|
![]() |
#4081 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2016
|
Citiraj:
Mislim... takve fore su mi djetinje jer ovo je ipak igra. Nesto gdje igraci dolaze se opustat, druzit s drugim igracima (division recimo) i zabavljat, a ne napadat se jer netko ima Win/lose raio 47 ili kolko vec posto. Ok, poslao sam mu PM. Zadnje izmijenjeno od: GreenArrow. 17.12.2016. u 23:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4082 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Yes, cilj je opuštanje i zabava ali istovremeno i pobjeđivanje. Barem je tako većini ekipe koja igra ovdje pa čisto da znaš unaprijed. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4083 |
Banned
|
Nema odgovora, iako sam vidio da je bacio oko na moj profil sto znaci da je mozda i odlucio da me nece zvat na TS. Znam da je svima cilj pobjedjivanje. Mene nekad zna nervirat kad igraci (ili bolje receno ''igraci'') samo plove slijepo brodovima naokolo, ili jos gore da campaju drito kraj zona koje treba preuzet, bilo da su one crvene ili free. Vidjam takve probleme skoro svaki dan. Ono na kaj sam alergican u toj igri je kaj ima previse non-team gameplaya, 0 supportanja i doslovno sve kad izgleda kao da tim dopusta protivnicima da pobjede. Ima i puno AFKera. Zadnje vrijeme sam poceo razmisljat u slucaju ako ne uspijem naci neki stabilni division, s kojim mogu redovito igrat a ne jednom-dvaput mjesecno, da odustanem od ove igre jer igraca koji kao da su u transu za vrijeme borbi mi je previse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4084 |
DBS
|
Jazavaca je puno, pogotovo za vikend. To nije ništa čudno u ovoj igri. Podsjetim ga ja večeras ako se spojim, malo je žvagu pred Božić itd. A mene je i viroza zašorala pa me nema online puno u zadnje vrijeme (barem na forumu). Općenito kad dođeš do T7-T8 tu je najveći gušt u igri. Iznad i ispod je najveća količina budala koji ne znaju pravila igre ili igraju ko muhe bez glave. Ukoliko se uspijem spojit večeras podsjetim ga da ti baci poziv. Ako ću bit iskren, 47% WR je ispod prosjeka i na to se da utjecati. Isto tako na dmg. i ostale stvari. Nekolicina igrača od kad je došla s nama na TS su prešli iz ispod 50% na iznad 50% WR. Ne samo radi divizija već radi toga što naučiš dosta o igri od igrača koji em igraju druge brodove i s igrom su duže (evo recimo ja preko godinu dana već aktivan). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4085 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako dođe do toga da su te išli spominjat na WoWS.eu forumu onda je to vec posebna liga. Mislim da su rijetki koji žele igrati sa takvim igračima koji nemaju volje i ne žele timski asistirati. Meni i vecini nas nije do 2-3 poraza ako smo dali sve od sebe. Za opuštanje se možeš komotno družiti u Cooperativu i tamo ima ljudi. Ne napadam te, al bome nemam osobno ja nikakve volje igrati za poraze.. Point divizije je maksimiziranje učinka 2-3 ljudi, a ne da 1 ili 2 vuče nekog... Ako si novi igrac, i toga si svjestan i hoces timski i korektno igrati onda ok.. U zadnje vrijeme je bio pre veliki priljev igraca na ts koji tupe svojeg vola i nikako drugacije.. Ako imas namjere timski igrati i primjenjivati savjete dobrih i iskusnih igraca onda se mozemo dogovoriti... Sent from my MI 3W using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4086 | |
Registered User
|
Citiraj:
Pici sam i uzivaj dok ti je gust. Ja isključivo igram sam,možda sam odigrao 10 partija sa kolegom it tenkovskog klana i to je to. I opet sam natukao 57%. U tenkovima sam platunirao pa je 62% ![]() Inače,igra nije nešto i to zorno pokazuje mali broj igrača u peak satima. Neće nikad stic uspjeh Wota. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4087 | |||
Banned
|
Citiraj:
