|
![]() |
#4142 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
bute se iznenadili kad se stave nova oružja. u lošem smislu,naravno. neke mape jednostavno nisu namjenjene za te debilozoidne modove i nova oružja koja imaju odvratan zvuk i fale im animacije pri pucnjavi i slično. a da ne počnem o tome da će vam s*ebat .iwd fileove i konektanje na pure server neće biti moguće sve dok se te modifikacije ručno ne pobrišu i program filesa ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4143 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4145 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Molim da se hitno nađe krivca za lošu robu - kak je samo poplavio cijelo tržište. ![]() Daklem svašta - imamo problema da uopće napunimo server sa svom dosdašnjom šminkom a tu traje rat spamanjem - evo mog prijdloga maknut sve i stavit ZOM.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4148 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#4149 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ostavit samo kundačenje, uvesti štapove za biljar i stolice za prek leđa ![]() tko je igrač SFOR uopće? Jebate uđem na server, on i ja protiv nekoga, ostalo još 10tak bodova do 250, on meni "kempaj, kempaj"..normalno igram i počne se lik derat ne mene "kaj sam ti rekao da kempaš, da ne izgubimo" .. na kraju popizdio skroz: suicide mislim djece: wtf :
![]() |
#4150 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
haha...do-bra zed. ![]() potrudio si se zabiljezhiti dogadjaj kada si sjeo na moj bicikl! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4151 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4152 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
khm ... ispricavam se zbog vishokog rate ( or something like that ) sad kad sam se spojil .. ali neznam koji mu je k.... .. igral sam popodne .. i negde oko 8 ili tak negde i sve je bilo ok .. a zake sad sere .. pojma nemam ... mrzim t-com .. odoh se vuciti nekog vraga za shkolu ![]()
![]() |
#4154 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4155 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#4156 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo par slika: ![]() Virus i MM odmaraju ![]() MisterM je onaj sta je stavio ruku na skembu,ja spavam u sredini uz svoj MP44, a Virus je podignuo noge u zrak i ne odvaja se od svoje kare (puske perveznjaci-kar98) ![]() ![]() Nakon sta su me razvalili u HQ u Francuskoj ja sam im pokazao tko je gazda u pustinji-ukljucio sam novonapravljeni cheat: -kill MM/Virus ![]() ![]() 1:1- E.T. vs MisterM -sniper only-bilo je gusto ali je MM uspio dobiti kundakom...sta je i najbitnije... ![]() Ova krv na zadnjoj slici- to je MM krvareci puzao po podu i molio za milost ![]() Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 03.04.2006. u 02:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4158 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo ljudi, vidim ima novosti... ja se vratio, tako da opet će bit svega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4159 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
tako i svaki koji bude radio gluposti. nauchite se kulturi i pristojnosti.
![]() |
![]() |
#4160 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4162 |
smeghead
|
Bas malo gledao svoje statistike Zule enemy no.1 ![]() Ali bar sam ja njemu 5-ti na listi,moram se jos potrudit da se podignem malo Bar nas se vikendom skupi 20-ak da bude dobro za igrat pogotovo CTF,ako uspijes prezivjet prvi nalet bombi: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4163 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
nije to ... evo sad sam se malo prije spojil i bilo mi je celo vreme oko 50 ...
![]() |
![]() |
#4164 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ono sto trebas napraviti je postaviti rate na 25000 Jedna od mogucnosti je da u profileu to upises Call Of Duty 2/main/Players/IceFisherman/config_mp.cfg Negdje pise rate 5000. Ti promijeni u rate 25000 Možeš i u konzoli upisati /rate 25000 i stisnuti enter. Za provjeru ponovno upisi rate, a on ce ti pokazati trenutnu vrijednost. Mora pisati 25000
![]() |
#4167 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Unatoč što zadnjih dana nešto manje igram, rado bih vidio svoj rezultat u statistici, no očito da oni s liste staračkog doma ne ulaze u 50. Šteta, ipak, svaka pohvala Raku za trud, sad vidim koliko je svaki moj metak u Zuletovom čelu vrijedio....
![]() |
#4169 |
Zule
|
Rak, jel me možeš maknut ikako sa statistike? Ako nije neka velika gnjavaža, bio bih zahvalan. Da me ovi penzići, atha i ostali puste na miru : cheers2 ![]() Glavno da se nas skupi više od 8 na serveru, *ebeš statistiku. : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4170 | ||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
To je opticka varka. Siva se bolje vidi na sivom. : sweating ![]() Citiraj:
|
||
![]() |