|
![]() |
#362 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
predsjednica nije raspoložena više ili ipak si odlučio vratiti se poslu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#364 |
Ex-Gastarbajter
|
sad možeš ići, budem ja pazio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam otiel spavat u pol 12jer više nisam mogao gledat nakon ne prespavane jučerašnje noći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
eto, nisam mogao odolit a da ne pogledam u jedan cyber caffe bar na sekund pozdrav iz dubrovnika ![]()
![]() |
#368 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Reporting to duty! Danas sam imo zanimaciju. Danas sjednem za komp i nešto pišem i stisnem b i napiše mi bn i tako par tipka na num locku nakon pritiska piše dva broja, ja reko ode tipkovnica, zgasim komp ištekam ju i slučajno okrenem naopak kad iz nje počne curit rastopljeni sladoled(sisterka je jela sladoled kod kompa i zalijala tipkovnicu) tak da sam ju moro svu raskopat i slagat,tipku po tipku. ![]()
![]() |
#370 |
Treba kaj skurit??
|
Hehehe. Jel ti fale Raptorčići? Ili možda mobilac na 2.5 Ghz? : lol2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Treba kaj skurit??
|
Ne bi se ni ja bunil na to, al do tad pati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
CyberSky
|
Danas je dosta ljudi na forumu
![]() |
#375 |
CyberSky
|
Svi su otišli pajkiti. Ja sad idem malo gledat telku i vratit ću se oko tri sata.
![]() |
#376 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Evo i mene da donesem dašak morske svježine. ![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
|
poslao sam ti sve...poštarina bude oko 50Kn (hpekspress) kad vidiš paket budeš opal na duper jerbo će ti trebati 20min da ga otvoriš ![]() ![]() ![]() cpu sam ostavio u socketu jer mi se činilo kao najbolja opcija (nemogu se svinuti pinovi ili okrhnut čošak) zalmana ćeš morati sam montirati jerbo bi bio previsok za transport na NBu mislim da sam sve điđe poslao ,al ak sam nekaj zaboravil javi mi i poslat ću ti o svoj trošak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Treba kaj skurit??
|
vga se reporta na djuti Probudio me onaj idiot iliti Gost1 tak da ću još jedno vrijeme bit na forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ima 4500 poruka na iskon forumu i sad si je umislio da je neki teški guru ,a tamo se sa djećicom razjašnjava dali je bolja 9200SE ili GeForce 4 MX i slične fore muahahahah...ima on i account na linksovom forumu sam se očito ne usudi tam pisati svoje nebuloze ![]() ahhh svaki forum ima svog oyillu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Treba kaj skurit??
|
Ma kreten, al mi je digao živce. I razbudio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() lako za zalmana, pis of kejk.... :P što se tiče pakiranja takav sam i ja, prije par dana kad sam slao hdd na reklamaciju, kutiju sam omotao onom smeđom širokom trakom jedno 200 puta i još unutra svega živoga antishocking... mislim da su ovi iz servisa skinuli sve svece s neba dok su otvarali kutiju. još moram kučicu skemijat, nešto s plexijem doraditi, jer mi sad sve stoji na stolu, a nebi nf7 htio isto držat tako, pogotovo ne sa sp-om.... moguće je da dođe za nekih 8h ![]() btw. insomničari što se gleda na dalekovidnici, kod mene trenutno SLO2 gledam neku ulicu u realtimeu, već pola sata niš se nije maklo.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Treba kaj skurit??
|
Sad sam malo bio na Iskonovom forumu i rekao im par lijepih riječi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
|
rekli su da najvjerojatnije nebu stiglo letom u 10h (navečer???) već odmah idućim.....meni je samo bed da nekaj mulci ne strgaju....inače za anti-shock su poslužile stare novine jerbo nisam imao spužve ili sličnog....tak da češ imati i za pročitati nekaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Ex-Gastarbajter
|
Žuti reporting tu djuti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Night shift
|
Vidim da se i tu ispucavate. Vga killer, nemoj se živcirati za svaku glupost. Evo ![]() ![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() je si stavio možda gloriu ili tenu? da me ujutro malo razbudi s člankom "kako presadit vrtnu lončanicu sa NTFS particije na kompakt disk"... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Treba kaj skurit??
|
Ma glavno da je on mene razbudio. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Night shift
|
Dosta bi bilo za danas. Night shift is over. Laku noć.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|