....duzine koja ti treba , ovi su preskupi . Probaj u trgovini kao chipoteka , mislim da 2.5m dodje 30kn... A za ova dva druga , dvi-i ili dual ili singl link...svejedno je ako samo sliku prenosi !
![]() |
#400 |
|
ako još netko ima dobar savjet samo dajte plz. imate pivu u zg. ako nema onda thx i lock |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#403 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Zato jer vise od 3 monitora nece raditi bez display porta. Pogledaj tablicu spajanja. Da. Daj samo provjeri dal imas imas miniDP ili obican DP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ovako, imam Asusovu 6850-icu, trenutno je na 940 MHz i 1.150 V. Zanima me dal ju je tko uspio natjerat na vise i to na koliko i s koliko struje. Jasno da je sve stabilno i prihvatljivo s temperaturama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
I memorija bi mogla ići na 1150 MHz. Ako ti je napon zaključan u MSI-u (bez obzira na cfg), možeš probati TriXX. Ja ga koristim i zadovoljan sam.
![]() |
![]() |
#411 | |
Premium
|
Citiraj:
Memoriju nisam dirao, probam ju ovih dana na 960 i 1.22 pa ću vidit sta kaže. Da, al stalno mi radi na 940 i 1.150 i to bez ikakvih problema. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Samo ju tiskaj da vidiš dokle može ići ![]() Pripazi na temperature da ne odu u nebesa i obavezno testiraj stabilnost (BF3 npr. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Još da XFX nije lockan za druge biose, ne želi nijedan sa te stranice, a ako promjenim svoj dobivam bsodove dok ne vratim originalni nazad. Ima kakvo rješenje za to? Ono što želim postić je pomaknut limit za overclock, vrh mi je 875 i na tome grafička s ovim hladnjakom radi predobro i ledena je pa bi htio vidjet dokle zapravo ide bez nekih problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Uff, malo previše. ![]() Ja sam svojoj stavio custom profil venta tako da u loadu ne prelazi 75. To je temperatura dok je i u sobi malo toplije. Sad dok je vanjska malo pala, pao je i GPU za koji stupanj. Buka nije prestrašna.
![]() |
#418 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vi koji dizete napon na HD6850 obratite pozornost na izvedbu tiskane plocice i regulacije napona kako ne bi bilo dima ![]() Just something to chew on ![]()
![]() |
#419 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Bez dizanja napona stabilno mogu držat na 950/1150 (1.172v ili 1.175v, kako koji program pokaže). Inače max sam probao 1000/1200 na 1.25v, no ipak je to malo previše, stabilno je i na 1.225v, al se grije, na defaultu je isto velika temp (kako kad 70-75°C), a kad se malo OCa na 950 zna bit 75-82°C, ovisi šta igraš, vent je automatski (36%, tako nešto) i do 45% je podnošljiv. Ok je grafa i sve, al slijedeća će sigurno biti sa 2 il 3 velika venta, a ne ova mala turbina.
![]() |
#420 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Jel ima netko iskustva sa Sapphire HD6850 Vapor-X ? Zanima me kakva je po pitanju tisine/buke? Kolko vidim po netu temperature i OC ima dobar... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|