|
![]() |
#3871 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Bas gledam Ferdija sa Minotaurom, je da topi BBove i sve sta mu da broad, al atago ga sasuo u drive-byu, 6 citadela isntant..ode sav HP ![]() Brod ima ogroman dmg potencijal, al je situational do jaja, nemoze primit nikakav dmg. Onaj trenutak kad postane meta prima dmga sa svih strana i kutova da je to brutala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3872 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Ako netko još nije, sad je idealno vrijeme za grindat njemačke BB-e. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3873 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2016
|
Pozdrav ljudi, evo danas sam vas i ja našao ![]() ![]() ps. username mi je isti i u igri pa ako netko treba vidjeti statse eto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3874 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako imaš Headset javi mi se na privatne poruke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3876 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
![]() Izgrindao sam karlsruhea, tashkenta, myogia, yorcka, hippera, rangera, izuma, i svaki ovaj brod, koliko god lošiji bio od drugih brodova u tieru, je imao neku boljku po kojoj si mogao imati normalne partije. RN cruiseri nemaju ništa. Danas sam imao 110 pogodaka u emeraldu i 40k dmg-a (ovo je sa 1 torpedo hitom). DDovi mi bounceaju shellove bez problema, a kao light cruiser sam pa bi im trebao biti counter. Shell arcovi su katastrofalni. Ako cruiser ide na tebe pramcem, nemožeš mu ništa dok te loži HE-om. A ako mu okreneš bok te nema. Protiv BBa (koji nije kreten i zna izbjegnit torpeda) nemožeš apsolutno ništa, a JEDNA BB salva te briše iz partije. K A T A S T R O F A WG je do sada napravio cijeli niz pizdarija, ali ovo je kruna svega. Ovako loše, nabrzinu sklepanu liniju je sramotno pustit u test a kamoli na live server. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3877 |
Premium
|
Mrkva je t9 i t10. Dobar RoF i paper armor. Al batina je sve drugo putem. ![]() U RNG igri sa ovom sad mehanikom, paper brodovi su fail. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3878 |
DBS
|
I drugi se slažu: ![]() T-1 je troll na tom tieru jer ne vidi više od T-2 IIRC i jedini tamo ima AP granate. ![]() Za ostalo koliko čitam topla preporuka FreeXP do T-6 ako ste baš zapeli za RN CL liniju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3879 |
Premium
|
Mozda im je to bio i plan, napravit liniju jedva igrivom a onda dublooni za convertat free expa ![]() Ni najmanje me ne privlaci njihov gameplay. Vidio dosta puta kako ekipa baci dim i roka iz dima i odjednom torpeda ulecu u visual i pocne panika. Kao sta znamo, smoke je torpedo magnet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3880 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3882 |
Premium
|
@Lun Da, bas tako, 1-2 puffa dima, i ako nisi dobrano usporio tipa ispod pola ako ne i na 1/4, izletis iz svog dima i onda pocne gangbang. Em nema onoga emergency kocenja kao sa drugim brodovima gdje smotamo kormilo da brod dodatno uspori u turnu, ova djubrad ubrzavaju pod full rudderom do malne max speeda. Ocekivali smo CL brodove, al mislim da nitko nije ocekivao ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3883 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3884 |
DBS
|
Ma, i njemci (pogotovo Koni) su bili papirnati i svi su se zgražali na njima kad su izašli. Ja prvi. Sad mi je Koni jedan od najdražih brodova da nije T5 MM sjeban i stalno bottom tier. --- Super teški carry NC i Shokaku combo, preko 3000 base XP s BB-om napravio: http://wowreplays.com/Replay/19848 - preokrenuli smo na samom kraju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3886 |
DBS
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3887 | ||
Registered User
Datum registracije: Aug 2016
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Admiral72. 21.10.2016. u 10:10. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3888 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3890 |
Premium
|
Tipa Kutuzov, a zasto imaju 2 broda na vise-manje isti nacin. Ok, englez je brzi i upravljiviji. Al kutuzov sere HE da je to cudo i ima puno bolji dim. Ako ima istine u onome da je brod OP radi svih modula i da ce ga povuc iz prodaje (a stavljaju ga da dignu pare samo, zato i je op), onda je to navlakusa na kvadrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3891 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Belfast nakon 10-ak partija, izuzetno situcionalan brod. Nebih rekao da je op jer je ekipa u BB vec skuzila da pucanje u random smoke prolazi. A bome prolaze i citadele, ko i na ostatku rn linije. Kada si spotan imas filing kao da svi na mapi pocnu pucati samo u tebe...sva sreca to ne traje pre dugo jer si mrtav u iducih 30ak sek ![]() 10 partija, 2 detonacije. Znaci ima ih sa 0dmg a ima i sa 100+k dmg partija. Za huntanje DD eva concealment expert je must have(jos ga nemam) Flamu ichase and co. su ga igrali dok vecina igraca nije znala o cemu se radi, imam filing da ce malo promjeniti misljenje s vremenom, ok flamu ziher nece ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 22.10.2016. u 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3892 |
DBS
|
Vozim Fubukija zadnjih dana da se malo oprostim od njega prije nego ode na T6. Ovo je jedna od partija (prošli petak): - u diviziji sa SexyCroatom i njegovim papigama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3894 |
DBS
|
Šteta, skoro si izvukao partiju. ![]() Jel to samo čistu snimku staviš na YT? Vidim da je kao i moja 16:10 prije rezanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3896 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo zanimljive povjesti ako vas zanima: USA Army nezna šta će sa 15000 Iowa Class shellova, 16" + Video zadnjeg pucanja iz 16" 1991 godine sa prikazom punjenja cijevi. Pre Pre Pre moćno. ![]() ![]() I skoro potpuna mapa svih potopljenih brodova/podmornica u WW2 Uživajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3897 | ||
DBS
|
Fora ovo za potopljene brodove. ![]() --- Novi cash grab od WG-a: kako napraviti T10 ekonomiju prihvatljivom? - Jednostavno, daj svim brodovima camo za 4000 dubolona koji daje -50% na troškove održavanja broda: http://imgur.com/a/ZZsco Stiže s 0.5.14 Neki camo kao npr. Hindi i Moskva izgledaju odlično. Ali Des ... Citiraj:
Nadam se da nije istina i da ovo netko žešće trola inače GG WG: ![]() EDIT: Sub Octavian odgovara u threadu, je planirano je ali ovo je vjerojatno netočan datamine: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 24.10.2016. u 10:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3898 |
Premium
|
Nista novo za njih, da i platim 150ak+ kn da bi mi free brod manje kostao. Da ponovim, da bi FREE BROD MANJE KOSTAO. Nije dosta sta ekipa gubi pare i sa premiumom i sta daje 70+ kn mjesecno da bi vise zaradjivali, il malo manje isli u minus (kako se uzme) sad ce im naplatit smece kamuflazu za T10. I sta ce ti exp na T10? Da skupis za unlockat module? Da treniras kapetana? Mislim stvarno....... Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 24.10.2016. u 11:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3900 |
DBS
|
T9 perma camo s brodom s kojim si dobar kao recimo što meni leži Fletcher je odličan FreeXP farmer. I s njim i s Fubukijem za first win u kombinaciji sa +300% FreeXP zastavicom zaradim od 1000-1400 FreeXP po partiji. Tako da je to investicija za sebe kad recimo želiš preskočiti T1-T5 RN CL liniju. ![]() Što se tiče T10 - ista stvar, ako imaš brod s kojim si dobar i puno ga igraš. Samo po meni taj camo mora na nešto i ličiti jer u protivnom se gubi smisao. Btw. osim NO i Mogami dosta promjena nije zaživjelo na live 0.5.13 serveru: https://www.reddit.com/r/WorldOfWars..._live_changes/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|