Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.07.2012., 21:00   #361
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
A vjerojatno je to u pitanju... On je za mene jedna obicna konjina koji bi tukao kao neki Novaka A u to sam se uvjerio u zadnje dvije-tri godine jer samo zna pljuvati po drugima kad mu ne ide. Lik voli paru i trazi puno, ima jebeno znanje, ali nije nikakav poseban lik pa taman da se zove Murray Walker!

Citirat cu jednog frenda:

Citiraj:
Pogledao sam par postova u tom dijelu njegove stranice i to je stvarno dno dna. Uzdizanje samog sebe kao F1 Boga u Hrvata i ruganje dojučerašnjim kolegama isključivo zbog vlastitog neuspjeha. Nitko ne dovodi u pitanje njegovo poznavanje F1, ali lik je totalni ekscentrik, pomalo narcisoidan i užasno naporan. Kao komentator je loš jer samo bifla podatke, ima monotono dosadan glas i to je užas. Blaž i Neven su stvarno najbolja kombinacija, iako vjerojatno ne znaju koliko godina ima i čime se bavi supruga Sauberovog mehaničara zaduženog za promjenu prednje desne gume.

Ruga se Sepi, iako sam još više frflja ,a onom njegovom poznatom Rrrr odnosno ljljljljlj da ne govorimo.

Dno dna.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2012., 21:37   #362
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor kian Pregled postova
Tko zna što će biti od F1 u Hrvata.
U narednim mjesecima očekujem još veću količinu reklama,dok će za prijenos utrke biti potreban durbin proizvoljnog dizajna,za uvećavanje prozorčića jelte

PVC i lož ulje

Zadnje izmijenjeno od: Flood. 10.07.2012. u 21:43.
Flood je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.07.2012., 21:40   #363
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Mislim da je sad u Silverstonu bilo cca 8-9 blokova reklama, znaci 2 kruga svaki blok i dodje se na 16-18 krugova. Na utrci od 52 kruga to je 1/3, pogotovo ako se od tih 9 blokova 7 iskoristi u 2. pol utrke. Da nisam tolko ljen digo bi se sa kauca i otiso gledat sky :S
draksa je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2012., 17:36   #364
Nacki
Faktor nesreće
Moj komp

Nacki's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Ja ne zamjeram Balzu na odabiru kada ce pustit reklame, vise zamjeram ovima sta su mu natrpali 8 blokova reklama od po 2.5 - 3 minute.
Sad me lovi nostalgija za prijenosom na drzavnoj televiziji, par blokova reklama od pol minute. Jedino sto tamo nikada ne bi pustali Kanadu 6 sati niti bi pratili kvalifikacije u Silverstonu u cjelosti.
Nacki je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2012., 19:22   #365
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Mislim da je sad u Silverstonu bilo cca 8-9 blokova reklama, znaci 2 kruga svaki blok i dodje se na 16-18 krugova. Na utrci od 52 kruga to je 1/3, pogotovo ako se od tih 9 blokova 7 iskoristi u 2. pol utrke. Da nisam tolko ljen digo bi se sa kauca i otiso gledat sky :S
Ma ko ima net stvarno je grijeh ne gledat na BBCu, vrhunski komentatori, jvaljanje uživo s staze, nema reklama.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2012., 20:27   #366
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Nacki Pregled postova
zanimljivo
jel itko zna koje tocno firme su u blokadi ili je to samo Mladenova patka?
Nije Mladen to izjavio nego netko drugi, a za firme tko zna vrijeme će pokazati.
kian je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2012., 20:41   #367
Nick7
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Ma ko ima net stvarno je grijeh ne gledat na BBCu, vrhunski komentatori, jvaljanje uživo s staze, nema reklama.
Hmm.. OK, kako net pomaze?
Nick7 je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2012., 20:42   #368
Nacki
Faktor nesreće
Moj komp

Nacki's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor kian Pregled postova
Nije Mladen to izjavio nego netko drugi, a za firme tko zna vrijeme će pokazati.
Na Mladenovom je sajtu, a samo se tamo pojavilo, pa sad izvedimo konkluziju
Nacki je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2012., 10:04   #369
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Nick7 Pregled postova
Hmm.. OK, kako net pomaze?
+

Staro 15.07.2012., 12:37   #370
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Citirat cu jednog frenda:

Citiraj:
Nitko ne dovodi u pitanje njegovo poznavanje F1, ali lik je totalni ekscentrik, pomalo narcisoidan i užasno naporan. Kao komentator je loš jer samo bifla podatke, ima monotono dosadan glas i to je užas. Blaž i Neven su stvarno najbolja kombinacija, iako vjerojatno ne znaju koliko godina ima i čime se bavi supruga Sauberovog mehaničara zaduženog za promjenu prednje desne gume.
Nije napad na tebe, ali koji je k... tvom frendu!
Organski ne podnosim Nevena i njegovo: "Ispričavam se"
Prasičko opet samo govori o onom što i sam trenutno vidim i u njegovom svijetu svi su stalno u nekim jebenim problemima!

