|
![]() |
#331 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
Pratim temu i čekam neku zvaničnu verziju ICS-a bez većih bagova. Pozdrav Zadnje izmijenjeno od: vetar. 26.04.2012. u 08:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Ako je takav slucaj pretpostavljam da mogu instalirat tocno odredjenu verziju, ne moram zadnju? Šta je onda sa ovim? PMP5080B V1.0.21 & PMP5080BRU V1.1.21 1. Update Prestigio launcher and weather widget 2. fixed some OSD issue 3. fix skype video call issue 4. 3G icon setting added Zadnje izmijenjeno od: useless2. 28.04.2012. u 15:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Da, to sm mislio, video samo na toj verziji radi i to inacica koja dodje sa fwom, ne smijes updajtat jer onda ne radi. Koliko se sjecam na .21 mi nije radio...
![]() |
#334 | |
Registered User
|
Citiraj:
Tek sam sad primjetio da ljudi prilikom koristenja videa na skypu koriste slusalice...cemu to? Sta se ne cuje nikako sugovornik na zvucnicima? Radi li mikrofon normalno ili pod slusalice mislite na headset? Zadnje izmijenjeno od: useless2. 03.05.2012. u 14:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Registered User
|
Bok svima! kupio sa Prestigio 5080 sa icecreamom.Na Filmoviziji me trazi da instaliram java runtime,ali nula bodova,ne podrzava.Da li postoji rjesenje za gledanje filmova online? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Registered User
|
Zvuka ti uopce nema na slusalicama, ne znam zasto, isto se dogadja i sa fringe voice callom. Ugl kad ustekas slusalice imas normalno zvuk. Mikrofon radi ok, ali je malo slab, ali bolje is nego nis :P
![]() |
#337 | |
Registered User
|
Citiraj:
Svasta, zar je toliki problem zvucni izlaz dat na zvucnike. U svakom slucaju hvala ti na odgovorima. Pricekat cu jos malo nece li nekim cudom popravit sve to u tom famoznom novom ICS updateu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Registered User
|
Ma moras slusati na njih, zvuka na zvucnicima nema... @jaky jesi instalirao flash player?
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako nekog interesira, "užicali" smo preko facebooka Prestigio nowi FW prije službene objave da gamalo testiramo. Na njihovoj FB stranici je link za download. So far so good...čak radi i prebacivanje appova na SD kartice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Registered User
|
Mother f..er, taman sam instalirao xteam 3.0 :-[ Molio bih ekipu koja je testirala ics 2.0.2. da javi iskustva. Upravo sam flashao xteam 3.0 i radi bezprijekorno, plus u pitanju je ics 4.0.4, jedino što ne šljaka je skype...
Nokia Lumia 710 & Prestigio PMP 5080b Zadnje izmijenjeno od: ogy_dogy. 03.05.2012. u 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Registered User
|
Sutra bi trebao taj isti izići OTA, ovaj sad navodno briše sve, taj sutra ne bi trebao...
![]() |
#345 |
Premium
|
Slobodno si ostavi xteam 3.0, ovaj Prestigio mi se čini i dalje problematičan, izgubi wi-fi tu i tamo, neki appovi sa Play storea se i dalje ne mogu instalirat (iako s ubacili nove verzije FB-a i Twittera), ne može se priključit na hidden wifi, bug kod punjenja je i dalje prisutan...jedino mi se čini malo "živahniji" nego prije i prebacivanje na SD šljaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Registered User
|
Na xteamovom radi sve, od app2sd, usb hub, bluetooth dongle, browser radi perfektno... ma sve 5, jedino ne radi skype, pa to jedino gledam ako tko popravi...
![]() |
#348 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#349 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Evo instalirao Xteam 3.0 i mogu reci da sam zasad prezadovoljan,radi odlicno,brz je i kolicina slobodne memorije je skoro 900mb. Nisam probao spajanje NTFS uredjaja niti 3g stick, probam danas ili sutra pa javim.
