|
![]() |
#3961 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3962 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Pa kolega, i ja sam mislio da je bolje čuvati busiju jer me tako neće skinuti previše puta. Onda sam skužio da tako niti ja neću baš previše skinuti, pa sam se i ja pridružio sveopćoj jurnjavi. Igra je daleko od realnosti pa me boli briga. Niti će meni past dlaka s glave ako me neko skenja. Ovako napravim nešto za ekipu i dobro se zabavim. Vidim trojicu i prođe mi kroz glavu računica: "Jednog naknem bombom, jednog skinem rafalom iz MP44 i treći mene ubije. Opet vodim 2:1". Nekada ne uspije,a nekada skinem svu trojicu ili čak više. Samo dojurim ko gazela i roketeeee. Od naoružanja imam Logitech Media Elite, Logitech MX518 i Func 1030. Mislim da više nikada neću primiti u ruke nešto većeg kalibra.Svi znaju da se deklariram kao pacifist.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3963 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() A i ako smijem dodat, refleksi u igri su ti postali bolesni ovih dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3965 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
: roller : ha, ha, nit vidim niti cujem a refleksi hodaju dva metra iza mene, najbolje mi je kad gledam u replayu kako me neko ubio i uspijem ga vidjeti tek po plamenu iz oruzja, ali glavno da se igra koga bi ubijali da nema nas slabijih, tebi Zule svaka dala zatuko si me vise nego bata zivojinovic svaba na Neretvi: cheers2
![]() |
#3966 | |
Zule
|
Citiraj:
: cheers2 Prijeđi kod nas na tamnu stranu, zabavnije je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
m e m b e r
|
![]() |
#3970 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3971 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3972 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ah Hrvatski Vojnik istina većina dolazi iz njega jedan dio iz stranih knjiga. NO nebitno je sad to, da je igra relana bi se trebao čuti zveket kod Tomy guna, naime ima odvartnu naviku da zvekeče ko zvečka kad se hoda s njime. MP40 bi se trebao svako malo zaglaviti, vojnici bi se umarali nakon dužeg trčanja, rane ne bi same zacjlejivale itd.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3973 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Die Wehrmacht braucht dich ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3975 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
rak je morao izachi nezadovoljan iz igre. ![]() njemci su igrali ko muhe, pa sam se morao vratiti u drage mi amere na garanda. a i radio silence je vladao all the way... ![]() ![]() @zippo lol...do-bra ![]()
![]() |
![]() |
#3977 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3978 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Drugo cijela puska sporija u odnosu na garand ![]() Kuzis
![]() |
![]() |
#3979 | |
Zule
|
Citiraj:
ali razmisljaj ovako..igras sd i ostao ti jedan metak i jedan protivnik..i kak sad da reloadas a da te lik ne skuzi?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3980 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Uglavnom, ustvrdili smo da imamo veterana, koji znaju dosta. 2. Njemci su lame, ne koriste TS ![]() 3. Ameri su glavne babe na forumu (hmm, tu sam i ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3982 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3983 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Da, da, vidim ja da vi sada pokušavate zataškati da vam se redovi raspadaju ![]() Mislim, samo recite, bit ćemo bolji prema vama, ili nećemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3984 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Molim ljepo ne izazivajte mi generala(tu i tamo me usrani auto asign baci u izdajničeke trupe ![]() ![]() Raku ćemo dati veću ulogu ali zbog pravila foruma neću stavljat sliku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3985 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Bio sam tenkista u 2. i 123. Požeškoj brigadi. A ovo šta ti imaš na slici ti je 12,7 mm M87. Pješačka strojnica prerađena od Ruske protuavionske strojnice NSVT koje su bile na T55, T64, T72 i M84. Dok DShK-a nisu prerađivali u pješačko naoružanje. ![]()
![]() |
![]() |
#3986 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Me262 itd... Novih U-Boot typ VII i VIII. itd. Garand je dobra puška i lakše je nišaniti s njom neg s gewehr 43 jer je mušica veća pa ti treba manje vremena. U pravoj bitci nisi mjenjao šaržer nakon ispaljenih 5 metaka, no unatoč tome meni je draža M1A1 Carabin, i Gewehr 43. BTw. Rommel nije General već General-Feldmarschal, a njegov sin je bio Gradonačelnik Stuttgarta u 80im.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3987 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3988 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#3989 |
m e m b e r
|
![]() |
#3990 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Pa i ostatak aka Isus, ZZZUUUULLLEEE, Mirko ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|