Jergović je barem pokušavao ljudima objasniti što je to ustvari DDD, EBD, off-throttle blowing itd. dok ova dvojica dobro da znaju značenje kratice KERS, a siguran sam da ne znaju kako ustvari funkcionira difuzor!

Rino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.07.2012., 21:01   #371
kian
Premium

kian's Avatar

Vidim da je još aktualan.

Malo o Formula One Managementu

I za utvrđivanje gradiva trakavica zvana USF1 story

Naravno tko ga ne podnosi neka ne čita
Staro 15.07.2012., 22:14   #372
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Necu citati jer je naporan, ali se mogu kladiti da je negdje spomenuo (kao x puta prije) da je sam otisao jer eto Englezi nakon nekog vremena imaju obicaj naci novi posao...

@Rino, C/P sam citavi post. Nije da ja bas obozavam ovu dvojicu, ali su bolji od prof.dr.sc. Jergovića i pijanog Dijakovića. Cvijanović se trudi, ali ne ide

Oni se ne mogu usporedjivati sa komentatorima na BBC-u i Skyu. David Coulthard je bio do kraja 2008. vozac, a Brundle je bio aktivan do 1996., a cesto zna testirati novije bolide. Zadnji koji je vozio je bio Ferrari F10. Oni sve zbog toga bolje znaju i razumiju od ovih koji su "samo" komentatori.

Inace, ako si bolje upucen u proslost F1, onda znas da je Brundle neko vrijeme u Benettonu bio Schumacherova kanta za napucavanje koji nije mogao ni primirisati onome sto je Schumacher radio u istom bolidu Pa cesto baca hejterske komentare za vrijeme utrke, sto je neprofesionalno i onda se cudi kad ga MSC na gridu prije utrke odjebe za intervju...

Sad sam malo otisao u sirinu, ali cesto se tu povlaci paralela sa komentatorima BBC-a i Skysportsa.

Staro 16.07.2012., 15:00   #373
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
nije bas istina, brundle je nacesce vrlo respektan prema msu i najcesce ga hvali.. hvali ga puno vise nego ostali komentatori.. iako jasno da ima odredjene komplekse, al tko nema.. ima i dc pa ga i on takodjer najcesce hvali i dize..

prosla su vremena kada se bacalo kamenje na msa, on je sad tu kao ikona, malo i kao maskota i nema razloga vise za konstantim povlacenjem..

sto se tice komentatora, sve ste rekli, ja bi samo dao i moj glas za bbc!

steta sto ne prenose vise sve utrke.. sky je super, al mi je losa ekipa (osim sto su im babe dobre .. al bbc je nezamjenjiv..
M.U.P. je offline   Reply With Quote
Staro 16.07.2012., 22:55   #374
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor M.U.P. Pregled postova
osim sto su im babe dobre
e he heeeee..

al je problem šta koentatora onda ne čujem dok njih prikažu!
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2012., 14:01   #375
Dr. Faustus

Dr. Faustus's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Nürburgring u teškoćama

Und in des Schiffbruchs Knirschen
nicht zu zagen.
Dr. Faustus je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2012., 14:21   #376
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
NHF, ali kakve ovo veze ima sa F1? ima vise smisla postati ovo u temu Automobila nego ovdje.........

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2012., 18:51   #377
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Je li iko kupove stvari s F1 stora? Zapelo mi par stvarčica za oko (Pirelli narukvice, Carbon fiber narkrukvica, par majca i maketa ). Uglavnom oće mi opalit carinu, npr ako uzmen stvari za 100€ u 1. turi, a narukvica je ~250€ (carbon) pa me zanima kako bi to ovi lešinari na granici gledali?
Staro 18.07.2012., 21:40   #378
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Je li iko kupove stvari s F1 stora? Zapelo mi par stvarčica za oko (Pirelli narukvice, Carbon fiber narkrukvica, par majca i maketa ). Uglavnom oće mi opalit carinu, npr ako uzmen stvari za 100€ u 1. turi, a narukvica je ~250€ (carbon) pa me zanima kako bi to ovi lešinari na granici gledali?
Narucio ja Senninu double S polo majicu. Majica DHL-om za 3-4 dana dosla iz Manchestera na carinu. Cijena je bila 29 funti + 11 funti za usluge DHL-a.

Ugl. to sam narucio 02. svibnja. Evo kako je izgledalo. Prvo sam poslao print screen transkacije s pay pala, ali kreten nije reagirao nego mi je za tri dana poslao mail da mu pošaljem dokaz o plaćanju.
Na kraju sam ih nazvao i rekao da odjebu i da necu uzeti posiljku, a odgovorise mi da nema probema i da u gubitku mogu biti jedino za onih 40 funti.

Prosli tjedan su mi vraćene pare.

