|
![]() |
#361 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
A vjerojatno je to u pitanju... On je za mene jedna obicna konjina koji bi tukao kao neki Novaka ![]() Citirat cu jednog frenda: Citiraj:
![]() |
![]() |
#362 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
U narednim mjesecima očekujem još veću količinu reklama,dok će za prijenos utrke biti potreban durbin proizvoljnog dizajna,za uvećavanje prozorčića jelte ![]() PVC i lož ulje ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 10.07.2012. u 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Mislim da je sad u Silverstonu bilo cca 8-9 blokova reklama, znaci 2 kruga svaki blok i dodje se na 16-18 krugova. Na utrci od 52 kruga to je 1/3, pogotovo ako se od tih 9 blokova 7 iskoristi u 2. pol utrke. Da nisam tolko ljen digo bi se sa kauca i otiso gledat sky :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
Ja ne zamjeram Balzu na odabiru kada ce pustit reklame, vise zamjeram ovima sta su mu natrpali 8 blokova reklama od po 2.5 - 3 minute. Sad me lovi nostalgija za prijenosom na drzavnoj televiziji, par blokova reklama od pol minute. Jedino sto tamo nikada ne bi pustali Kanadu 6 sati niti bi pratili kvalifikacije u Silverstonu u cjelosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma ko ima net stvarno je grijeh ne gledat na BBCu, vrhunski komentatori, jvaljanje uživo s staze, nema reklama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Organski ne podnosim Nevena i njegovo: "Ispričavam se" ![]() Prasičko opet samo govori o onom što i sam trenutno vidim i u njegovom svijetu svi su stalno u nekim jebenim problemima! Jergović je barem pokušavao ljudima objasniti što je to ustvari DDD, EBD, off-throttle blowing itd. dok ova dvojica dobro da znaju značenje kratice KERS, a siguran sam da ne znaju kako ustvari funkcionira difuzor!
![]() |
![]() |
#371 |
Premium
|
Vidim da je još aktualan. Malo o Formula One Managementu I za utvrđivanje gradiva trakavica zvana USF1 story Naravno tko ga ne podnosi neka ne čita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Je suis Schumi
|
Necu citati jer je naporan, ali se mogu kladiti da je negdje spomenuo (kao x puta prije) da je sam otisao jer eto Englezi nakon nekog vremena imaju obicaj naci novi posao... ![]() @Rino, C/P sam citavi post. Nije da ja bas obozavam ovu dvojicu, ali su bolji od prof.dr.sc. Jergovića i pijanog Dijakovića. Cvijanović se trudi, ali ne ide ![]() Oni se ne mogu usporedjivati sa komentatorima na BBC-u i Skyu. David Coulthard je bio do kraja 2008. vozac, a Brundle je bio aktivan do 1996., a cesto zna testirati novije bolide. Zadnji koji je vozio je bio Ferrari F10. Oni sve zbog toga bolje znaju i razumiju od ovih koji su "samo" komentatori. Inace, ako si bolje upucen u proslost F1, onda znas da je Brundle neko vrijeme u Benettonu bio Schumacherova kanta za napucavanje koji nije mogao ni primirisati onome sto je Schumacher radio u istom bolidu ![]() ![]() Sad sam malo otisao u sirinu, ali cesto se tu povlaci paralela sa komentatorima BBC-a i Skysportsa.
![]() |
#373 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nije bas istina, brundle je nacesce vrlo respektan prema msu i najcesce ga hvali.. hvali ga puno vise nego ostali komentatori.. iako jasno da ima odredjene komplekse, al tko nema.. ima i dc pa ga i on takodjer najcesce hvali i dize.. prosla su vremena kada se bacalo kamenje na msa, on je sad tu kao ikona, malo i kao maskota i nema razloga vise za konstantim povlacenjem.. sto se tice komentatora, sve ste rekli, ja bi samo dao i moj glas za bbc! steta sto ne prenose vise sve utrke.. sky je super, al mi je losa ekipa (osim sto su im babe dobre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
|
Nürburgring u teškoćama
![]() |
#376 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
NHF, ali kakve ovo veze ima sa F1? ima vise smisla postati ovo u temu Automobila nego ovdje.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Je li iko kupove stvari s F1 stora? Zapelo mi par stvarčica za oko (Pirelli narukvice, Carbon fiber narkrukvica, par majca i maketa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Je suis Schumi
|
Citiraj:
Ugl. to sam narucio 02. svibnja. Evo kako je izgledalo. Prvo sam poslao print screen transkacije s pay pala, ali kreten nije reagirao nego mi je za tri dana poslao mail da mu pošaljem dokaz o plaćanju. Na kraju sam ih nazvao i rekao da odjebu i da necu uzeti posiljku, a odgovorise mi da nema probema i da u gubitku mogu biti jedino za onih 40 funti. Prosli tjedan su mi vraćene pare. ![]()
![]() |
![]() |
#380 |
Into my head it goes
|
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 21.07.2012. u 11:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
sorry, ali IMHO kako sam napisao, vise je vezano generalno za automobile nego za forumu. ali ok, priznajem da to jest jos uvijek aktualna staza na kojoj se vozi F1, ali opet ponavljam da je vijest "vaznija" u - Automobilima. samo toliko, nista vise niti manje.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Osobni opis - pitaj me
|
kako su hamilton i schumacher na kraju ovako losi........ ccc. nego, alonso i po kisi danas uvjerljivo jako jako jako brz. rezime, najbrzi, sto se na kraju i vidjelo jer je jos sam sebi skinuo preko 0.2 sekundi do tada najbrze vrijeme, iako se vidjelo iz helica da je na rubu kako vozi. ali jebiga, i alonso i ferrari idu, postavljena vremena pokazuju. RB isto dobar, drugo i trece vrijeme, i iznanadenje nakon MSCa - hulkenberg i maldonado. pa tek onda mclaren, di resta, i sta se dogodilo sa kimijem....... steta, valjda najmanje ljud ne voli finca ![]() a massa i rosberg skroz bozesacuvaj. smijurija kako alonso gazi ostatak, a massa ne moze do Q1, kako MSC i dalje pokazuje sta moze, a rosberg najgori u Q2, i jos ima kaznu....... obojica katastrofa, jer ocito da imaju bolide koji idu i koji mogu. i sutra, a ne ocekujem pobjedu, nekako me vuce na trece mjesto. RB isto, najvjerovatnije webber jos iza, a hamilton ili cak schumacher neko od postolja. jedva cekam, jos 22 i pol sata, jos kad bi bilo malcice kise i sutra, ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Lotus, Sauber i McLaren uzasni na mokrom, ali gledao sam sva 3 treninga i na suhom izgledaju stvarno mocno, sve 3 ekipe. Rajko bio najbrzi na medium, Button i Hamilton, cak i Perez isto jako konkurentni. Bit ce zanimljiva utrka, bez kise gotovo sigurno. Grosjean 20., Rosberg 22. sutra. Veliki podbacaj.. Zao mi Kimija.. da je ostalo suho mozda bi bio na pp, ovako opet van velikih bodova izgleda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Matori je napravio dobar posao ![]()
![]() |
#385 |
Into my head it goes
|
![]() |
#386 | |
Premium
|
Round 10: German GP - Inside F1: Qualifying | BBC Formula 1 2012 - izjave vozača Tko koristi live timing, malo informativnija aplikacija. F1LT Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |