|
![]() |
#361 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma instaliraj noviju verziju, pa vidi kak se ponaša, nije da ne radi, nego sam samo naglasio da bi bilo poželjna 1.0.1.1, zbog toga jer podržava dosta starijih igara ![]() P.S. naoružao se volančetom ^^, samo se trebam ispraksati i kalibrirati ga prema mojim zahtjevima ^^. ![]() Server_1: Juggernaut |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Stavio sam novu verziju i ne zafrkava kod pokretanja, nadam se da neće poblesavit kad će se počet igrat Server_1: Juggernaut 1v@n
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#364 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
jel ima ko x64 vistu i problema s full igrom? demo sljaka bez beda, ali full igra se rusi... evo opis problema: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: GRID.exe Application Version: 1.0.0.0 Application Timestamp: 482b5094 Fault Module Name: GRID.exe Fault Module Version: 1.0.0.0 Fault Module Timestamp: 482b5094 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 0046fca4 OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1050 Additional Information 1: fd00 Additional Information 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160 Additional Information 3: fd00 Additional Information 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
"All we have to decide is what to do with the time that is given us" J.R.R. Tolkien Zadnje izmijenjeno od: nathan. 04.06.2008. u 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja se spojit na Hamachie ali ne nalazi mi server i igri... ne znam sta je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Registered User
|
dajte ljudi GASITE FIREWAL, sve SVE firewallove, i antivirusne, jer oni znaju također blockat. Bilo od windowsa firewall bilo vaš alternativni. Probajte s verzijom 1.0.1.1 prvo, onda ako nejde s novijom. 70% vas danas koji ste se spojili na hamachi ste ili imali drugačije verzije ili niste uopće ugasili firewall... i onda se tamo 3h natežemo kako i šta ko da smo posljednje njubare, a forum bi trebalo biti PC Ekspert , je li? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Ispao je čudan miks između simulacije i arkade..ne baš pogođen..
![]() |
![]() |
#373 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
jbt sto sam se danas naigrao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Bogami, koliko god pljucali po NFSu, nije veliki odmak ovdje napravljen, bar šta se tiče upravljivosti. I to ne govorin kao GTR freek, već kao razočaran korisnik ![]() ![]() Šta ja znan, možda bi bilo lakše se protiv ovo nerealnosti borit da je nekakav volan, tipkovnicom nema smisla jer stvarno pari kao da auto lebdi ![]()
![]() |
![]() |
#381 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
GranTurismo 4 je miljama daleko od ovoga uratka(da sad ne spominjem omiljeni GTR). Jedino sto me se dojmilo su zakucavanja u drugi auto, kao da se sam zakucam u njega, vrlo uvjerljivo, majke mi ![]() Ali kontrola je katastrofa, djecja igrica. Nije zahtjevna igra, meni radi na cca 60fps-a 1280X1024@75Hz sa 4xAA i svime ostalim do jaja. Sad idem igrat dalje 18 WoS:ALH, kamion rulez ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: Juggernaut. 05.06.2008. u 08:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
logx sam ja.. Sa volanom sam ja jucer izpizdio, cim udjem u igru volan jebeno olabavi i doslovce ga sa noktom mogu okretat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Registered User
|
@tech - i meni volan luduje, FF nonstop radi ![]() Onak, dosta jako trebam volan zakrenut da bi uopce pocelo okretanje kotaca u zeljenom smjeru, i dok dođem do toga da mi auto počne skretat, malo pomaknem volan i skrene ko divlji, dok vozim izgledam gore nego kad se vozim u onim treskačima na proštenju ![]() @dem, skužio sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
dark paradise
|
Hmm, vidim da ste oduševljeni sa igricom, imam jedan mali problem sa dotičnom... kad dođe do "24 vuri Le Mana" ali samo noćni dio vožnje se uspori i grafika pokvari i čim prođe s trzajem se vraća na staro!! WTF! No poslije skužio da u nekoj drugoj trci isto po mraku kenja al nešto manje (možda zbog samo 2 sudionika u vožnji)... Ima'l ko ideju? Probao smanjiti rezu i neke detalje al nije baš pomoglo! A što se tiče vožnje fakat je nedorečeno, ak nemam traction control i ostale gluposti čist je zabavno voziti al to znači da ne bum bio među prvih 10.... a ak uključim fakat je Boring....još je najbolje razbijati aute ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
The mighty pirate
|
Uvijek ima mjesta. Bude nas oko 6-8 max. Nikak da se server popuni.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|