![]() Na T7 imam zasad samo Gneisenau i CV Ranger, ali imat cu uskoro Bismarcka, Leandera i New Mexico jer sa US linijom teram prema North Carolini. Al to da, na nizim tierima svakako ima puno igraca tzv. ''potato'' kaj svi vicu u igri, kad tim radi sve krivo. Neki dan sam izgubio rundu 12v12 sa razlikom 9:0. Sad mi je WR nekih 49,2%. Bilo bi mozda i malo preko 50% da mi zadnjih dana se ne redaju sami porazi i solo igrama. Ovo je link na account http://worldofwarships.eu/en/communi...UtLHHSs497Qsk/ Prosjecni EXP mi je mali, ali to jer sam ga terao na vecinom nizim tier. Citiraj:
Osim ovoga igram i Diablo 3 i Battlefield 4, i s obzirom da su to pay 2 play igre tam ima puno manje problema. Nemam ni ja volje igrat za poraze, i definitivno mi se ne igra sa public ljudima u random di nema asistiranja ni nicega. Kao sta rekoh, takvih sam sit. Zelja mi je preci na team play. Za neke sam jos novi, sam nebih znao prosudit unatoc 760 borbi. Citiraj:
57% za solo play je visoka brojka. Mislim da te tu dobro sreca posluzila. Za WoT sam cuo da je pravi djecji vrtic kaj se community tice u odnosu na WoWS. btw, jeste bacili oko na ove zadatke za novi njemacki Premium cruiser Admiral Graf? http://worldofwarships.eu/en/news/co...spee-marathon/ Dobro ce mi doc jos jedan Premium brod iako, mogli su to bolje sredit a ne rastezat do sredine 1. mjeseca. Zadnje izmijenjeno od: GreenArrow. 21.12.2016. u 22:57. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4088 | |
Guest
|
Citiraj:
Koji tier, koji brodovi, koji broj bitki, di je link na acc.? Mislim, bez "dublje analize" ![]() Uspjeh wota je u tome da ga danas možeš igrati i zadnji retard jednom rukom ako ima plaćen warpack i pri tome imati "jebački skor"...sada zamisli tri debila sa istom misijom po nekoliko sati svaki dan... baš mrak igra za protivnika ako se ne koristi istim elementima, šta ne? Ma, ludilo! ![]() Žao mi je što i u wows-u povremeno vidim "teledirigirane" salve, jednostavno mi izgleda nemoguće toliko precizan biti uz tu količinu manevriranja koju vidim. Uvjeren sam da postoji kakav aimbot, ali nije toliko raširen, barem se meni čini...ili se zbilja radi o unicumiuma sa 0 pingom i nadljudskim sposobnostima. Ne znam... Sličan "warpack učinak" imaju i divizije u ovome naslovu, na žalost...focused fire je OP stvar i definitivno element koji odnosi prevagu u randomu. Stoga...jedan na jedan, ili divizija protiv divizije je jedino mjerilo vrijednosti, imo..sve drugo je mazanje očiju, ako se tko poziva na to kao na neku "vrijednost". OK, priznajem element gušta TS/druženje/zajebancija, ali toga može biti i bez imperativa pobjede, i tu je GreenArrow potpuno u pravu. A čim je tu taj spomenuti imperativ, nema se dalje šta objašnjavati, sve je jasno... ... Svaka ptica svome jatu, jbg... da se ne lažemo puno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4089 | |
Registered User
|
Citiraj:
2873 bitke, 1801 PR, 58k average damage. Peak win rate 56.33 (zaokruzio na 57 ![]() Bitke po tierima: 1. 11 ![]() 2. 44 3. 100 4. 242 5. 545 6. 441 7. 453 8. 670 9. 270 10. 97 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4090 |
DBS
|
Dodam te večeras ako stignem pa bacimo koju Hades. --- Najnoviji video, iz rekordne partije s Fletcherom (165k / Kraken / izgubljena): |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4091 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne znam kak ti naletis na ovakvu ekipu sa Fletcherom ![]() U nedoumici sam dal da iskoristim free XP za bolja torpeda ili da to iskoristim za grindanje njemackih DD. Od tiera 6 njemci imaju hydru. Bude bilo zanimljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4092 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
On 90% igri naleti na neke pacijente i bude streljana glinenih golubova. Ja u zadnje vrijeme nisam imao vremena za posteno sjest i igrat, al tu i tamo isplovim sa Atagom (dok prestane akcija sa popustom da prodam trolorada po vecoj cjeni za financiranje NCa), napravim po 130k dmga sa Atagom, poraz za porazom. ![]() Sjednem u B-marka i smrkne mi se, sa troloradom nemozes promasit, to djubre je sniper da je nehumano. B-markom nemozes pogodit ni u ludilu ono sta sa troloradom skidam. I onda netko kaze marko je OP.... @windfucker Postoji i warpack za WoWs. Samo sta shelovi u wowsu imaju 5-10 sec travel time (za razliku od tenkova), tako da i ako te gadjajo savrseno u broad citadele, u 10 sec ces promjenit kurs dovoljno da ti waterline hitovi budu totalni miss. Ne kazem da ne pomaze u farmanju dmga i sve, al je puno manji ucinak nego u tenkovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4093 |
DBS
|
Dobro, stavit ću malo kvalitetniju ekipu / fajt u slijedeći filmić. ![]() Šalu na stranu, moj tim je bio još gori od ovih jazavaca koje sam napucavao. Nisu apsolutno ništa napravili. Skill level : kako brže potonuti. Ranger CV sa AS loadoutom koji je bio beskorisniji nego da je bio AFK. Dok je s druge strane jedini koji je nosio njihov tim bio B-Marko i Saipan. --- Btw. ekipa pizdi na službenom forumu, YT ekipa se ispričava itd. - izgleda da su njemački DD-i testbed za nerfanje stealthfire-a. Dobili su ogroman penalty kad pucaju (T8-T9-T10) doslovno preko noći pred lansiranje. Vjerojatno zato što im je dan superiorniji njemački Hydro natrag. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4094 |
Registered User
|
Stealth fire je i inače zesca glupost u igri. Sramota je da ja sa Ibukijem razbucam Yamata i FDGa samo držeći 16 km razmaka i zasipajuci ih sa HE. Tako ko nema stealth modul na Yamatu je popusio 1vs 1 od hebenog Ibuki. Pogotovo nubovi u Yamatu. Ja sam na Yamatu ,kao i svemu ostalom, napravio stealth setup. Edit: Sa Chappyem 1 vs 1 usmrtio Izuma, a da me uopće nije vidio. Izumo se vidi iz svemira,a stealth Chappy veselo puca sa 14,6km i nesretnik u Izumu može slobodno ALT +F4. Tako dolazi do smiješnih situacija di T9 bojni brodovi bježe od Chappya glavom bez obzira. Zadnje izmijenjeno od: Amd_Shill. 22.12.2016. u 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4095 |
DBS
|
Stealth fire je glupost, ali se lako kontrira ne bježanjem već kretanjem prema izvoru paljbe. Neke od linija će bit dobro kastrirane ak to pređe i na ostatak brodova. Ali to, navodno, planiraju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4096 | |
Registered User
|
Citiraj:
Domet torpeda je 10,ali će BB taman dovoljno smanjit udaljenost da ga zakace. Taman nesretnik u BB popravi flood i počne HE spam sa nevidljivog Ibukija. Ja kad počnem partiju sa Ibukijem molim Boga za hrpu BBa. Dmg se samo gomila. A kažu da Ibuki ne valja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4097 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4098 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ako te i spota jer pijes kavu i palis duvan ima vremena samo za jednu salvu dok krstarica ne nestane i počne te lozit van tvog vidokruga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4099 | |
DBS
|
Citiraj:
Vozim DD-e dosta, i recimo na primjeru Yuguma koji je odličan stealth fire brod ako nisu svi DD-i pomrli na drugoj strani bolje ne pucati dok ih se ne riješi ili si 100% siguran da nema DD-a u tvom krugu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4100 |
Premium
|
Da nije stealth firea, igra bi bila totalna glupost. U stvarnosti je hit rate shelova bio oko 5%, a reload po minutu i vise. Atago ingame ima reload od 16 sec a u stvarnosti je bio 30ak sec. Igra je arkada sa "povjesnim" brodovima, nista vise od toga. Stealth fire na BBove, ovo je timska igra. Koliko se puta dogodi da mozes iskoristit stealth fire? Da nema nekog DDa,CAa il aviona koji te spota i detecta? U lategameu eventualno ako su DDovi poginili na startu. Al zato imas ostatak tima. Kao sta Thor rece, ako BB kapetan nije nesposoban ima shanse, Iowa te npr, sa svoja 34 cvora otjera u kut dok kazes keks, drugi neka koriste teren. Koliko je god "OP" stealth fire, jednaka je glupost da ti nevidis DDa sa 5-10km, koji dodje, lansira torpeda i ode. Klingon bird of pray anyone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4102 | |
Premium
|
Citiraj:
Rate of fire varied from four or five rounds per minute firing at low angles diminishing to two or three rounds per minute firing at maximum elevation. U prevodu, na long rangeu je reload bio 20-30 sec jer je u to uracunato spustanje cjevi, reload i ponovno dizanje cjevi. Ono sta u igri nije implementirano. Isto kao sta i 4-5 RPM nije 16 sec nego bi bilo 15-12 sec ovisno o elevaciji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4103 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() I ako udjem u igru cim stisnem play me izbaci i ne mogu se spojit. Firewall iskljucen i na kompu i na routeru, AV isto disejblan. Na routeru dodane IP adrese WOWS servera za svaki slucaj i nista ne pomaze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4104 |
Premium
|
Meni je update prosao bez problema. Anyway, prva u odigrana u NCu. Naravno, poraz. Poraz sa gotovo 150k dmga. Jos se treban na topove naucit, kapetana pretrenirat i upgradeat brod... 2 broda prezive brisanje sa pixel helta, ponavlja se WoT sranje kad nekog trebas ubit on prezivi sa minimalcem. Replay Anyway, Thor, koji ti je NC setup? 1: Mam 1 2: ? 3: DCSM 4: SGM 2 5: CSM 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4105 |
Banned
|
Moze. Bit cu slobodan za game od negdje 22:30 veceras na dalje. Usput, pocelo je ovo neko sranje sa ''Santa gifts'' ili kak se zove. Placas 1, 3 ili 5 € po 1 kontejneru da bi dobio po 1 poklon https://worldofwarships.eu/en/news/common/santa-wanted/ Koja je to navlakusa za igrace. Neki su uspili iz 10 kontejnera dic po nekoliko tisuca doubloons, par Premium brodova, Premium account od 6 mj, camo i ko zna kaj jos. Ja spizdio oko 15-20 € na 5 kontejnera i naravno nisam dobio nista negoli camo kojeg vec imam ko blata... Od 6-7 itema koje ti pokloni paketi mogu lootat, meni u svih 5 loota bas ono ceg imam gomilu. Pa nemre me je** WG me zesce trola. WG opet nasao nacin kako da zgrne puno love na igracina tokom blagdana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4106 |
DBS
|
Sve što ću reći je da je Admiral72 za mojih potrošenih 22kn dobio Tirpitza za 300 ili više kuna. I dosta ekipe je premium brodove dobilo. Po meni vrijedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4107 |
Banned
|
Ma, kak sam cito po WoWS eu, svako malo je neko dobio Premium brod, i to ne jedan nego su neki digli i do 10 komada cak. Od 6-7 opcija meni da svaki put isti ku** camo i flag koji mi ne treba. WG mi je pojeo vec 150 kn. Nece od mene vise ni lipe vidjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4108 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4110 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2016
|
Ja moram eurojackpot igrati. Imao sam puno srece sa tim gift kontejnerima. Od ukupno 5 ili 6 komada dobio : Tirpitza, Gremya, 40 Dragon fire, 40(?) Restless fire camo, 1250 dublona i 100 +50%XP flaga. Sto se igre tice ; WOT i WOWS se na kraju svode da max iskoristis (exploitas) mehaniku igre, koju moras poznati. U WOTU smo tako cucali iza zbunja u TD-ju i radili milijardu dmg. Slicno je sa stealth fire u WOWS.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|