![]() |
#350 |
Registered User
|
Gledao sam ovaj model u ducanu i za oko mi je zapela navigacija koju nisam uspio aktivirati. Prodavac kaze "jedino preko interneta". Molim lijepo ako netko zna nesto vise o tome da napise. Na pocetku teme netko kaze da navigacije nema no zbunjuje me ova ikona koja je valjda tu da bi navigaciju i omogucila, a ne tek onako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Registered User
|
Mislim da ti ta ikona dolazi u paketu s google mapsom, latitudeom, google places i sl. Ja je nisam uspio pokrenuti, a buduci da tab nema gps modul....
![]() |
#352 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ono sto mi ne radi jest Opera tj. radi, ali mi je bugovita do neupotrebljivosti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Registered User
|
Evo da napišem iskustva sa službenim 2.0.2. romom nakon par dana korištenja. Znači mogu potvrditi da je objektivno gledajuć ovo jedan jako dobar ROM. znači popravljen je browser i više nema ni bijelih stranica ni čudnih simbola. sve aplikacije su kompatibilne (osim onih koje stvarno nisu :P ) pa tako sa marketa možete skinuti i fb i twiter ali i google chrome. inače google chrome me oduševio svojim funkcijama i radom, ali razočarao učitavanjem stranica, tj. kada se scrolla po stranici pojavljuju se bijele površine dok tab ne učita stranicu što kod stock browsera nije slučaj. App2sd također radi bezprijekorno. Prema meni jedine funkcije koje nedostaju su: Skype (obećali su novi kernel koji će to ispraviti, živi bili pa vidjeli) te napredne funkcije koje navodno ima xteam rom tipa usb hub i bluetooth dongle. Inače jedna zanimljivost, napravio sam usporedbu browser brzina između svog optimus 7 (1ghz snapdragon, 512 ram) protiv taba (1ghz rockchip, 512ram) i tab je svaki put bio brži od ie9 za par sekundi. svaka čast googleu na ics-u...
![]() |
#355 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Morao sam se registrirati iz samo jednog razloga.. Naime, ja ne znam koji vi skype koristite i kako, ali skype radi. Na ICS-u 2.0.2 tj. ovaj najnoviji rom (sluzbeni) skype video poziv radi odlicno (obavio 2 video poziva po 30 min). Zvuk je bolji nego prije, a video je los kao i prije (posljedica lose kamere). Naravno rjec je o zadnjoj verziji skype-a sa marketa, i naravno morate koristiti slusalice. Na Gingerbread-u skype radi bez problema na verzijama 1.0.21 i 1.0.25 i to koliko se sjecam posljednja verzija sa marketa (ako nije posljednja onda neka iz treceg mjeseca ove godine). Ovdje je zvuk losiji i opet trebaju slusalice, ali stvar radi. Trenutno testiram xtem 3.0 rom. U medjuvremenu, juce cini mi se, izasao fix za xtem 3.0, koji ispravlja par nedostataka. Zasad je utisak sjajan. Danas cu testirati video i audio poziv na skype-u. Ono sto ohrabruje je da testni audio poziv radi bez slusalica (ovo nikad prije nije moglo)!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Da. Probacu. Npr.aplikacija Talking Tom nikad prije nije radila kak treba, tj. morali ste koristiti slusalice da bi culi zvuk. Sada radi bez problema, tako da bi trebali raditi i skype i viber.. Javljam kasnije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Registered User
|
Evo sad sam probao, uistinu radi skype, mislim da je u pitanju nova verzija app-a. ali i dalje moram imati slušalice. Svaka čast prestigio ekipi, sada stvarno nemam više za šta njurgati ![]()
![]() |
#360 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Mogu filati tablet sa programima na SD karticu direktno iz app managera, ne ruše se više bezglavo programi, riješeni problemi sa s*ebanim slovima na gumbima u aplikacijama... Slobodno možete prijeći sa Gingerbreada na ovaj posljednji patch (2.0.2) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|