Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 23.02.2009., 16:18   #361
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
A eto, po meni je to glupo okarakterizirano.
Što ako huču bjelcu? Je li to rasizam?
Jel ti uopce znas sto to hukanje predstavlja ? Ocito ne , inace ne bi nesto ovakvo napisao ...
Router je online  
Staro 23.02.2009., 16:27   #362
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Zanimljivo...

Citiraj:
ove rasističke pizdarije me nikad nisu dirale
Citiraj:
to što je Sammir protumačio neko hukanje
Citiraj:
nek bakljaju i huču koliko god hoće
Care, kad se zbog istih stvari razvlačio Dinamo po telki i novinama, održavali tematski forumi po HTV-u nisi se osjetio pozvan javiti se?

Kad Dinamo treba pobrat masnu novčanu kaznu, popušit igranje pred praznim tribinama onda svi šute...a kad se radi o Ajduku onda bi tirbalo mučat, ha?

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.02.2009., 16:48   #363
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Jednom treba stati tome na kraj. Bez obzira na to tko igra.
Paljenje baklji i druge pirotehnike nije mjesto na stadionu ili u dvorani među publikom jer je to OPASNO.
Trganje i paljenje stolica, dolazak na stadion u pijanom i nadrogiranom stanju. Jel je to navijanje?
Rasističko navijanje?

Kad se prekine utakmica jedna, druga treća... sa rezultatom 0:3 vidjet će te kako će klubovi jako dobro razmisliti kakvi će im navijači dolaziti na utakmice. Jer nije stvar policije i države da radi red na stadionu nego je to stvar organizatora.
A organizator je dužan osigurati redarsku službu (ne policiju) koja će održavati povoljno stanje javnog reda i mira.
Ako to nije u stanju nadležna policijska uprava bi mu trabala zabraniti iduće okupljanje. Pojednostavljeno igrat će bez publike.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je online  
Staro 23.02.2009., 17:12   #364
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Jel ti uopce znas sto to hukanje predstavlja ? Ocito ne , inace ne bi nesto ovakvo napisao ...
Nista vise (ili manje) nego izrugivanje necijoj fizickoj karakteristici...isto kako se nekima pjeva "nosonjo" ili "svinjo debela". Naravno odmah se nadju dusebriznici koji su iskompleksirani onime sto su njihovi preci radili ljudima u proslosti (a na temelju te fizicke karakteristike) pa rade od ljudi ugrozenu vrstu. Pa onda ti isti dusebriznici nadju shodno prigovarati drugima (a u svrhu ostvarivanja koristi za vlastitu momcad) presucujuci naravno da su kod njih spjevane pjesme kao
Citiraj:
"Adebayor, Adebayoooor His dad washes elephants and his mother's a wh*re...
ili
Citiraj:
Eduardo Oooooohh Eduardo Ooooohhh, he had some silky skills, but now he walks like Heather Mills.
morph je offline  
Staro 23.02.2009., 17:25   #365
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Nista vise (ili manje) nego izrugivanje necijoj fizickoj karakteristici...isto kako se nekima pjeva "nosonjo" ili "svinjo debela". Naravno odmah se nadju dusebriznici koji su iskompleksirani onime sto su njihovi preci radili ljudima u proslosti (a na temelju te fizicke karakteristike) pa rade od ljudi ugrozenu vrstu. Pa onda ti isti dusebriznici nadju shodno prigovarati drugima (a u svrhu ostvarivanja koristi za vlastitu momcad) presucujuci naravno da su kod njih spjevane pjesme kao

ili

To sve skupa nema veze sa tim da se u Rvata neke klubove razvlači po novinama i televiziji, zazivaju zakoni o rasizmu i huliganima a o dugim klubovima koji rade isto se čkomi...

Osim toga-nije u redu srat po nizozemcima, portugalcima ili nedajbože englezima samo zato kaj su patentirali trgovinu robljem...sad su oni predvodnici poštivanja ljudskih prava a mi ipak pričamo o nogometu u Rvata

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Jelc je offline  
Staro 23.02.2009., 17:42   #366
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
To sve skupa nema veze sa tim da se u Rvata neke klubove razvlači po novinama i televiziji, zazivaju zakoni o rasizmu i huliganima a o dugim klubovima koji rade isto se čkomi...

