|
![]() |
#3871 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
hmmm rom je brz i sve 5, ali svaki dan mi mob poguta jednu dolaznu poruku, na tudem mobu pise da je isporuceno, ali meni ne dolazi, i nema je u dolaznim porukama znaci defaultni messanging koji dode s benru v4 i npr 9/10 poruka primim, jedna zapne |
![]() |
![]() |
![]() |
#3872 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
ja koristim go sms pro u kombinaciji sam sms popup . sve notifikacije i od defaultnih poruka i od go sms pro su mi iskljucene jedino je sms popup upaljen i sve mi uredno dolazi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3873 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3874 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima, to je stara verzija, ovo je nova u kojoj sve radi kak spada: CM 7.2 benruv4 Obavezno promjeniš launcher, ADW.Launcher je užasno traljav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3875 |
Registered User
|
koja je uopce razlika izmedju adw i adw ex launchera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3876 |
Premium
|
ADW Launcher je starija verzija kod koja je open source i besplatna zato ju i koriste kao defaultnu u CM romovima ali sporija, osjeti se lag. ADW Launcher EX je novija, bolja verzija koja se plaća. Još nisam naišao na bolji launcher za Gingerbread. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3877 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
evo linka: http://adf.ly/C1oAP to je squadzone cm,ko voli nek izvoli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3878 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: RS_BuRnOuT. 25.08.2012. u 20:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3879 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3880 |
Premium
|
Da, widgete, launchere i tipkovnice nebi trebalo bacat na eksternu memoriju i očito da CM pazi na ograničenja što je odlično. Danas sam se malo igrao sa tim ugrađenim App2SD od CM-a i moram priznat da dosta uspori telefon. Imam class 4 karticu i očito da je to premalo za fluidan rad. Probat ću nabavit class 8 karticu, a zasad mi je bolje koristit Link2SD. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3882 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3883 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3884 |
Banned
Datum registracije: Mar 2012
|
mene zanima da li ima bilo tko ovdje kome ovaj telefon,huawei u8650 sonic radi bez problema sa nekim custom rom-om? telefon je totalno loš,ocjena -0!stalno blokira,restarta,gasi se,ekran mu pocrni. ovaj telefon je dobar jedino za testiranje tvrdoće zida. niposto ga ne bih nikom preporucio da ga kupi,ako ga jos uopce ima u prodaji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3885 |
Registered User
|
to sto si ti naletio na neki telefon koji je sa stvornickom greskom to je tvoj problem... ako svima odavde osim tebi radi kak se spada onda ocito mozes skuziti da je jedino tvoj takav.. i ne moras odma biti ljuti.. za te pare koje si dao sta si ocekivo? da to bude space shuttle?? iphone 4s? pa daj malo realnije gledaj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3886 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Stalno blokira ako si na starom Orginal Rom-u Ekran pocrni, ako mislis na svijetlinu. To je do postavki
![]() |
![]() |
#3887 | |
Premium
|
Citiraj:
Frend koji se slabo snalazi sa tehnologijom ima jednog na stock ROM-u i oduševljen je telefonom, da ne spominjem koliko je bolja kupovina od svih ovih jeftinih malih Samsunga (Y, Mini), jeftinih LG-ova, nedajbože Nokia koje uopće nisu smartphone telefoni u tom cijenovnom rangu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3889 |
Registered User
|
v2 da ti radi fluidnije nego v4 stobom onda nesto ne stima xD... vjerojatno ti samo launcher fluidniji... stavi na v4 launcher pro pa onda reci da je v2 fluidniji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3890 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3891 |
Registered User
|
fix? ni ne znam da ga ima . daj link +nema google play . di da skinem gaaps za taj rom ako ima naravno + moram dodati da je rom bolestan sa opcijama . nisam ni znao da mi to sve moze telefon ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 27.08.2012. u 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3892 | |
Registered User
|
Citiraj:
Taj rom bi trebalo malo doraditi za naš mob,bar ja tako mislim,inače je strava. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3893 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3895 | |
Registered User
|
Citiraj:
Pisao sam o tom problemu i tamo i na my.ppc,ali nitko ništa. Link http://www.htcmania.com/showthread.php?t=436295 Da bar netko složi neki patch za to,bilo što,samo da ne screenshoota,to bi mogao fundowsky riješiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3896 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
tutix nemaš pojma što govoriš,a onda je bolje da ništa ne govoriš. moja sd kartica je clase 6 od 16 gb,a to je neka srednja klasa. nikakve widgete nisam pobacao po telefonu. imam nekoliko aplikacija ali sve u rangu memorije. ja se dobro snalazim sa tehnologijom,ne bubam nesto napamet kao ti. uopće nisam spominjao sd karticu i widgete,a ti samo lupas bez veze,samo da lupaš i nemoj mi trubit o tom benru kao da ti je ne znam sto,meni je glup,ružan i usminkan.ne zelim ga na telefonu! steta što se javljaju samo takvi kao ti koji nemaju sto pametno za reci. zbog takvih kao sto si ti ja sam bacio u vitar 100 eura. telefon je sranje,to i sam znas,pa vidis da i sam uvijek nesto krpiš na njemu,i pomiri se sa tim. peace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3897 |
Registered User
|
mark11 aj prekini vise.. sta je tutix kriv sta si ti nesto pokvario na telefonu il kupio takvg.. ak svima radi a tebi ne znnaci da je u tebi problem i prekini napadat nekoga ko nema nikakve veze s tvojim telefonom. radje daj 3000 kn vise pa si kupi iphone 4s 8gb black pa neces imat problema tih.!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3898 |
Registered User
|
hahhaha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3899 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#3900 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kod cure se definitivno produžila baterija kad sam maknuo LauncherPro i stavio drugi (Zeam Launcher). Prije ga je punila svaki dan, sad izdrži 48h u komadu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|