|
![]() |
#361 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Moze li mi na kraju netko to sve zaokruzit pa da i ja uzmem taj tab. Znaci Skype sa novom verzijom sluzbenog ICS-a...glasovni pozivi rade normalno (mikrofon i zvucnici), dok se kod video poziva iz nekog razloga moraju koristiti slusalice jer na zvucnike ne dolazi zvuk? EDIT: u biti kad malo boljem pogledam postove na sluzbenom se jos koriste slusalice za skype bez obzira bio video ili ne, jel tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Tako je.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Znači svi preporučujete prelazak na 2.0.2, skype radi bez problema, nema nekih većih bug-ova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
tako je, jedini bug koji sam nasao je da scroll widgeti ne rade...
![]() |
#367 |
Registered User
|
Meni kamera radi ok? čak mi i rotira glatko ko maslac? uključi rotaciju zaslona?
![]() |
#369 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ima li tko ideju koji aplikaciju koristit za slanje sms-ova ako je tablet spojen na 3g stick? Pokusao sam par aplikacija ali nijedna ne radi. Ide preko aplikacije mysms ali onda ista mora biti instalirana na android mobu i na mobu mora biti dignuta neka verzija internet veze, ili wireless ili 3G. Bilo bi zanimljivo ako bi se moglo.
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da to nećeš naći iz jednostavnog razloga što je SMS vezan za broj mobitela, a kod 3G ti ga nemaš. Zato i je logično da ne možeš slati sms-ove sa njime.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#372 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ako tablet prepoznaje 3g stick i spaja se na mrežu, onda bilo koja aplikacija za sms. ja na android boxu koristim "gosms". je malo preušminkana, ali podržava i sms i mms i adresar. a coconut je u krivu jer sms nema veze ni sa mobitelom ni sa stickom nego sa sim karticom. svaka kartica podržava sms, ali svaka kartica ne podržava voice pozive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Probao sam ih dosta ali nikako da ih natjeram da radi. Primjetio sam jos jednu stvar na ICS od XTEAMA,prema specifikacijama tablet bi trebao imati 4GB NAND flasha,a u postavkama pokazuje 2GB. Ako netko ima instalirani fw od XTEAMA nek malo baci oko
Zadnje izmijenjeno od: acer. 10.05.2012. u 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Registered User
|
Meni nije radio, sad dal radi.. bo... @acer mene vise brine sto mi imamo na raspolaganju ~270mb rama a pise da ima 512....
![]() |
#376 |
Registered User
|
@acer:A sta mislis gdje je nadjeno 1GB mjesta za aplikacije? Ima 4GB.. @useless2:Skype radi audio poziv bez slusalica, video poziv ne (ima problema sa zvukom). Ali ima jos verzija skype-a i jos testova, ali nema vremena.. @ogy_dogy:Prije takvih izjava trebas malo potrazit zas je tako.. Ostatak rama je rezervisan za reprodukovanje hd videa.. Ima 512mb, ali korisnik vidi 270 (na xteam-u 283) Zadnje izmijenjeno od: nino. 10.05.2012. u 18:16. Razlog: Koristi opciju edit, nemoj postat zaredom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Registered User
|
Ok, u suštini znači meni se os smrzava zbog manjka ram-a ali ako uspijem pokrenuti hd video radit će glatko? dobro, to nisam znao, bar nisu lagali za specifikacije...
![]() |
#378 |
Registered User
|
Da rezimiram. Za skype je najbolji zadnji fabricki firmware (2.0.2), jer je zvuk kvalitetniji i radi sve (ali sa slusalicama samo). Viber necu testirati jer mi se ne svidja aplikacija. Na xteam-u skype radi (u video pozivu ne radi mikrofon jedino), ali je zvuk losiji. Jos mi ostaje da probam gtalk obzirom da njega najvise koristim.. Sveukupno xteam je bolji rom jer je stabilniji i bolje optimizovan. Cim se 2-3 aplikacije pokrenu vidi se da fali rama, jednostavno premalo je to za ICS.. Zadnje izmijenjeno od: danijeldav. 10.05.2012. u 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Registered User
|
Citiraj:
*EDIT: sa sluzbenim update-om opet pizdarije, gubi Wi-Fi i restarta se sam od sebe, inace, stvarno fino radi, no sad idem probati nesluzbenu varijantu... Zadnje izmijenjeno od: flash6. 11.05.2012. u 20:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Registered User
|
Bolji je xteam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Registered User
|
je, xteam je bolji, ali s njim kad mi nesto zasteka presjece me, buduci da nemas jamstva s nesluzbenim, a 1600 kn bi nebi bio gust popusiti :-P
![]() |
#382 |
Registered User
|
Nema koji rom nisam koristio i nikad nisam imao problema. Bice i sluzbeni jednako dobar, al za mjesec, dva, tri, a mozda ni tad.. Ali ko hoce da se muci, samo izvolte.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Nemam crashanja, wifi loss, mogu micati aplikacije na SD, a koristim ga za povremeni surf i kao ebook čitač dole u dnevnoj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Registered User
|
Slazem se. Ni ja nisam imao problema mada sam ga imao na tabletu samo jedan dan. Ono sto lose radi je flash, a ja to puno koristim. Probajte neki flash video iz browsera pa cete videti. Dalje meni treba root (zbog nekih aplikacija), a to official firmware nikad nece imati. Bilo je tu jos nekih sitnica koje sam zaboravio.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Registered User
|
Bok ljudi!Prilikom zadnjeg updatea tablet mi je zablokirao......nisam ga mogao ni ugasiti.Ostala mi je solucija reseta i to sam napravio.Nakon toga baterija se skroz ispraznila i sada:nakon svakog gasenja(bez obzira na napunjenost baterije) i nakon sto tablet miruje nekoliko sati baterija bude prazna!!!!!Baterija ima tek dvadesetak sati rada.Da li je reset mogao ostetiti bateriju?Sto da radim...reklamacija u ducan mi se cini najbolja opcija tj jedina...smrc! |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Registered User
|
Tako i ja mislim.....hvala! A da ga ponovo upedateam,moze li se sto promijeniti?Ako je pitanje bedasto,ne zamjerite,sve mi je ovo novo! Zadnje izmijenjeno od: nino. 16.05.2012. u 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Registered User
|
Ljudi jel se to samo meni događa, ili je ovaj battery indicator u službenom romu bugovit do bola?? jučer npr mi je cijeli dan pokazivao 100% dok se tab nije ugasio, nikad nije isti problem, nekad se sporo prazni pa naglo padne, nekad se uopće ne neapuni... momentalno mi je ovo najveća zamjerka rom-u, još 2 problema su: ne rade scroollable widgeti u službenom launcheru (apex launcher to riješava) i nema brightness slidera u meniju od sata što mi je totalno nejasno zašto su ga uklonili???
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|