Osim toga-nije u redu srat po nizozemcima, portugalcima ili nedajbože englezima samo zato kaj su patentirali trgovinu robljem...
Jasno mi je da sam otisao malo (vise) offtopic, samo sam htio ukazati da je ta cijela "rasizam" prica ipak nametnuta i prenapuhana.

Citiraj:
sad su oni predvodnici poštivanja ljudskih prava
na papiru

Citiraj:
a mi ipak pričamo o nogometu u Rvata
Naravno, necu vise spamati
morph je offline  
Staro 23.02.2009., 17:55   #367
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 23.02.2009. u 18:01. Razlog: Bez politike molim :-)
timmy je offline  
Staro 23.02.2009., 19:08   #368
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor bacyc Pregled postova
u utakmici najvećeg mogućeg rizika pun poljud. baš me zanima koliko će ljudi biti kad im dođu sesvete, odnosno na utakmici nikakvog rizika.
Više nego na Dinamo - Hajduk
Emissary je offline  
Staro 23.02.2009., 19:15   #369
bacyc
mučko đubre
Moj komp

bacyc's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Emissary Pregled postova
Više nego na Dinamo - Hajduk

ovo ćemo tek vidjeti, ipak hajduk treba odigrati još tri utakmice

phenom x3 435@phenom II x4 2900mhz big typhoon
asus m4n8 pro
2*2gb gskill
vtx ati radeon hd 5850
wd 640 aaks, blue
LG 42N
SEASONIC 380W
mx-518, Logitech wave
samsung 225bw

bacyc je offline  
Staro 23.02.2009., 20:59   #370
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Zanimljivo...

Care, kad se zbog istih stvari razvlačio Dinamo po telki i novinama, održavali tematski forumi po HTV-u nisi se osjetio pozvan javiti se?

Kad Dinamo treba pobrat masnu novčanu kaznu, popušit igranje pred praznim tribinama onda svi šute...a kad se radi o Ajduku onda bi tirbalo mučat, ha?
Ja ti kažen da me boli k dobio Dinamo ili Hajduk, Hajduk mi je draži, ali boli me neka stvar sve skupa za to. Za to hukanje govorim još od one ''afere'' s Etoom, jer njegov problem je što je shvatio da mu možda tim hukanjem žele poručiti da je recimo majmun, zato što je crn il štajaznam zašto. Zašto nije protumačio da je sova?
I kažem, derbi bez bakljade, nije derbi nego kua. Igralo se na Maksimiru ili Poljudu(samo je Poljud ljepši pa sve skupa bolje izgleda).
Šta se mene tiče nek huču svi i svatko a ko se nađe uvrijeđen, ko ga hebe. Ako ga sove vrijeđaju, jebiga..
Što se kazni tiče, i Dinamo i Hajduk imaju para, tako da..koga briga? Samo bi volio da to ide onima kojima je potrebno a guzonjama u UEFI ili gdjeveć.
Ako baš želiš, mogu ja i pisat nakon Dinamovi utakmica i čegaveć, bit će ista stvar, ako ti je tako lakše.
Oglas

Oglas
Staro 23.02.2009., 21:46   #371
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Za to hukanje govorim još od one ''afere'' s Etoom, jer njegov problem je što je shvatio da mu možda tim hukanjem žele poručiti da je recimo majmun, zato što je crn il štajaznam zašto. Zašto nije protumačio da je sova?

E, baš o ovakvim stvarima i pričamo zadnje dvije stranice...

Jelc je offline  
Staro 23.02.2009., 22:02   #372
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Znao sam da će opet neki počet o nekoj uroti u svijetu nogometa i politike te novinarstva protiv dinama. Svi žele dinamo sredit jer su prvi. Sve ove 4 godine su biliprvi zasluženo, bili su bolji od svih za klasu dvije, imali najbolje igrače. najbolji igrači su prodani, svi su htjeli otići iz Dinama jer tu nebi mogli napredovat i tako poboljšat igru i repku. Maminjo je na njima zgrnuo veliku lovu, kupio neke poluproizvode kojima treba jedno 5-6 godina da bi postali igrači kakvi su Modrić, Ćorluka i Vukojević bili te da ih može prodat. Sad kada ti igrači igraju slabo i kad nemaju ideje ni pravog vođe i kad izgube, a izgubili su samo od Hajduka i Slavena u HNL-u onda su svi krivi samo ne klub, igrači i vodstvo jer ti isti nepobjeđuju. Time Mamić pokriva svoju nesposobnost da dovuče prave igrače koji bi poboljšali igru kluba, doduše nam puno igrača koji bi došli ovamo igrat. Nisu ni sad ostali klubovi glupi da prodaju po maloj cijeni igrače, svi bi dio kolača i naravno to se Mamiću nesviđa, pa neda lovu za igrače.

