|
![]() |
#3871 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
ne ![]() ![]() snimi kod1 i updejtaj PB, i probaj uch na neki server i reći će ti da cd-key ne valja ![]() a crackani serveri nemaju pb - dolje piše failed to update pb client il tak nešt :d
![]() |
![]() |
#3872 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa može se igrat... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3874 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
to se zna, jer to je tvoja defaultna konfiguracija. ![]() ![]() jucher nije bilo nishta od telechih koljenica. morati chemo ponovno organizirati...
![]() |
![]() |
#3875 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Noup. PB radi i sa crackanim serverima. Samo sto o tome se ne smije pricat ovdje...igram cod1 na takvim serverima i radi. Ali ja imam i original cod1 tako da me ne brine jel nesto ovako ili onako. Za financiranje servera jednostavno uvesti donacije, a onaj tko donira novac NEMA nikakvo pravo glasa o odlucivanju kakav ce biti server vec iskljucivo podrzava da server ostane online, a oni sta primaju donacije to sigurno nece iskoristiti da sebi kupe nove carape.
![]() |
#3876 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
micka mu paterina.....
a zakaj sam ja odustal od slaganja servera?zato kaj bi vas vec pol bilo iskasapljeno da se ja mucim ko Rak i MM a ekipica da tera po svojem i kaki... da se zna,JR i ja i dalje ostajemo u igri oko chipanja za server,a ovo kaj nas je sve spopalo sam blago predvidil i prepustil sam zivciranje MM i Raku... evo,kaj nije za bogeku plakat,em imamo nas server,em je gore ekipa koju znas,em se moremo vec i regionalno il familijarno razracunavat,teamspeakat,podmetat kundak pod glavu,bocat s bombama,cackat zube sa tandarama il tusirat s PPgejcima,da ne pricam o mogucnostima Kamperaja,os na suncu pustinje il na snijegu Sibira..pa kaj bi jos steli???mater, pa ovog nema nigde, i jos vam je Admin i muzicke zelje ispunjaval i opet kukumavcete..fuj! stvarno vam treba neko da vas degeneci i neda vam dici pogled s poda, valjda sad bute sretniji....ne nebute,presli bute na Dozu ili nekam i nastavili tam srat,jel tu ste i bogu i vragu dojadili..a i nemrete vise delat kaj vam se hoce.. a mi zeljni druzenja ,IGRE i zabave??? ma ko nas jebe.....nismo dovoljno guba,nije dosta kaj me svi odreda skoksaju sa kundakom il bombom,jos me i masakriraju nakon toga i sliku objese na COD2 thread da se vide junaci...al meni opet dobro, jel znam da bu se i 1 od 10 igri pojavilo par mojih kompica po oruzju pak si bumo hitili par simultanki uz max zezanciju i smijeh.. e zato bum i dalje stajal uz Raka,MM dakle,vidimo se i dalje ,navecer kad ukradem pol sata ,sat od svakodnevnih obaveza eto mene opet, da si neko popravi skor.... za one Druge(znaju koga ide) : bonker : : CoolRamb Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 24.03.2006. u 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3877 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
kick --> promjena pass -->
dato mi je na volju da napravim reda na serveru, ili ochistim od onih koji kvare zabavu i gusht samoj igri. to chu i napraviti. jesam li bio dovoljno jasan? jesam. ![]() hehe, dojdite vi slobodno sem prigorci i zagorci,
na jenu porciju mesine... ![]() ![]() ![]() btw, uz pomoch raka, dodjoh i do loga servera, s obzirom da u trenutku ne mogu vidjeti tko uglavnom zapochinje voteanja. od sada njega osobno, i ostale koji rade svinjarije po serveru, kickam trajno. hochu li upozoravati josh? nechu. ![]() zashto nechu? niste zasluzhili. dosta je vech bilo upozoravanja, mislim da su MM-ova velika slova na sticky threadu bila dovoljno jasna. kome nisu, nikada neche niti biti, zato - desni klik --> kick --> promjena pass dato mi je na volju da napravim reda na serveru, ili ochistim od onih koji kvare zabavu i gusht samoj igri. to chu i napraviti. jesam li bio dovoljno jasan? jesam. ![]()
![]() |
#3880 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja svakako imam najmeru dalje plaćat 10kn mjesečnno jer u najmanju ruku smatram da je to fair. istina je da imam drugačiju percepciju igre od jendog dijela ekipa, al mi nitko i ne kenja da sam više štete nego korsiti. Već sa rekao meni je do zabave a ne do killova, zaboli me za killove. Zato i toliko poludim kad me bomba skelji u prvom koraku jer tu nema gušta posebice kod S&D, kao i da mi skaktuanje ide na qurac jer nije ovo MF quake. Činjenica je da se non stop vota usred mapa itd i neizmjerno nervira.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3881 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3883 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ajmo malo na server odmah sad ![]()
![]() |
#3884 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
@Atha & ekipa Organizirate zderonje u Rijeci ? :clap: Bude li bilo toga svakako me pozovite, volio bi upoznati barem dio ekipe, mozda dodje i nino5 ako bude tu. Nece mi biti tesko potegnuti 100 km ako budem slobodan (posao zeza, a sta drugo). U svakom slucaju sjetite me se ![]()
![]() |
#3886 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Kome i koliko uplatiti lovu za server???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3887 | |
Banned
|
Citiraj:
Nego sto je danas??? Na serveru su samo Gospar i Sky!!! Kaj se to dogadja??? Inace je server u to vrijeme bio krcat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3888 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Dođoh, vidjeh, deinstalirah. Bilo mi je drago, dečki, ali ovo definitivno nije igra za mene. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3889 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
suza za zagorske brege... btw. što se tiče servera, ja i dalje plačam za partiju : quake :
![]() |
![]() |
#3891 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Već sam rekao podržavam glavešine... I nije mi problem platiti, dapače, ne vidim zašto ne bi platio... Ekipa je dobra, a sada kada se uvede reda bit će super... Ja večeras dolazim kad završi film na prvom |
![]() |
![]() |
![]() |
#3892 |
Banned
|
Dajte da se dogovorimo kada da dodjemo na server jer je glupo da sami lutamo. Evo, dosad smo samo Gospar, RB i ja bili. Vracam se u 22:00 pa ocekujem da i ostali dodju!!! Ne kuzim zasto nikoga nema, a server je u to vrijeme bio krcat. : nono : Nego tko je OUTLAW??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3893 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Gledam upravo zadnjih 5 stranica, pa nemogu vjerovat da se ovo dogadja. Stavite se u moju poziciju, 7 dana sam bez igre i osjecam se kao zadnji ovisnik u krizi. No comment...:mad: Sto se tice Zderonja, cekam iskrcaj ako sve bude u redu negdje u listopadu ili cak kasnije, a onda sa gepekom punim ISTARSKIH delicija stizemo zippo61 i ja u ZG ako treba, pa da vas onda vidim: CoolRamb . Ekipa pozdrav josh jednom svima, sutra isplovljavamo, cuvajte mi server za slijedecu zimu...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3894 |
Ex-Gastarbajter
|
Evo mi sada bili, i bilo je solidno. doduše sada svi idu u horizonatalu polako... pica milicajac došao prekasno... @terminator - daj smanji details, rezu ili neš, ne možeš onako igrat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3896 |
Ex-Gastarbajter
|
naj se ljutiti, ali da si uletio ranije, u pravi fajt bilo bi živo.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3900 | |