|
![]() |
#362 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Vidjelo se odmah na startu da ovo neće bit Webberov dan. Prva asocijacija na pogled iz cockpita ![]() http://www.youtube.com/watch?v=19KstSgU-c0 Znam da će me sad Ferrarijevci pojesti, ali moram ![]() EDIT: Hamilton ![]() AJMO KUBICA!!!! ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 27.06.2010. u 15:36. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#364 | ||
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
||
![]() |
![]() |
#367 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
#369 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako netko nije dosad vidio: Citiraj:
![]() |
#370 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Jučerašnja utrka je teška farsa i po meni neregularna. Šta se tiče Alonsa, normalna reakcija, šta bi vi učinil da vas se doslovno j*be u zdrav mozak? Kao navijač Ferrarija i danas sam ljut za poludit! |
![]() |
![]() |
#372 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ono mislim malo objektivnosti nebi skodilo jer sad kao ispada da je cijeli svijet protiv Alonsa i Ferraria a recimo prosla dva SafetyCar-a su mu isla na ruku i osvojio je bodove zahvaljujuci tome onda se nije bunio kak je utrka izmanipulirana/namjesetna i sve zivo sto je nadrobio u izjavama poslije utrke. Je...a nemos uvijek imat srece i to je to. Da se razumijemo ja nisam za onih 5 sec (premda u pravilim stoji da suci mogu odluciti kolko zele) ali ono mogli bi neki biti malo i objektivniji i prihvatit da nekad jednostavno nema srece ![]()
![]() |
#373 | ||
Banned
|
Citiraj:
Znači malo im je kazna, jer je kralj stvaorio cca 15 sec prednosti kad je prišao SC, i kada je tu istu prednost vratio prolaskom kroz boks. ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#374 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Problem je nastao zbog SC-a. Nikome nije jasno, zasto se nije stvorio realan poredak iza SC-a.Ako je vec Vettel prosao, SC je trebao propustati ostale bolide sve dok se Vettel ponovo ne nadje iza njega, pa onda i svi ostali. Ovako je jedino Ferrari nastradao (nisam siguran za Hulkenberg-a jer je navodno i on zapeo) i to je cinjenica. Ionako, F1 iz godine u godinu zbog FIA-e i stalnih promjena i tumacenja pravila, ovaj sport dovela na "niske grane".Prvo su "ubili" WRC (mozda se ipak nesto promjeni od sljedece godine) a u zadnje vrijeme, kemijaju po F1. I te fore sa kaznama nakon trke a i ove fore sa kalkulacijama, kada ce se kazna izvrsiti su smjesne.Kazna treba biti izrecena za vrijeme utrke i izvrsena odmah a ne da si momcadi biraju, kada im to odgovara....... |
![]() |
![]() |
#375 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#376 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
necu komentirati hrpu smeca koju kao i obicno napises, ali ovo zadnje moram (nemoj me opet pitati da li sam Ferrari fan, nisam i nisam nikad bio) prvo Lewis je 2 put zaredom dobio vrlo blagu kaznu, prvo za nedovoljno benzina da se vrati u box nakon kvalifikacija (tu su fino iskoristili rupu u pravilima koja je sad zakrpana) i sad za obilazenje sigurnosnog automobila, sto nije mali preskrsaj jer gle sad situaciju: kad netko na slijedecoj utrci kaze: pa zasto ne bih obisao sigurnosni automobil jer cu puno vise profitirati ako odvezem jos jedan brzi krug prije svih ostalih i onda samo odradim kaznu prolaska kroz box? i na taj nacin zaradim nekoliko pozicija vise? i sto ce onda suci utrke? ne mogu mu dati vecu kaznu jer ni Hamilton nije dobio vise ili hipotetski sto ako recimo svi odluce obici sigurnosni automobil? jer mogu puno vise profitirati ako se ne voze lagano iza njega tako da crna zastava za Hamiltona uopce ne bi bila neprimjerena kazna Alonso u Monaku baš zbog SC završio na 6. mjestu? ![]() To sto je zavrsio gdje je zavrsio je bila cista stvar timinga, i nema nikakve veze sa izlaskom sigurnosnog automobila u Valenciji, na taj nacin su i drugi godinama zaradjivali (i gubili) pozicije, samo je trebalo imati srece sa odlaskom u box na vrijeme, cemu sad izdvajas Alonsa? ![]() U Valenciji se dogodilo jako puno propusta (sudaca) u proceduri izlaska sigurnosnog automobila. Prvo ulazak u box nije trebao biti dopusten prije nego se formira kolona iza sigurnosnog automobila prema trenutnom poretku. Tu sad dolazi do velikog problema jer su svi nakon Mase uspjeli uci u box prije nego je sigurnosni automobil izisao na stazu, sto znaci da vodeca 4 u utrci moraju stati iza sigurnosnog automobila, ali da stvari budu jos gore, Vettel je prosao izlaske iz boxa i nalazi se ispred sigurnosnog automobila, kojeg takodjer obilazi i Hamilton. U tom trenutku iza sigurnosnog automobila ostaju samo 2 Ferrarija, a Vettel i Hamilton jure prema boxu. Da je vodstvo utrke postupilo pravilno, Vettel i Hamilton nisu smjeli ici u box prije nego se formira kolona iza SC-a s njima dvojicom na celu, iza njih dvojac iz Ferrarija i oni koji nisu isli u box, a onda ostali koji su stigli u box prije izlaska SC. Tek tad bi vodeci smjeli ici u box ako zele, ali bi tada izgubili puno mjesta u poretku. Procedura koja se dogodila u Vanelciji je potpuno neregularna i direktno utjece na poredak u utrci. Osobno mi je drago sto je Vettel pobijedio, ali ostaje cinjenica da je utrka neregularna. |
|
![]() |
![]() |
#377 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni stvarno nije jasno zasto se toliko prepucavate. Svatko svoga konja hvali. A uostalom svi su ovu trku krivi... Nebi me zacudilo da je i webber namjerno poletio da osigura Vettlu pobjedu, ipak je covjek ima iskustva sa letenjem, vec je letio sa audijem u 24 sata le mana ![]()
#378 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Uostalom procitaj post i od DeadMan+ , da ne idem u detalje objasnjavati pravila SC-a i kako je sve trebalo biti..... Citiraj:
I zbog njihove greske, nastradao je i Hamilton. |
||
![]() |
![]() |
#379 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#380 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
#381 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
moram se i ja malo ukljuciti u ovu raspravu jer vidim da neki pisu gluposti. na ovom lijepom filmicu se vidi kako LH vidi SC da izlazi iz boxa i usporava, nakon sto je zastopo FA on ubrza i pretekne SC i tu odmah pada u vodu njegova izjava Citiraj:
Hamilton je vec vozio pod ukorom jer cijelu ovu sezonu svaku utrku napravi neko sranje i ovi ga ukore, tak da je za ovo tebao minimalno dobiti stop&go kaznu, a ne samo prolazak kroz box i to tek nakon 20 krugova u kojima je LH imao dovoljno vremena za izgraditi prednost nad Kobayashi-em. I samo da nadodam vremena u 10 krugu kada se je to sve i desilo Lewis:2:22.443 (promjena nosa) Alonso:2:43.266 znaci uz promijenu nosa je LH bio brzi za 21sec u odnosu na FA koji se je vozio iza SC-a. Nitko ne krivi da je LH kriv za to s*anje na utrci nego su krivi suci koji su to s*anje i dopustili, a LH se je opet izvukao uz minimalnu kaznu, a preticanje SC je po meni tezak prekrsaj u utrci. EDIT: evo jedan zanimljiv clanak najzanimljiviji dio Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 29.06.2010. u 17:24. |
||
![]() |
![]() |
#382 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Nakon ovog videa iskreno ne znam kako cak i fanboyevi McLarena mogu ista reci u Hamiltonovu obranu. |
![]() |
![]() |
#383 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
cinjenica je da je SC trebao svih pustit. a bilo je na guz, sto je je, da je malo ranije stisao gas prosao bi ga bez problema, dvoumio se, izgubio malo vremena i to je to... |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
|
#385 | |||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=WZRsJX3E_R4 |
|||
![]() |
![]() |
#386 | |
Premium
|
Citiraj:
Scumi je tri puta izbacio izravnog konkurenta za naslov. Treci tj. rvi je bio hakkinen u macau... Alonos je gori od MS, ali na drugi nacin. A Hamilton je dobro krenuo, sta radi za koji bod sta ce tek za naslove ![]() ![]() Osim ako opet nepobjegne u pjescanik ![]() ![]()
![]() |
#387 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
LH se pravi nevinasce i zbog toga mi je ljigav. vec je ove sezone 3-4 puta se izvuko sa skoro nikakvom kaznom, a radio je s*anja. Dobio je kaznu ali ta kazna nije pravedna jer je dosla puno prekasno kada je vec napravio ohoho razliku naspram kobayashia. u onom clanku kaj sam stavil je to isto napravil i dobio je crnu zastavu. po tome se vidi neki dvostruki kriterij FIA za kazne, prvo ga za isto to kazne sa dikvalifikacijom a sada dobije samo drive trough kaznu, a natjecanje odrzava ista organizacija. Ono sta su ovi drugi kaznjeni sa +5 sec je da nije zalosno bi bilo smijesno. Fino je FIA usrala cijelu utrku i danas se nisu obranili od napada ferarrija na njih neg su jednostavno sutili i priznali da su generalno u*rali trku. radi takvih s*anja mi se je gadio Max. Todt i njegova ekipa nisu tolko krivi jer su oni nasljedili MAxa koji je sve preodredio sebi i pravila je donosio na svoju ruku a ne uz pomoc vozaca. Mislim da ce se od sljedece sezone pravila jako promijeniti jer su puna rupa. Jedino ne znam zakaj sada svi napadate FA zbog toga kaj je onak prek team radio trazio da se kazni LH? Pa LH nonstop whine-a, svi se zale u vezi svega i svacega sam kaj se ti team radio ne pusta u eter. |
![]() |
![]() |
#388 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Vettel hit me! Vettel hit me!! |
|
![]() |
![]() |
#389 |
Premium
|
#390 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa nije da su vozači drugačiji danas, nego danas imamo team radio pa čujemo što se događa. Prije 30 godina bi opsovali nekom nešto, stisnuli zube i nastavili dalje ![]()
__________________ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|