pinkskin je offline  
Staro 23.02.2009., 22:04   #373
s.u.l.e.l.u.s
Premium

s.u.l.e.l.u.s's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
da to je najbitnije, bojsi zapalili stolicu, i pizde u plavom odma došli pendrečit (al su se malo zaletili pa su i dobili po njuški). huligani, neprijatelji broj jedan drage nam države...

jebote jeste svi slijepi ili koji vam je kurac. zapalilo se baklji koliko bojsi nisu čitave sezone, ispaljeno više desetaka raketa, prekid utakmice a debili na kraju utakmice pohvaljuju atmosferu i to što čak ni jedna baklja nije pala na teren. naravno, osim onih par koje jesu pale i osim onih više desetaka raketa. komentator koji inače kod prve upaljene baklje bojsa zaziva pravnu državu i pljuje huligane, na torcinu bakljadu ne reagira uopće, čak i pohvaljuje atmosferu. na kraju dok su treneri davali izjave u pozadini plamen na sjeveru. ali po svim portalima kako su bojsi zapalili stolicu. prestanite upijati debilane kojekakvih plaćenih poluretardiranih kvazinovinarčića. žalosno je da vam takvi kreiraju mišljenje.

i još jednom se pokazalo da su huligani glavni razlog za prazne stadione. u utakmici najvećeg mogućeg rizika pun poljud. baš me zanima koliko će ljudi biti kad im dođu sesvete, odnosno na utakmici nikakvog rizika.

a za sve koji uživate kad milicija pendreči bojse... iskreno se nadam da će vas barem jednom u životu, institucija ili osoba kojoj plaćate da vas štiti, potpuno obespraviti kršeći sve granice razuma, te na kraju sam ustav.

uživajte iza svojih monitora. pozdrav

Inače samo da dodam vi bojsi ste sami krivi za pendrečenje po vama i sl..kuiš sami sebi krojite sudbinu.Pa razmisli,zašto drotovi imaju više tolerancije prema nekim drugim,nego prema vama.
s.u.l.e.l.u.s je offline  
Staro 23.02.2009., 22:31   #374
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
Znao sam da će opet neki počet o nekoj uroti u svijetu nogometa i politike te novinarstva protiv dinama.
Samo sam čekao da se netko javi-možda nam ti možeš objasnit zbog čega na Maksimiru odmah uletavaju specijalci zbog bakljade ili zašto naši vrli komentatori u javnom prijenosu kad se radi o Dinamu odmah počnu dripat o huliganima i kriminalcima a kad se na Poljudu prekine tekma (više puta), baci brdo baklji i raketa i rasistički skandira igračima šute ko pičke?

Ako već pričano o huliganizmu i sprečavanju-valjda bi zakoni trebali vrijediti za sve...

Citiraj:
zašto drotovi imaju više tolerancije prema nekim drugim,nego prema vama.
Da, možda bi i BBB trebali (kao navijači nekih drugih klubova)počet mlatit žene po tekmama pa bi murja blaže reagirala

Jelc je offline  
Staro 23.02.2009., 23:17   #375
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Citiraj:
Samo sam čekao da se netko javi-možda nam ti možeš objasnit zbog čega na Maksimiru odmah uletavaju specijalci zbog bakljade ili zašto naši vrli komentatori u javnom prijenosu kad se radi o Dinamu odmah počnu dripat o huliganima i kriminalcima a kad se na Poljudu prekine tekma (više puta), baci brdo baklji i raketa i rasistički skandira igračima šute ko pičke?

Ako već pričano o huliganizmu i sprečavanju-valjda bi zakoni trebali vrijediti za sve...

Da, možda bi i BBB trebali (kao navijači nekih drugih klubova)počet mlatit žene po tekmama pa bi murja blaže reagirala
Pogledaj samo što su BBB napravili ove godine u europi, nekažem da je Torcida bolja, ali BBB su zapalili stolice i zato je policija intervenirala. I sad ovaj na TV-u kaže da je bilo oko 2000 BBB i samo je 20-ak BBB policija tukla, dok su se ostali povukli.

A što se tiće Mamića, upravo je on tražio da sve "derbije" sudi Bebek, a sad govori protiv njega, malo čudno.

pinkskin je offline  
Staro 23.02.2009., 23:30   #376
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
A što se tiće Mamića
A kaj mene briga za Mamića, niti je igrač ni sudac ni komentator na HTV-u, o tome pričamo

Jelc je offline  
Staro 23.02.2009., 23:52   #377
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
da to je najbitnije, bojsi zapalili stolicu, i pizde u plavom odma došli pendrečit (al su se malo zaletili pa su i dobili po njuški). huligani, neprijatelji broj jedan drage nam države...
Ja sam navijač Hajduka.Ne želim da se pale stolice na stadionu u Splitu jer ga smatram nečim posebnim kao što i navijači Dinama svoj Maksimir drže svetinjom kao što i navijači Liverpoola svoj Anfield Road smatraju svetinjom etc... .Kako bi tebi bilo da ja dođem na Maksimir i zapalim stolicu? Ma jeba bi mi sve po spisku jel tako? Ako su se zahvatile slučajno ( šta se može desit kod bakljade,onaj ko nije drža baklju u ruci nek ne komentira ), zašto Bojsi nisu fino dopustili vatrogascima da uđu,ugase vatru i nastave navijat. Mislim da policija ne bi reagirala uopće. I niko vas ne bi prozivao huliganima jer nemoj me krivo svatit bilo je oko 30-ak redikula( glupana,retardiranih ljudi,huligana ili nazovi kako oćeš al to su goli k...c a ne navijači).Jel zbog toga triba osuđivat sve ostale?

Citiraj:
jebote jeste svi slijepi ili koji vam je kurac. zapalilo se baklji koliko bojsi nisu čitave sezone, ispaljeno više desetaka raketa, prekid utakmice a debili na kraju utakmice pohvaljuju atmosferu i to što čak ni jedna baklja nije pala na teren. naravno, osim onih par koje jesu pale i osim onih više desetaka raketa. komentator koji inače kod prve upaljene baklje bojsa zaziva pravnu državu i pljuje huligane, na torcinu bakljadu ne reagira uopće, čak i pohvaljuje atmosferu. na kraju dok su treneri davali izjave u pozadini plamen na sjeveru. ali po svim portalima kako su bojsi zapalili stolicu. prestanite upijati debilane kojekakvih plaćenih poluretardiranih kvazinovinarčića. žalosno je da vam takvi kreiraju mišljenje.
nemoj mi reć da ne izgleda lipo? al je problem u toj ciloj koreografiji pogrešno tempiranje. i to svaki put isto. Umisto da lipo bace to u 7 i po uri ( 19 i 30h) ako utakmica počinje u 8 ( pa nek se raspuše u po ure da se može normalno igrat ) i naprave bakljadu na poluvremenu (pa će se u 15 min rasčistit ). ne. uvik isto sranje.pa se prekida utakmica.izgubiš volju i na TV kad gledaš kad će nastavit igrat.a i prekida se igra bezveze. Kad bi ti zna ekipu koja organizira sigurnost ovih događaja viruj mi crka bi od smijanja.5 godina san radija za nijh, i svaki put kad bi naši MUP-ovci došli napraviti pregled stadiona prije derbija ide se po ovoj shemi : dođu dva pirotehničara s pason. Onda pas šeta gori-doli i nađe dvi baklje.i ovi cili sritni.a pregledaju ukupno 5% stadiona. i onda uvik priče kako se prošvercalo toliko baklji?al viruj mi da znaš ekipu koja se bavi organizacijom sve bi ti bilo jasno. takav nerad se često ne vidi.
Citiraj:
i još jednom se pokazalo da su huligani glavni razlog za prazne stadione. u utakmici najvećeg mogućeg rizika pun poljud. baš me zanima koliko će ljudi biti kad im dođu sesvete, odnosno na utakmici nikakvog rizika.
mislim da će ih bit više nego kad u Maksimiru igra Croatia Sesvete? Oprosti al HNL je jedno obično sranje koje nije u stanju pružit imalo zabave.Mislim da posjećenost ne bi porasla ni kad se ne bi plaćale ulaznice . ima više razloga za prazne stadione nije samo huliganstvo
Citiraj:
a za sve koji uživate kad milicija pendreči bojse... iskreno se nadam da će vas barem jednom u životu, institucija ili osoba kojoj plaćate da vas štiti, potpuno obespraviti kršeći sve granice razuma, te na kraju sam ustav.
uživajte iza svojih monitora. pozdrav
nisam uživao s interventnom policijom u park-šumi Maksimir.a samo san doša gledat utakmicu... ne uživam kad policija pendreči bilo koga. pa ni onda kad zaslužuju

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.
AdmiralST je offline  
Staro 23.02.2009., 23:56   #378
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor AdmiralST Pregled postova
mislim da će ih bit više nego kad u Maksimiru igra Croatia Sesvete? Oprosti al HNL je jedno obično sranje koje nije u stanju pružit imalo zabave.Mislim da posjećenost ne bi porasla ni kad se ne bi plaćale ulaznice . ima više razloga za prazne stadione nije samo huliganstvo

Pokušam uvijek isponova i mislim ma bit će ok utakmica, a kasnije mi žao uzalud potrošenog vremena...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 24.02.2009., 00:10   #379
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Decki kaj se svadjate oko nogometa. Ne vrijedi trositi zivce i tipkovnice
Liga nam je za k****c vec odavno, svelo se sve na 2 kluba a ni ta 2 ne mogu odigrati postenu utakmicu kada igraju u Europama
Radije pogledam neku utakmicu u reginalnoj ligi, barem decki trce i bore se. Ovi u Prvoj ligi su preplaceni za ono sto pokazuju, ono malo dobrih ionako igraju vani tako da kod nas se nema sto vidjeti nazalost
Ukupan jad zacinjuju i huligani tako da je moja konacna ocjena 0/10

nema vise zippacha ......

zippo je offline  
Staro 24.02.2009., 00:12   #380
s.u.l.e.l.u.s
Premium

s.u.l.e.l.u.s's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:

Za ovo još nisam čuo
tj.jesam jednom,ali pred dosta godina,tako da mislim da nemislimo na isto.
s.u.l.e.l.u.s je offline  
Staro 24.02.2009., 00:31   #381
Jelc
Super Moderators

Ne, ovo je bilo 2007-e
http://www.javno.com/hr/crna/clanak.php?id=63966
Spomenuo sam to čisto zbog generaliziranja svih navijača...sranja se svuda događaju i sve navijačke skupine imaju putra na glavi

Citiraj:
Decki kaj se svadjate oko nogometa. Ne vrijedi trositi zivce i tipkovnice
Mene živcira masni Prasićko i njegovi frendovi "komentatori", jebomajkusvoju tko ga je primil natrag na HTV...već mi je unaprijed muka kad se sjetim da uskoro počinje F1 i da budemo morali slušat njegove glupave komentare...

Jelc je offline  
Staro 24.02.2009., 00:34   #382
bacyc
mučko đubre
Moj komp

bacyc's Avatar

@admiral

palila je i torcida jug maksimira pa nitko ništa nije napravio, a kamoli da su ima poslali kordon plavih anđela.

bakljadu je uvijek lijepo vidjeti, i uživam ju gledati. uživao sam i u toj bakljadi na poljudu. nije uopće bakljada sporna.

sporna su dvostruka mjerila, jedna za bojse druga za ostale.

još jednom ponavljam i onda više neću jer više nema smisla.

kad torcida napravi bakljadu onda je to lijepo, mediteranski mentalitet, dobiju pohvalu...

kad bojsi naprave bakljadu, odnosno identičnu scenu kao ova gore navedena, onda su huligani, neprijatelji no.1, prijeti se kaznama, svi ih odreda pljuju, od raznih prasadi i ostalih kvazikomentatora i njihovih sinova, te razni polupismeni novinarčići raznih indeksa, dvajsčetri sata, jutarnjih...

razumiješ sada, dvije grupe, identična situacija. jedni dobiju pendrek i 2 godine (a i puno više) maltretiranja , a ove druge se hvali

phenom x3 435@phenom II x4 2900mhz big typhoon
asus m4n8 pro
2*2gb gskill
vtx ati radeon hd 5850
wd 640 aaks, blue
LG 42N
SEASONIC 380W
mx-518, Logitech wave
samsung 225bw

bacyc je offline  
Staro 24.02.2009., 00:37   #383
timmy
Premium

timmy's Avatar

Citiraj:
Mene živcira masni Prasićko i njegovi frendovi "komentatori", jebomajkusvoju tko ga je primil natrag na HTV...već mi je unaprijed muka kad se sjetim da uskoro počinje F1 i da budemo morali slušat njegove glupave komentare...
Da baš to, svršavanje na Hamiltona
World Rally Championship FTW
timmy je offline  
Staro 24.02.2009., 02:16   #384
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Je, nemrem dočekat 29.03-samo da ga opet čujem

Jelc je offline  
Staro 24.02.2009., 09:12   #385
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
@admiral
palila je i torcida jug maksimira pa nitko ništa nije napravio, a kamoli da su ima poslali kordon plavih anđela.
krivo si me svatija nisan ja reka da smo mi anđeli.općenito sam protiv paljenja bilo čega.može se i lipo i kulturno navijat.
Citiraj:
bakljadu je uvijek lijepo vidjeti, i uživam ju gledati. uživao sam i u toj bakljadi na poljudu. nije uopće bakljada sporna.
sporna su dvostruka mjerila, jedna za bojse druga za ostale.
još jednom ponavljam i onda više neću jer više nema smisla.
to je u redu.ili bakljada svima ili nikome.samo bez bacanja u teren,paljenja stolica i sl.al jebiga budala je bilo svugdi i ostat će.
Citiraj:
kad torcida napravi bakljadu onda je to lijepo, mediteranski mentalitet, dobiju pohvalu...
kad bojsi naprave bakljadu, odnosno identičnu scenu kao ova gore navedena, onda su huligani, neprijatelji no.1, prijeti se kaznama, svi ih odreda pljuju, od raznih prasadi i ostalih kvazikomentatora i njihovih sinova, te razni polupismeni novinarčići raznih indeksa, dvajsčetri sata, jutarnjih...
razumiješ sada, dvije grupe, identična situacija. jedni dobiju pendrek i 2 godine (a i puno više) maltretiranja , a ove druge se hvali
mislim da ste taj tretman sami sebi nametnuli sa nekim stvarima na gostovanjima vani.al to je moje mišljenje ,al opet nisam za to da se jednima dopušta a drugima ne.mislim pa bakljada i je dio derbija.
šta se tiče HTV trudim se ne gledat uopće al eto nekad si prisiljen jer nemaš di drugo.da mi je moć ugasit komentatora i ostavit samo zvuk sa stadiona spasija bi se.
što bi rekle kolege sa bibisija loš loš fudbal jalova igra :-) nema ovo veze s ničim a najmanje s nogometom.
šta reć za maminja?pa brate nabijte ga više nogon u guzicu i potirajte ća.sad mu je sudac kriv.pa jebate led sa NULA udaraca u okvir vrata u 90min igre mislim da ipak nije kriv sudac nego netko drugi.ako su ovo dvi najjače momčadi u HNl-u onda nema smisla uopće trošit kisik na razmišljanje o našem nogometu.

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.
AdmiralST je offline  
Staro 24.02.2009., 13:42   #386
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Staro 24.02.2009., 13:46   #387
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Pujsek bi bil najsretniji kad bi Hamilton prešao u Man.Utd.

to bi onda baš bilo; "ono pravo"
Pizz je offline  
Staro 24.02.2009., 14:18   #388
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Pogledati u HD kvaliteti

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 24.02.2009. u 14:46. Razlog: Mogel si i sam stavit ovak :-)
pinkskin je offline  
Staro 24.02.2009., 17:32   #389
timmy
Premium

timmy's Avatar

http://www.index.hr/sport/clanak/kis...ku/422681.aspx

ah šta ćeš, uzavrela dalmatinska krv...
timmy je offline  
Staro 24.02.2009., 21:57   #390
Jelc
Super Moderators

Mediteranski temperament, kak bi rekli guzičari Prasićko i Sušec

Čujem da se Prasićko otvorenim pismom obratio Barišiću, fakat nije u redu opsovat mamu jednoj takvoj veličini novinarskoj...ja sam skoro suzu pustio čitajući-najviše me ganuo ovaj dio:

Citiraj:
Hoćete li i sada ostati nijemi? Jeste li spremni sve ono što ste časno gradili cijeli život sada prosuti i za što? Za koga?

Jelc je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno