|
![]() |
#362 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni rade oko 195, a znaju povući i do 202. Kod tekoma ti je 2MB flat 219kn, a Voljatel to isto ima za 209. Vidjet ću dal će ova idila potrajat pa ću im poslat jedan upit na helpdesk u ime starih dobrih vremena ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
mhm, neznam, meni u ovih par mjeseci, hmm, ne sjecam se kad mi pukla veza na voljatelu tak da kaj se tice toga problema nemam =) mislim da cu ostat na volji, vidjet cu kakvo ce stanje biti dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
u zadnje vrijeme su mi se pocele dogadjati pozitivne promjene. umjesto max 57KBps koliko mi je skidao prije, u zadnjih par dana mi skida sa torrenta u prosjeku 60-65, najcesce 63-64 KBps... dal se to i vama dogadja ili sam samo ja te srece???
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Eto da napišem par pohvalnih stvari za voljatel helpdesk. Zvao sam ih 4 puta i svaki put sam ih dobio bez problema. Što je najčudnije i najsimpatičnije uvijek mi se javila jedna te ista ženska osoba. Vjerujem da već zna sve podatke o meni ![]() Prošli smo od konfiguriranja routera, provjere brzine, postavljanja zaštite za wireless, preuzimanja nod32 keya itd. Uglavnom ja sam prezadovoljan sa voljatelom i sumnjam da ću ikad više uzimati t-comove pakete.
![]() |
#369 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#370 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
i mene isto zvali bili na mob, ma helpdesk im je svjetlosnim godinama ispred t-coma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
Moderator
|
S tim se definitivno slažem. Trenutni rekord s tekomom mi je 31:10 za jedno jednostavno pitanje. Sreća kaj mobitel ima glasan zvučnik tak da sam ga stavio sa strane i usput gledao film čekajući da se netko javi ![]()
![]() |
#372 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Dakle da pitam,jucer na postu sam dobio do t-coma za produzenje ugovora ako produzim dobim ili Logitech 5/1 zvucnike ili komplet web-kamera ,tipkovnica i mis Logitech. E sad je to dobro,ali 2 godine zivciranja kad ce spustiti cjene i to mi je dosta. Dakle htio bih vas pitati: Naplata flat paketa: * VOLJAflat do 2048/256kbps – 130 kn * VOLJAflat do 8192/512kbps – 150 kn * VOLJAflat do 16384/768kbps – 170 kn Dakle to su cijene flata,ja voljatelu recimo za 2mbita placam 130? a t-com jos 79? |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
da ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Al ja cu ti dat drugi savjet: Osobno koristim Voljatelin smart 512/160 paket, koji udovoljava SVE moje potrebe (youtube, mp3, torrenti, web radio, mrezno igranje...) i to za 60 kuna mjesecno (+ 79 tcomu). Ako ti se ne svida, jednostavno promijenis paket.Ovako Sliku u thumbnails Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.02.2008. u 21:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
evo, ja se prebacil na Tcomu s 5GB na 1GB, registriral se na voljatelu, uzo smart paket 3, 768/192 FLAT i to će me koštat 170kn... brzina mi nije tolko bitna... odmah sam dobio user i pass a helpdesk je isto za pohvalu... sad čekam 1.1 da mi se prebaci paket pa ću se spojit na voljatel... i da nešt pitam... na ruteru samo promijenim user i pass i to je to, ili imam još nešto drugo za promijeniti? i koliko bi me došlo tih 5 dana da se recimo spojim na voljatel do kraja mjeseca? koje im je obračunsko razdoblje? veli mi lik na SZKu da bi me došlo par kn.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Anything Goes Martial Art
|
Tako je, u Volji ti zaračunaju onoliko koliko si bio. Ali pazi, T-Com bi ti mogao puknuti puni mjesec za liniju. Mislim, ako ti nije turska sila pričekaj još tih par dana pa se spoji od 1.1. BTW, jesi li potpisao ugovor da dobiješ 2 mjeseca besplatnog flat prometa ili ideš bez toga?
![]() |
#377 | |
420
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
|
Sorry, nisam vidio da ti već imaš T-Com. Onda ništa, tebi će doć račun na liniju 80 kn za prosinac ovak i onak, kao i za promet koji si napravio na T-Comu. A promet koji bi napravio na Volji ovih par dana bi zaračunali po principu (cijena paketa/31)*broj dana
![]() |
#379 |
Moderator
|
Voljatel ti za prvi put računa samo onoliko dana koliko si bio spojen a isto to radi i t-com tako da si izračunaj što ti se više isplati. Pazi samo ako pređeš paket kod tekoma jer će ti normalno zaračunati svaki sljedeći ![]()
![]() |
#381 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
i ja imam taj paket kod t-com i zelim preci na voljasmart1.Koliko ce me to kostati kompletno mjesecno? 79.- + 20,- + 35,- kn = 134,- KN ili????znaci i to sto moram platit t-com i volja?jel se mora placat t-com promet od 1GB ako se uopste ne ulazi ispod t-com? hvala unaprijed na odgovorima i oprostite na glupom pitanju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Objašnjeno ti je u skoro pa na svakoj drugoj str, a isto tako i na voljatelovoj str. Dakle, da ponovimo. Npr, Smart 2 paket kod voljatela. 512/160kbps i flat. U tom paketu plačaš 60 kn voljatelu za promet + 79 kn t-comu za vezu (jer koristiš njihov kabel, jel tako). E sad, caka je u tome da s t-comom imaš ugovor na 1gb start paket. Ako se ne skopčaš u toku mjeseca nijednom na t-com adsl ne plaćaš im 21kn koliko predstavlja promet od 1gb. Ovaj slučaj ne vrijedi ako imate 5gb start paket.
![]() |
#383 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
p.s. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Koliko vidim po logovima na voljatel.hr, prvi tjedan mi je radilo 24/7, drugi tjedan me malo izbacivalo (3 ili 4 puta me samo bacilo van), no reconnect je bio trenutačan tako da nisam osjetio da nema neta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
|
![]() |
#390 |
Premium
|