Staro 21.07.2012., 11:29   #379
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Gledam treći trening, nema kiše. Imam osjećaj da će PP osvojiti Vettel ili Hamilton.
Ipak pljusak na kraju, biti će interesantne kvalifikacije.

Zadnje izmijenjeno od: begi. 21.07.2012. u 12:03.
begi je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2012., 11:42   #380
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
NHF, ali kakve ovo veze ima sa F1? ima vise smisla postati ovo u temu Automobila nego ovdje.........
Da se mozda prosle godine nije tamo vozila utrka??Pa mozda bi se trebala opet voziti 2013.??

Zadnje izmijenjeno od: Flood. 21.07.2012. u 11:59.
Flood je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2012., 13:29   #381
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Da se mozda prosle godine nije tamo vozila utrka??Pa mozda bi se trebala opet voziti 2013.??
Citiraj:
ima vise smisla postati ovo u temu Automobila nego ovdje.........
staza kao staza ugosti svake druge godine formulu na jedan vikend, ostalih > 700 dana sluzi za testiranje i pederisanje vremena nekog brzog proizvodaca (ljubitelji top geara kuze sto hocu reci), te za "izletnike" koji voze svoje ljubimce tamo i bezbrizno ih gaze.

sorry, ali IMHO kako sam napisao, vise je vezano generalno za automobile nego za forumu. ali ok, priznajem da to jest jos uvijek aktualna staza na kojoj se vozi F1, ali opet ponavljam da je vijest "vaznija" u - Automobilima. samo toliko, nista vise niti manje.

Staro 21.07.2012., 15:19   #382
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

kako su hamilton i schumacher na kraju ovako losi........ ccc.

nego, alonso i po kisi danas uvjerljivo jako jako jako brz. rezime, najbrzi, sto se na kraju i vidjelo jer je jos sam sebi skinuo preko 0.2 sekundi do tada najbrze vrijeme, iako se vidjelo iz helica da je na rubu kako vozi. ali jebiga, i alonso i ferrari idu, postavljena vremena pokazuju.

RB isto dobar, drugo i trece vrijeme, i iznanadenje nakon MSCa - hulkenberg i maldonado. pa tek onda mclaren, di resta, i sta se dogodilo sa kimijem....... steta, valjda najmanje ljud ne voli finca .

a massa i rosberg skroz bozesacuvaj. smijurija kako alonso gazi ostatak, a massa ne moze do Q1, kako MSC i dalje pokazuje sta moze, a rosberg najgori u Q2, i jos ima kaznu....... obojica katastrofa, jer ocito da imaju bolide koji idu i koji mogu.

i sutra, a ne ocekujem pobjedu, nekako me vuce na trece mjesto. RB isto, najvjerovatnije webber jos iza, a hamilton ili cak schumacher neko od postolja. jedva cekam, jos 22 i pol sata, jos kad bi bilo malcice kise i sutra, .

Staro 21.07.2012., 15:35   #383
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Lotus, Sauber i McLaren uzasni na mokrom, ali gledao sam sva 3 treninga i na suhom izgledaju stvarno mocno, sve 3 ekipe.
Rajko bio najbrzi na medium, Button i Hamilton, cak i Perez isto jako konkurentni.
Bit ce zanimljiva utrka, bez kise gotovo sigurno.
Grosjean 20., Rosberg 22. sutra. Veliki podbacaj..
Zao mi Kimija.. da je ostalo suho mozda bi bio na pp, ovako opet van velikih bodova izgleda..

C.J.B. je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2012., 16:02   #384
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Matori je napravio dobar posao

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2012., 16:17   #385
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Citiraj:
ali opet ponavljam da je vijest "vaznija"
Pa to je legendarna F1 staza prije sveg ostalog sta navodis...

Nadam se dobroj utrci sutra
Staro 22.07.2012., 10:12   #386
kian
Premium

kian's Avatar

Round 10: German GP - Inside F1: Qualifying | BBC Formula 1 2012 - izjave vozača

Tko koristi live timing, malo informativnija aplikacija.
F1LT

Citiraj:
F1LT is a Formula 1 live timing application written using Qt library for Windows and Linux systems. It is an alternative application to the java applet available on formula1.com site.
To use the application you only need an account on formula1.com site, which is used to login into the live timing server and obtain the data.
Staro 22.07.2012., 12:12   #387
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Red Bull ce navodno startat iz bokseva zbog neke tehnicke nepravilnosti na bolidima.. nesto oko mappinga motora koliko sam shvatio..

Staro 22.07.2012., 12:24   #388
kian
Premium

kian's Avatar

Staro 22.07.2012., 13:03   #389
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Ipak bez sankcija.
Red Bullovo objasnjenje ih kao nije razuvjerilo, ali posto pravilo nije dovoljno jasno ruke su im vezane

Staro 22.07.2012., 13:06   #390
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor C.J.B. Pregled postova
Ipak bez sankcija.
Tak jasno, nisam ih ni očekivao

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno