|
![]() |
#4082 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Pozdrav, Imam problema sa mobitelom ![]() Nisam nikada nista radio s mobom, kakav je kupljen takav je i sada, radio je ok zadnjih 10ak mjeseci, al sad zadnjih par tjedana su mi se znala sve aplikacije po redu srusiti, onda sam ga morao ugasiti (vađenjem baterije), radilo je ok nakon paljenja Kada stisnem onu gore tipku i vol - i + zajedno prikaze mi se samo pink zaslon (sinoc je prikazivalo nesto drugo ) Ne znam sto bih mogao pokusati da proradi, zato sam se regao tu da pitam ![]() Zadnje izmijenjeno od: volume3d. 22.09.2012. u 13:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4083 |
Registered User
|
Ej jel imao neko problema sa kamerom na Benru v4 kad upalim pojavljuju se neke vertikalne linije i setaju po ekranu,odnosno trepere wtf? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4084 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
![]() |
#4085 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
@volume3d, probaj sa kobinacijom vol+ i tipka za paljenje uci u stock recovery. Tamo nadji opciju za tvornicki reset. Izgubit ces postavke i aplikacije al bi telefon trebao proradit. U suprotnom nosi na servis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4086 | |
Registered User
|
Citiraj:
Jel moram nositi mob u centar gdje sam ga kupio ili mogu u bilo koji? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4087 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Hvala @Fundowsky, app uspjesno instalirana ali mi pri aktiviranju opet javlja "The application Browser (process.android.browser) has stopped unexpectedly. Please try again." Znaci, Voice search mi radi u svim aplikacijama osim kod browsera. Nije sad da mi toliko znaci pa da moram imat' Google Voice search, al' et'... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4088 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4089 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4090 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4091 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4092 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Mislim da sam imao takav problem kad sam kupio mob, al se ne sjecam kako je proradilo, davno je bilo.......Jel se moze to nekako srediti? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4093 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4094 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovo za birceve ti je ništa čudno, svi pišu da imaju ali u rijetko kojem radi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4095 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4096 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Koja su podešavanja najbolja za a2sdgui? Na koliko je optimalno postaviti swap (po defaultu je 10), a kako postaviti opciju memorijskog manjka? Iz nekog razloga mi se ova podešavanja brišu i vraćaju na podrazumevane nakon restarta, pa ih moram svaki put ponovo podesiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4097 | |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1485470 EDIT:Ova scripta (Script darktremor a2sdgui 2.7.5.3 Beta 04) ti je potrebna ako si na CM-u jer na njemu onako na suho A2SDGUI ne radi. EDIT: Evo nesto za romoholicare,za test skoro svjeze sa HTC Mania http://www.htcmania.com/showthread.php?t=453200 Zadnje izmijenjeno od: Gongy. 26.09.2012. u 06:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4098 |
Registered User
|
EDIT: Evo nesto za romoholicare,za test skoro svjeze sa HTC Mania http://www.htcmania.com/showthread.php?t=453200[/QUOTE] jel bi nam mogao uploadati negdje jelly bean fix, nalazi se tamo pod important i rjesava probleme oko statusne trake, nisam registriran tamo pa ne mogu direktno skinuti s foruma. EDIT: https://www.dropbox.com/s/yc3pr98gbr...Bean%20Fix.zip nasao sam link do fixa ![]() Zadnje izmijenjeno od: Uzemljivac. 26.09.2012. u 12:44. Razlog: problem rijesen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4099 |
Registrirana Smrt
Datum registracije: Jun 2006
|
kad budem stavljao ovaj novi recovery 6.x dali moram obrisat stari 5.0.2.6 ili samo ovaj instaliram preko njega? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4100 | |
Registered User
|
Citiraj:
EDIT: https://www.dropbox.com/s/yc3pr98gbr...Bean%20Fix.zip nasao sam link do fixa ![]() ja skinuo pa možda probam danas, da vidim nosi li šta pametno
![]() |
![]() |
![]() |
#4103 |
Registrirana Smrt
|
malo sam modificirao benruv4 i naravno izbacio vending(market) iz foldera app tako da ga mogu naknadno instalirat ali nakon sto ga instaliram kroz update ili normalno ne mogu ga pokrenut, tj srusi se odmah, jel zna netko kako da rjesim problem? EDIT: rjesio problem....izostavio sam google service framework ![]() Zadnje izmijenjeno od: deathdancer. 27.09.2012. u 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4105 |
Registrirana Smrt
|
zato sto ga zelim kao user app a ne system |
![]() |
![]() |
![]() |
#4106 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4107 |
Registered User
|
imam cudan problem..na mobu je od benrua cyan stavljen ponovo prije par dana..ugavnom..zate kada s mobitela zovete nekog pa titra ona crvena lampica skrz gore tocno ispod power tipke..ne ona za bateriju dok se puni il dode poruka nego ona desno..naime vec dva dana (od kad sam stavio cyan) mi ta lampica cijelo vrijeme titra..probao sam bat nutra/van nis..jel ima ko kakvo rijesenje/objasnjenje..inace sve funkcije normalno rade na mobitelu
![]() |
#4108 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam skuzio da je to do nove verzije vibera, izgleda da stalno drzi konekciju... i po potrosnji baterije se vidi da cuca uglavnom viber |
![]() |
![]() |
![]() |
#4110 |
Registered User
|
|
|
Oglas
|
|